Horoscop Urania zilnic: duminică, 19 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 19 octombrie 2014


Horoscop 19 octombrie 2014, Berbec:

Datorită poziţiei astrale, puteţi percepe o uşoară modificare a stării voastre; sunteţi mult mai liniştiţi şi romantici decât de obicei, ceea ce înseamnă că este un moment foarte bun pentru viaţa sentimentală. În cazul în care sunteţi singuri, o ieşire în oraş vă poate ajuta să cunoaşteţi noi persoane.


Horoscop 19 octombrie 2014, Taur:

Azi sunteţi foarte creativi şi vă este destul de uşor să vă ocupaţi de proiectele personale. Este un moment foarte bun pentru a face planuri şi a vă extinde orizonturile. Sunteţi mai nerăbdători ca niciodată să încheiaţi colaborările şi să vă ocupaţi doar de ceea ce vă place.


Horoscop 19 octombrie 2014, Gemeni:

După o săptămână destul de obositoare, cu multe proiecte şi alte sarcini, este timpul să vă liniştiţi. Profitaţi de această zi liberă şi încercaţi să găsiţi activităţi care să vă relaxeze; plimbările în aer liber şi ieşirile în oraş vă pot ajuta să socializaţi şi să scăpaţi de griji.


Horoscop 19 octombrie 2014, Rac:

Aţi fost destul de sedentari în ultima perioadă din cauza programului destul de încărcat; profitaţi de această zi şi bucuraţi-vă de natură: plimbările lungi în aer liber sau chiar câteva ore de alergat vă pot ajuta să vă destresaţi şi să vă încărcaţi bateriile.


Horoscop 19 octombrie 2014, Leu:

Astăzi sunteţi foarte relaxaţi şi liniştiţi; vă vedeţi de treburile voastre şi faceţi tot posibilul să scăpaţi de muncă deoarece aveţi planuri frumoase pentru diseară. O dispută între rude se poate transforma într-un conflict urât; de aceea faceţi tot posibilul să îndreptaţi lucrurile şi interveniţi între ele.


Horoscop 19 octombrie 2014, Fecioară:

Este posibil ca astăzi să aveţi parte de câteva surprize frumoase din partea superiorilor; cel mai probabil este vorba despre o schimbare de departament. Urmează o perioadă de acomodare, în care veţi fi nevoiţi să învăţaţi să socializaţi mai mult şi să vă cunoaşteţi obligaţiile.


Horoscop 19 octombrie 2014, Balanţă:

În prima parte a zilei este posibil să aveţi parte de o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu; nu sunteţi mulţumiţi de felul în care decurg lucrurile şi simţiţi nevoia ca amândoi să faceţi compromisuri pentru a vă fi bine. Spre seară, vă bucuraţi de momente frumoase în compania prietenilor.


Horoscop 19 octombrie 2014, Scorpion:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru colaborări; sunteţi destul de creativi şi vă este uşor să găsiţi idei excelente pentru viitoarele proiecte. De asemenea, o discuţie cu un coleg de muncă vă poate schimba complet modul de a gândi. Planurile voastre vor suferi mici modificări.


Horoscop 19 octombrie 2014, Săgetător:

Ziua de astăzi pare una obişnuită, însă din cauza unor discuţii neaşteptate cu membrii familiei se poate transforma într-o zi dificilă. Trebuie să vă păstraţi calmul şi să vă retrageţi înainte ca cineva să fie rănit. Încercaţi să vă retrageţi şi să nu continuaţi acest joc de păreri.


Horoscop 19 octombrie 2014, Capricorn:

Ziua de astăzi poate fi petrecută în multe modalităţi frumoase; ieşiţi din casă, întâlniţi-vă cu prietenii sau relaxaţi-vă cu o carte bună. Problemele pe care le-aţi avut în ultima perioadă şi-au pus amprenta pe starea voastră de spirit, însă trebuie să învăţaţi să lăsaţi în spate trecutul şi să vă ocupaţi de prezent.


Horoscop 19 octombrie 2014, Vărsător:

Planurile voastre se schimbă deoarece partenerul de cuplu are nevoie de voi; este posibil să fiţi nevoiţi să mergeţi la un eveniment, care va dura destul de mult. Spre seară, aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de a doua zi de weekend; un film bun poate ajuta în acest sens.


Horoscop 19 octombrie 2014, Peşti:

Este posibil ca astăzi, mai mult ca oricând, să vă doriţi să faceţi ceva diferit. V-aţi săturat de rutină şi aveţi nevoie de puţină adrenalină în viaţa voastră. Partenerul de cuplu este foarte înţelegător şi vă oferă toată libertatea de care aveţi nevoie pentru a încerca lucruri noi şi a explora necunoscutul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS