Horoscop Urania zilnic: joi, 16 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 16 octombrie 2014


Horoscop 16 octombrie 2014, Berbec:

Nu este o perioadă tocmai bună pentru a începe noi proiecte; în cazul în care aveţi planuri şi idei pe care vreţi să le puneţi în aplicare, vă recomand să aveţi puţină răbdare. În următoarele zile, lucrurile vor reveni pe făgaşul lor normal, iar voi vă veţi putea întoarce bucuroşi la treburile voastre. Astrele vă pregătesc multe surprize frumoase.


Horoscop 16 octombrie 2014, Taur:

Ziua de azi este una de foc pentru Tauri; trebuie să participaţi la mai multe întâlniri sau evenimente importante. Pentru a nu vă enerva superiorii, încercaţi să nu vă faceţi sarcinile pe fugă; daţi dovadă de profesionalism în efortul pe care îl depuneţi în munca voastră. Spre seară, primiţi o veste bună de la o persoană dragă.


Horoscop 16 octombrie 2014, Gemeni:

Ziua de astăzi pare să fie una obişnuită; vă ocupaţi de sarcinile pe care le aveţi fără nicio problemă. În ceea ce priveşte viaţa personală, vă gândiţi serios că este timpul să faceţi o schimbare, însă vă este teamă să nu răniţi persoanele dragi. O discuţie sinceră cu un membru al familiei vă poate ajuta să luaţi decizia potrivită.


Horoscop 16 octombrie 2014, Rac:

Sunteţi tot mai concentraţi asupra vieţii profesionale; este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri pentru a rezolva câteva probleme de ordin legal. Urmează o perioadă aglomerată pentru Raci şi sunteţi pregătiţi pentru toate sarcinile pe care le veţi primi. Spre seară, aveţi parte de momente frumoase în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 16 octombrie 2014, Leu:

Astăzi este posibil să fiţi nevoiţi să lăsaţi garda jos în legătură cu un conflict mai vechi cu o persoană dragă sau membru al familiei. Decideţi că este timpul să iertaţi şi să lăsaţi în urmă trecutul; partenerul de cuplu este foarte fericit de alegerea voastră deoarece acea persoană avea o legătură directă cu el.


Horoscop 16 octombrie 2014, Fecioară:

Sunteţi foarte energici şi creativi şi reuşiţi tot ce vă propuneţi; aceasta este o perioadă foarte bună pentru a vă dezvolta pe plan profesional. Puteţi începe noi proiecte de unii singuri sau în colaborare cu colegii de muncă. Ideile pe care le aveţi vă vor ajuta să depăşiţi orice obstacol întâlniţi pe drumul ales.


Horoscop 16 octombrie 2014, Balanţă:

Ziua de astăzi nu pare să fie cea mai bună pentru voi; la locul de muncă vă ocupaţi de sarcinile obişnuite fără nicio problemă. Spre seară, din cauza unei discuţii mai aprinse puteţi face câteva remarci dureroase cu privire la comportamentul partenerului de cuplu. Încercaţi să rezolvaţi situaţia înainte de a fi prea târziu.


Horoscop 16 octombrie 2014, Scorpion:

Vă pregătiţi de o zi destul de complicată, însă foarte bună în ceea ce priveşte dezvoltarea profesională şi viaţa financiară. Există posibilitatea de a primi o ofertă de colaborare din partea unor persoane importante. Nu pierdeţi timpul, acceptaţi această oportunitate şi bucuraţi-vă de beneficii.


Horoscop 16 octombrie 2014, Săgetător:

În prima parte a zilei primiţi veşti bune la locul de muncă; primiţi acceptul pentru un proiect amplu, de lungă durată, la care va trebui să lucraţi alături de o echipă de colegi. Vă adaptaţi destul de repede acestor schimbări şi vă bucuraţi de noua etapă a vieţii voastre profesionale.


Horoscop 16 octombrie 2014, Capricorn:

Nu este o perioadă bună pentru zodia Capricorn, de aceea vă recomand să rămâneţi la sarcinile obişnuite şi să nu încercaţi să faceţi mai mult decât puteţi deoarece veţi întâmpina obstacole dificile. Spre seară, vă relaxaţi în compania prietenilor dragi şi a partenerului de cuplu. Dacă sunteţi singuri, astrele vă ajută să întâlniţi noi persoane.


Horoscop 16 octombrie 2014, Vărsător:

Astăzi sunteţi axaţi foarte mult pe viaţa personală; la primele ore ale dimineţii, încercaţi să vă ocupaţi de o problemă de familie. Ziua continuă cu un eveniment special, unde aveţi posibilitatea să petreceţi clipe frumoase în compania persoanelor importante pentru voi.


Horoscop 16 octombrie 2014, Peşti:

Astăzi pare să fie o zi destul de aglomerată pentru Peşti. Trebuie să rezolvaţi o situaţie complicată la locul de muncă şi de aceea sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş şi să staţi la cozi. Vă recomand să vă înzestraţi cu multă răbdare şi să fiţi cât mai amabili cu persoanele care trebuie să vă ajute.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS