Horoscop Urania zilnic: marţi, 21 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 21 octombrie 2014


Horoscop 21 octombrie 2014, Berbec:

Azi se anunţă o zi de foc pentru voi; aveţi foarte multe sarcini de îndeplinit într-un timp destul de scurt. Încercaţi să vă organizaţi foarte bine timpul încă de la primele ore ale dimineţii; un plan bine pus la punct vă va ajuta destul de mult în această perioadă aglomerată.


Horoscop 21 octombrie 2014, Taur:

Ziua de marţi începe pentru voi cu numeroase proiecte profesionale; este o perioadă destul de aglomerată, însă foarte benefică pentru planul financiar. Este posibil ca în scurt timp să începeţi şi un proiect personal, aşa că ar fi bine să începeţi să faceţi planuri şi să puneţi la punct ultimele detalii.


Horoscop 21 octombrie 2014, Gemeni:

Dacă la locul de muncă lucrurile nu merg aşa cum vă aşteptaţi, iată că pe plan sentimental este total opus. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a discuta cu partenerul de cuplu despre viitorul vostru. De asemenea, dacă sunteţi singuri, aveţi ocazia să începeţi o nouă poveste de dragoste.


Horoscop 21 octombrie 2014, Rac:

În ultima perioadă relaţia dintre voi şi partenerul de cuplu s-a răcit. Pentru ca lucrurile să revină la normal, este nevoie de mai multă atenţie din partea amândurora. O discuţie serioasă, în care să vă împărtăşiţi problemele vă poate ajuta să puneţi punct dilemelor sentimentale.


Horoscop 21 octombrie 2014, Leu:

Deşi este foarte grea, ziua de marţi se anunţă a fi mană cerească pentru planul profesional. Este posibil să întâmpinaţi o dificultate în rezolvarea unei probleme, însă cu ajutorul colegilor de muncă veţi reuşi să treceţi şi peste această piedică. După orele prânzului, primiţi o ofertă de colaborare pentru un proiect amplu.


Horoscop 21 octombrie 2014, Fecioară:

Problemele voastre nu pot fi rezolvate de pe o zi pe alta; învăţaţi să aveţi răbdare şi să lăsaţi timpul să vindece rănile cauzate de situaţiile neplăcute. De asemenea, trebuie să ştiţi că atunci când se închide o uşă, se deschide alta. Persoanele importante din viaţa voastră vă sunt alături şi vă ajută necondiţionat.


Horoscop 21 octombrie 2014, Balanţă:

Trebuie să vă pregătiţi pentru această zi deoarece va fi una destul de încărcată. Este posibil să întâmpinaţi câteva probleme în rezolvarea sarcinilor pe care le aveţi. Colegii de muncă vor fi ocupaţi şi nu vor avea cum să vă ajute. Trebuie să preluaţi frâiele situaţiei şi să vă descurcaţi de unii singuri.


Horoscop 21 octombrie 2014, Scorpion:

A doua zi a săptămânii este o adevărată provocare pentru voi. Sunteţi nevoiţi să faceţi o călătorie sau un drum mai lung în interes de familie. Veţi fi ocupaţi cu probleme destul de complicate, pe care le rezolvaţi doar dacă vă păstraţi calmul. Partenerul de cuplu este dispus să vă ajute în cazul în care aveţi nevoie.


Horoscop 21 octombrie 2014, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte bine dispuşi şi pregătiţi să vă rezolvaţi sarcinile; întâlnirile pe care le aveţi astăzi se dovedesc a fi prolifice pentru proiectele la care lucraţi. După orele prânzului este posibil să întâmpinaţi o problemă, iar asta vă va ţine ocupat până spre seară.


Horoscop 21 octombrie 2014, Capricorn:

În cursul zilei de astăzi primiţi o ofertă de colaborare interesantă, care vă poate rezolva orice problemă financiară. Sună foarte tentant, însă asiguraţi-vă că analizaţi cu mare atenţie fiecare detaliu al acestei colaborări înainte de a accepta. De asemenea, partenerul de cuplu vă poate ajuta cu un sfat bun.


Horoscop 21 octombrie 2014, Vărsător:

Astăzi este posibil să vă rezolvaţi majoritatea problemelor profesionale. Sunteţi foarte creativi şi vă este destul de uşor să faceţi cele mai bune planuri pentru viitoarele proiecte. Spre seară, aveţi ocazia să vă relaxaţi în compania unor persoane pe care nu le-aţi mai văzut de mult timp.


Horoscop 21 octombrie 2014, Peşti:

Trebuie să fiţi pregătiţi pentru provocările acestei zile; este posibil să primiţi un proiect destul de amplu, iar acest lucru vă va ţine ocupaţi cea mai mare parte a zilei. Trebuie să faceţi planuri amănunţite şi să vă ocupaţi de documente importante. Colegii de muncă vă pot da o mână de ajutor în cazul în care nu vă descurcaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS