Horoscop Urania zilnic: luni, 20 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 20 octombrie 2014


Horoscop 20 octombrie 2014, Berbec:

Pentru zodia Berbec, azi se anunţă a fi o zi productivă, în care este favorizată viaţa socială. Este o perioadă foarte bună pentru a vă face noi cunoştinţe sau chiar şi pentru a vă lărgi cercul de prieteni. De asemenea, discuţiile pe care le aveţi astăzi vă ajută să consolidaţi relaţia cu persoanele dragi.


Horoscop 20 octombrie 2014, Taur:

Este prima zi după weekend, aşa că încercaţi să lăsaţi deoparte lenea şi să începeţi munca. Nu este o perioadă tocmai bună pentru a începe proiecte, însă puteţi face liniştiţi planuri profesionale. Ideile pe care le aveţi sunt foarte bune şi nu trebuie irosite sub nicio formă.


Horoscop 20 octombrie 2014, Gemeni:

Ziua de astăzi este dedicată relaţiilor sociale; este un moment foarte bun pentru a ieşi din casă şi socializa. Aveţi ocazia să cunoaşteţi oameni noi, să discutaţi lucruri interesante, să învăţaţi din conversaţii. De asemenea, puteţi lega prietenii sau, dacă sunteţi singuri, puteţi întâlni posibili parteneri de cuplu.


Horoscop 20 octombrie 2014, Rac:

Este posibil ca din cauza programului încărcat, să vă simţiţi agitaţi şi speriaţi. Este normal, treceţi printr-o perioadă dificilă şi trebuie să vă adaptaţi schimbărilor pe care le întâlniţi. Aveţi noroc cu partenerul de cuplu, care vă este alături şi vă ajută să depăşiţi aceste momente.


Horoscop 20 octombrie 2014, Leu:

Aveţi foarte multă energie şi sunteţi pregătiţi pentru o zi de muncă. Din păcate, pare să vă fie destul de greu să vă concentraţi şi nu veţi reuşi să finalizaţi tot ce v-aţi propus astăzi. Spre seară, primiţi o invitaţie la un eveniment important, la care veţi întâlni foarte multe persoane dragi.


Horoscop 20 octombrie 2014, Fecioară:

Este posibil să vă aflaţi într-o dilemă cu privire la o problemă profesională. Nu este o perioadă bună pentru a face schimbări sau a lua o hotărâre importantă; însă, dacă sunteţi nevoiţi să faceţi asta, încercaţi să mizaţi pe intuiţia voastră deoarece funcţionează foarte bine şi nu veţi da greş.


Horoscop 20 octombrie 2014, Balanţă:

După o perioadă mai dificilă, în care aţi avut câteva probleme în relaţia cu partenerul de cuplu, ziua de astăzi pare să vă rezolve toate aceste neînţelegeri. Amândoi sunteţi foarte sentimentali şi decideţi că este timpul să lăsaţi în urmă trecutul; de asemenea, trebuie să învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 20 octombrie 2014, Scorpion:

Încă de dimineaţă sunteţi foarte activi şi plini de energie; este posibil să primiţi un proiect profesional destul de important, pe care trebuie să îl împărţiţi cu un coleg de muncă. Veti fi nevoiţi să lucraţi în echipă şi să învăţaţi să aveţi răbdare deoarece veţi avea stiluri diferite în rezolvarea problemelor.


Horoscop 20 octombrie 2014, Săgetător:

Aceasta pare a fi o zi foarte bună pentru o discuţie sinceră cu partenerul de cuplu; pentru ca relaţia voastră să funcţioneze, este nevoie de mult efort din partea amândurora. De asemenea, trebuie să învăţaţi să faceţi compromisuri şi să fiţi sinceri unul cu celălalt.


Horoscop 20 octombrie 2014, Capricorn:

În prima parte a zilei puteţi primi o sumă consistentă de bani; vă gândiţi să îi cheltuiţi, însă o persoană de încredere, poate partenerul de cuplu sau o rudă apropiată, vine cu o idee foarte bună: să începeţi un proiect comun. Analizaţi cu mare atenţie situaţia înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 20 octombrie 2014, Vărsător:

Sunteţi foarte sociabili, iar ziua de luni pare să fie excelentă pentru a vă rezolva problemele pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru; de asemenea, în cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să nu vă plictisiţi. Urmează o perioadă destul de frumoasă pe plan sentimental.


Horoscop 20 octombrie 2014, Peşti:

Nu sunteţi mulţumiţi de felul în care evoluează viaţa voastră profesională; simţiţi că stagnaţi şi începeţi să vă faceţi din ce în ce mai multe griji. Nu este o perioadă tocmai bună pentru a lua decizii importante sau a începe noi proiecte; de aceea vă recomand să mai aşteptaţi câteva zile, când astrele vor fi în favoarea voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS