Horoscop Urania zilnic: vineri, 24 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 24 octombrie 2014


Horoscop 24 octombrie 2014, Berbec:

Mergeţi pe un drum destul de anevoios şi trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare; proiectele voastre sunt în desfăşurare, însă rezultatele par să întârzie să apară. Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare deoarece mai este mult de muncă până când veţi primi beneficiile financiare pe care le meritaţi.


Horoscop 24 octombrie 2014, Taur:

Sunteţi destul de în urmă cu proiectele şi sarcinile pe care le-aţi primit. Simţiţi că nu vă mai descurcaţi, iar azi este posibil să cedaţi. Trebuie să ştiţi cum să manageriaţi timpul astfel încât să reuşiţi să terminaţi tot ce vă propuneţi. Cu cât sunteţi mai organizaţi, cu atât vă este mai uşor să vă desfăşuraţi munca.


Horoscop 24 octombrie 2014, Gemeni:

Starea de spirit şi acţiunile voastre se schimbă în funcţie de persoanele cu care interacţionaţi. Nu există o ordine anume în dorinţele şi planurile pe care le aveţi. În cazul în care aveţi probleme profesionale de rezolvat, vă recomand să cereţi ajutorul unui coleg de muncă. Sfaturile primite vă vor fi de mare ajutor.


Horoscop 24 octombrie 2014, Rac:

Ziua de astăzi pare să fie excelentă pentru a vă rezolva sarcinile sau chiar pentru a vă ocupa de noi proiecte. Ideile pe care le aveţi sunt foarte bune şi trebuie puse în aplicare cât mai repede pentru a obţine rezultatele dorite. Partenerul de cuplu vă poate ajuta cu sfaturi foarte bune.


Horoscop 24 octombrie 2014, Leu:

Ziua de astăzi pare a fi foarte bună pentru proiectele voastre; în cazul în care aveţi şedinţe importante, vă recomand să vă prezentaţi ideile deoarece vor fi foarte apreciate de superiori. După o perioadă lungă de muncă, spre seară aveţi timp să vă relaxaţi în compania unor persoane foarte dragi.


Horoscop 24 octombrie 2014, Fecioară:

Aveţi destule pe cap şi vă este tot mai greu să vă concentraţi; este posibil ca în cursul zilei de astăzi să primiţi un feedback negativ din partea superiorilor. De asemenea, lipsa de organizare poate fi un minus pentru proiectele pe care le aveţi.


Horoscop 24 octombrie 2014, Balanţă:

Primele ore ale dimineţii se vor dovedi benefice pentru rezolvarea problemelor profesionale. După orele prânzului, reuşiţi să vă liniştiţi şi să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite. Ziua se va încheia cu o surpriză neaşteptată din partea persoanei iubite; este un cadou pe care voi îl vreţi de mult timp.


Horoscop 24 octombrie 2014, Scorpion:

Ziua de vineri pare a fi ziua schimbărilor: aveţi o stare de spirit care se modifică treptat pe parcursul întregii zile, în funcţie de persoanele cu care intraţi în contact. Gândurile vor fi şi ele haotice şi vă va fi destul de greu să vă concentraţi. Amânaţi întâlnirile importante pentru următoarea zi, când veţi fi mai relaxaţi.


Horoscop 24 octombrie 2014, Săgetător:

Astăzi astrele vă oferă posibilitatea de a începe noi proiecte sau colaborări interesante. Încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra persoanelor cu care intraţi în contact; interacţiunea socială vă poate fi foarte mult de ajutor în domeniul profesional care vă interesează.


Horoscop 24 octombrie 2014, Capricorn:

Sunteţi pe ultima sută cu planurile pentru viitoarele proiecte şi ardeţi de nerăbdare să acţionaţi, însă vineri nu pare a fi o zi tocmai bună pentru schimbări importante. Vă recomand să mai aveţi puţină răbdare deoarece, în caz contrar, munca voastră se va dovedi a fi în zadar. Relaxaţi-vă, mâine va fi o zi plină.


Horoscop 24 octombrie 2014, Vărsător:

Astăzi vă este destul de dificil să vă concentraţi; acest lucru pare să îngreuneze rezolvarea problemelor importante sau stabilirea obiectivelor pentru următoarele proiecte. Înainte de a lua o decizie, vă recomand să cereţi ajutorul colegilor de muncă pentru a vă asigura că nu veţi face greşeli capitale.


Horoscop 24 octombrie 2014, Peşti:

Astăzi sunteţi într-o stare de spirit destul de bună; aveţi tendinţa de a observa doar partea pozitivă a lucrurilor. De aceea vă este destul de uşor să vă concentraţi şi să rezolvaţi problemele pe care le întâmpinaţi. Spre seară, vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS