Horoscop Urania zilnic: marţi, 14 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 14 octombrie 2014


Horoscop 14 octombrie 2014, Berbec:

Azi este un moment foarte bun pentru a începe noi proiecte sau chiar pentru a accepta o colaborare cu un partener de afaceri. Schimbările pe care urmează să le faceţi se vor dovedi a fi foarte benefice pe termen lung nu doar în ceea ce priveşte cariera, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 14 octombrie 2014, Taur:

După câteva zile liniştite, în care aţi avut timp să reflectaţi şi să vă puneţi în ordine gândurile, urmează o săptămână foarte frumoasă. Această zi este mai mult decât potrivită pentru a vă ocupa de noi proiecte; de asemenea, puteţi începe chiar şi un proiect personal la care visaţi de o perioadă lungă de timp.


Horoscop 14 octombrie 2014, Gemeni:

Sunteţi foarte inspiraţi de ceea ce se întâmplă în jurul vostru şi vă concentraţi foarte bine asupra sarcinilor pe care le aveţi. A doua zi a acestei săptămâni pare să fie foarte bună pentru examene sau teste importante. Spre seară, aveţi o stare romantică; de aceea vă recomand să petreceţi timpul în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 14 octombrie 2014, Rac:

De o perioadă destul de lungă de timp lucraţi la un proiect amplu sau vă pregătiţi pentru un examen important; sunteţi pe ultima sută de metri şi păreţi mai ambiţioşi ca niciodată. Sunteţi gata să daţi tot ce aveţi mai bun şi de aceea faceţi tot posibilul să fiţi cât mai pregătiţi. Toate persoanele dragi vă susţin şi vă sunt alături.


Horoscop 14 octombrie 2014, Leu:

Ziua începe foarte frumos pentru Lei; este posibil ca în cursul zilei de astăzi să primiţi o veste frumoasă din partea superiorilor. Poate fi vorba despre un bonus pe care urmează să îl primiţi sau chiar şi despre o posibilă mărire de salariu. Seara o petreceţi în compania persoanelor dragi.


Horoscop 14 octombrie 2014, Fecioară:

Astăzi nu reuşiţi să vă concentraţi la locul de muncă; vă recomand să rămâneţi la sarcinile obişnuite şi să nu încercaţi să faceţi mai mult decât puteţi duce. Nu vă aglomeraţi şi nici nu vă ocupaţi de proiecte importante deoarece puteţi face greşeli radicale, care cu greu vor fi reparate.


Horoscop 14 octombrie 2014, Balanţă:

În prima parte a zilei sunteţi nevoiţi să participaţi la o şedinţă de urgenţă cu colegii de muncă cu privire la un proiect de echipă. După orele prânzului, vă veţi amâna sau chiar anula toate planurile deoarece partenerul de cuplu are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă personală.


Horoscop 14 octombrie 2014, Scorpion:

Este posibil să vă doriţi nevoia unei schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională, însă vă este teamă să faceţi schimbarea pe care o vreţi. O discuţie cu o persoană mai în vârstă, posibil un coleg de muncă, vă va ajuta foarte mult; primiţi un sfat bun, care vă va fi de folos pe viitor.


Horoscop 14 octombrie 2014, Săgetător:

În cursul zilei de marţi, întâlniţi o persoană nouă, care va juca un rol foarte important în viaţa voastră. Deocamdată este destul de devreme pentru a spune dacă va fi vorba despre o relaţie amoroasă sau o colaborare profesională. Important este să rămâneţi în contact cu ea deoarece vă va ajuta foarte mult în viitor.


Horoscop 14 octombrie 2014, Capricorn:

Ziua de marţi pare să fie foarte potrivită pentru a vă face ordine în viaţa sentimentală; în cazul în care aveţi nevoie de o schimbare în relaţia cu partenerul de cuplu, o discuţie serioasă şi sinceră vă va ajuta în acest sens. Dacă sunteţi singuri, trebuie doar să ieşiţi în oraş; prietenii voştri îşi vor juca bine rolul de Cupidon.


Horoscop 14 octombrie 2014, Vărsător:

Următoarea perioadă va fi foarte bună pentru dezvoltarea proiectelor la care lucraţi. Sunteţi foarte inspiraţi şi găsiţi cu uşurinţă rezolvări pentru orice problemă sau dificultate întâmpinaţi. De asemenea, aveţi încredere în forţele proprii şi ştiţi că vă puteţi baza şi pe persoanele dragi pentru susţinere.


Horoscop 14 octombrie 2014, Peşti:

Vă gândiţi serios că este timpul să faceţi ceva în ceea ce priveşte cariera profesională; un fost coleg de muncă sau prieten vine în ajutorul vostru şi va face o propunere interesantă pentru o colaborare de lungă durată. Sună foarte tentant, însă discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS