Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 25 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 25 octombrie 2014


Horoscop 25 octombrie 2014, Berbec:

Primele ore ale zilei de azi sunt foarte bune pentru a rezolva problemele din cadrul familiei; poate fi vorba despre o ceartă recentă sau chiar despre un conflict mai vechi. După orele prânzului sunteţi foarte activi şi constanţi în acţiuni încât reuşiţi să obţineţi ceea ce vă propuneţi.


Horoscop 25 octombrie 2014, Taur:

Sâmbătă, aveţi parte de câteva schimbări neaşteptate la locul de muncă; este posibil să primiţi sarcini în plus, însă răsplata va fi pe măsura muncii voastre. De asemenea, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală este posibil să vă doriţi să faceţi mici modificări în relaţia cu partenerul de cuplu. Poate că este timpul să treceţi la nivelul următor.


Horoscop 25 octombrie 2014, Gemeni:

Rutina în care aţi intrat nu este deloc pe placul vostru; a ajuns să vă apese tot mai tare stilul de viaţă pe care îl aveţi şi din această cauză simţiţi nevoia unei schimbări. Este un moment bun pentru a face îmbunătăţiri sau chiar modificări atât pe plan profesional, cât şi în ceea ce priveşte relaţia cu cei din jurul vostru.


Horoscop 25 octombrie 2014, Rac:

Astăzi o persoană dragă are nevoie de voi într-o situaţie destul de delicată. Trebuie să fiţi atenţi şi să încercaţi să ascultaţi fără a critica prea mult. Sfatul vostru va cântări foarte mult în luarea deciziei, aşa că asiguraţi-vă că luaţi în serios această problemă. Spre seară, primiţi un cadou din partea persoanei iubite.


Horoscop 25 octombrie 2014, Leu:

După o perioadă destul de aglomerată, în care proiectele s-au ţinut lanţ, iar voi nu v-aţi mai văzut capul de la atâtea probleme, iată că ziua de azi este una pentru relaxare. Este o perioadă minunată pentru a interacţiona cu persoanele pe care nu le-aţi mai văzut de ceva timp.


Horoscop 25 octombrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi este destul de obişnuită pentru voi, cu aceleaşi sarcini şi probleme profesionale; sunteţi foarte optimişti şi vă este destul de uşor să rezolvaţi ceea ce ţine de domeniul vostru. Este posibil ca spre seară să aveţi parte de o surpriză, din partea unei persoane dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 25 octombrie 2014, Balanţă:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări în proiectul la care lucraţi; colegii de muncă vă pot ajuta cu sfaturi sau păreri, însă voi veţi fi responsabili pentru deciziile luate. Creativitatea şi siguranţa în propriile persoane vor cântări foarte mult în această situaţie.


Horoscop 25 octombrie 2014, Scorpion:

Bunăstarea financiară devine din în ce în ce mai relevantă pentru voi; proiectele la care aţi lucrat încep să devină profitabile, iar voi sunteţi persoanele care au numeroase beneficii de pe urma lor. În cazul în care vă gândiţi să continuaţi să investiţi, acesta este un moment foarte bun.


Horoscop 25 octombrie 2014, Săgetător:

Sunteţi foarte calmi şi vă este uşor să vă ocupaţi de situaţiile dificile şi complicate cu care v-aţi confruntat în ultima perioadă. Luaţi decizii foarte bune cu privire la relaţia cu persoanele din jurul vostru; de asemenea, în relaţia cu partenerul de cuplu o discuţie serioasă vă poate ajuta să luaţi o decizie cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 25 octombrie 2014, Capricorn:

Este posibil ca sâmbătă să vă rezolvaţi problemele financiare; primiţi o sumă de bani, cel mai probabil un bonus de pe urma unui proiect mai vechi sau restituirea unui împrumut. Profitaţi de această oportunitate pentru a face investiţii în viitoarele lucrări; astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să vă multiplicaţi câştigul.


Horoscop 25 octombrie 2014, Vărsător:

Ziua de azi este foarte bună pentru a vă pune în aplicare planurile şi ideile. Găsiţi sprijin în colegii de muncă, care vor fi binevoitori şi vă vor ajuta nu doar cu păreri, ci şi cu sfaturi foarte utile. Spre seară, reuşiţi să aveţi parte de o discuţie sinceră cu partenerul de cuplu.


Horoscop 25 octombrie 2014, Peşti:

Astăzi pare să fie ziua voastră norocoasă; planurile pe care le pregătiţi pot fi puse în aplicare. Lucrurile pot fi un pic mai dificile dacă sunteţi persoane ambiţioase, care preferă să fie tot timpul cu un pas înaintea tuturor. Este posibil să nu fiţi mulţumiţi de feedback-ul primit de la superiori sau chiar de propria muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS