Horoscop Urania zilnic: miercuri, 22 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 22 octombrie 2014


Horoscop 22 octombrie 2014, Berbec:

Aveţi foarte multă energie şi sunteţi dispuşi să vă ocupaţi de sarcinile voastre; din păcate, din cauza unor situaţii care nu depind de voi, trebuie să vă amânaţi planurile. Colegii de muncă sau partenerii cu care colaboraţi pot avea nevoie de ajutorul vostru în anumite proiecte complicate.


Horoscop 22 octombrie 2014, Taur:

Ziua de miercuri vă oferă posibilitatea de a întâlni noi persoane; aveţi şansa să vă construiţi un drum frumos în ceea ce priveşte viaţa profesională datorită contactelor pe care le primiţi. Trebuie doar să fiţi mai îndrăzneţi şi să încercaţi să ieşiţi din zona voastră de confort pentru a găsi idei bune pentru proiectele pe care le aveţi.


Horoscop 22 octombrie 2014, Gemeni:

Sunteţi destul de obosiţi, însă veţi fi nevoiţi să vă regăsiţi forţele interioare; veţi avea numeroase sarcini de rezolvat, iar timpul nu pare să fie cel mai bun prieten al vostru. Nici astrele nu sunt de partea voastră astăzi, aşa că veţi întâmpina destul de multe piedici în negocierile de proiecte.


Horoscop 22 octombrie 2014, Rac:

Sunteţi perseverenţi şi asta contează foarte mult; nu daţi înapoi fără niciun motiv şi sunteţi dispuşi să luptaţi cu orice şi oricine pentru a vă vedea visul îndeplinit. Primiţi multă încurajare din partea persoanelor celor dragi şi asta vă face să vă doriţi şi mai mult să ajungeţi până la capătul drumului.


Horoscop 22 octombrie 2014, Leu:

Din cauza unei neînţelegeri cu un coleg de muncă, pot apărea mici dispute. Pentru a nu vă schimba starea de spirit, vă recomand să rămâneţi calmi şi să vă retrageţi la timp. Spre seară este posibil să vă întâlniţi cu o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 22 octombrie 2014, Fecioară:

Astăzi aveţi parte de o zi destul de stresantă; trebuie să vă schimbaţi planurile deoarece apare o problemă personală urgentă şi veţi fi nevoiţi să vă ocupaţi de ea în cel mai scurt timp posibil. O discuţie serioasă şi sinceră cu o persoană apropiată vă poate ajuta să vă liniştiţi şi să găsiţi rezolvare.


Horoscop 22 octombrie 2014, Balanţă:

În timp ce lucrurile evoluează frumos pe plan sentimental, voi sunteţi cu capul în nori şi vă este destul de greu să vă îndreptaţi atenţia asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. Nu reuşiţi să vă concentraţi şi vă gândiţi tot mai des la relaţia cu partenerul de cuplu. Aceasta nu este o zi potrivită pentru negocieri importante.


Horoscop 22 octombrie 2014, Scorpion:

Nu sunteţi mulţumiţi de evoluţia relaţiei dintre voi şi partenerul de cuplu. Consideraţi că în ultima perioadă v-aţi distanţat destul de mult şi încă nu înţelegeţi care este motivul. O discuţie sinceră cu o persoană mai în vârstă vă poate ajuta să găsiţi răspuns pentru întrebările voastre.


Horoscop 22 octombrie 2014, Săgetător:

Este posibil ca în cercul de prieteni să apară mai multe zvonuri legate de partenerul de cuplu. Rămâneţi calmi şi daţi dovadă de maturitate; o discuţie serioasă cu persoana iubită, în care să fiţi sinceri unul cu celălalt, vă poate ajuta să înţelegeţi care este problema. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane dragi.


Horoscop 22 octombrie 2014, Capricorn:

Miercuri trebuie să vă amânaţi toate sarcinile deoarece superiorii au o altă planificare pentru voi. Trebuie să plecaţi într-o călătorie de afaceri alături de un coleg de muncă pentru o negociere destul de importantă. Discuţiile pe care urmează să le aveţi se vor dovedi foarte utile pentru proiectele voastre.


Horoscop 22 octombrie 2014, Vărsător:

Sunteţi hotărâţi să faceţi o pauză de la viaţa profesională şi să vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor personale. Latura artistică este foarte bine dezvoltată, iar acesta este un moment bun pentru a găsi idei şi a pune la punct detalii despre planurile la care lucraţi de ceva timp.


Horoscop 22 octombrie 2014, Peşti:

În sfârşit demonstraţi că sunteţi o persoană cheie în cadrul echipei profesionale. Încă de la primele ore ale dimineţii aveţi foarte multă energie şi profitaţi de ea pentru a vă ocupa de toate sarcinile pe care le-aţi primit. Spre seară, vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu şi a prietenilor dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS