Horoscop Urania zilnic: luni, 13 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 13 octombrie 2014


Horoscop 13 octombrie 2014, Berbec:

Luni nu este o zi pentru întâlniri importante sau discuţii profesionale, ci o perioadă de trecere de la weekend la o săptămână de lucru. Sunteţi pierduţi în planurile de lucru şi ideile pentru noi proiecte. Vă recomand să profitaţi de aceste clipe şi să încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 13 octombrie 2014, Taur:

În timp ce celelalte zodii par să se confrunte cu probleme profesionale, vouă toate vă merg strună. Circumstanţele de azi vă permit să finalizaţi cu uşurinţă ceea ce aţi început şi chiar să obţineţi şi rezultate bune. Strategia aleasă de voi va fi una de succes; primiţi laude din partea superiorilor.


Horoscop 13 octombrie 2014, Gemeni:

Ziua de astăzi nu este bună pentru a vă ocupa de problemele profesionale; planurile şi preferinţele în ceea ce priveşte noile proiecte se pot schimba în a doua parte a zilei, iar asta poate duce la modificări neaşteptate în echipa alături de care lucraţi. Cel mai bine este să încercaţi să vă relaxaţi şi să vă ocupaţi doar de sarcinile simple.


Horoscop 13 octombrie 2014, Rac:

Ziua de astăzi începe cu rezolvarea problemelor de ieri; sunteţi foarte stricţi cu propria persoană şi nu reuşiţi să vă relaxaţi decât în momentul în care ştiţi că aţi găsit o soluţie bună pentru proiectele pe care le aveţi. La sfârşitul zilei, aveţi parte de o discuţie foarte interesantă alături de un membru al familiei.


Horoscop 13 octombrie 2014, Leu:

Trebuie să învăţaţi să fiţi mai liberi în alegeri; sunteţi foarte atenţi la părerile pe care le au cei din jurul vostru şi vă lăsaţi influenţaţi de majoritatea colegilor. Încercaţi să vă detaşaţi de tot ce zic colegii de muncă şi să faceţi alegerile pe care voi le credeţi corecte. Spre seară, primiţi un telefon de la un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de mult timp.


Horoscop 13 octombrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una dintre cele mai dificile zile ale săptămânii. Sunteţi nevoiţi să renunţaţi la planurile pe care le aveaţi făcute deoarece o persoană foarte dragă are nevoie urgentă de toată atenţia voastră. Trebuie să rămâneţi calmi şi să daţi dovadă de multă maturitate în rezolvarea acestei situaţii.


Horoscop 13 octombrie 2014, Balanţă:

În cazul în care vă doreaţi să aduceţi ceva nou pe plan profesional, amânaţi-vă acele planuri; ziua de astăzi nu este potrivită pentru schimbări şi puteţi întâmpina dificultăţi majore, care vă vor îngreuna toată munca. Cel mai bine este să vă ocupaţi de sarcinile primite şi să aveţi răbdare; momentul potrivit va veni în scurt timp.


Horoscop 13 octombrie 2014, Scorpion:

Sunteţi destul de fericiţi de felul în care s-au aranjat lucrurile în viaţa voastră. Mai aveţi, însă, un singur lucru de făcut: trebuie să învăţaţi să iertaţi persoanele care v-au rănit şi să lăsaţi în spate trecutul. Este foarte posibil să primiţi o veste interesantă din partea unui membru al familiei.


Horoscop 13 octombrie 2014, Săgetător:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a fi petrecută alături de persoanele dragi. Planurile voastre vor fi date peste cap de o întâlnire neaşteptată cu un prieten sau un coleg pe care nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp. Este un moment bun pentru a sta la o cafea şi a recupera timpul pierdut.


Horoscop 13 octombrie 2014, Capricorn:

După o perioadă în care aţi muncit foarte mult, iată că a venit şi timpul răsplatei. Superiorii voştri sunt foarte încântaţi de modul vostru unic de a găsi soluţie pentru fiecare problemă şi vă oferă un bonus substanţial sau chiar şi o mărire de salariu. Spre seară, sărbătoriţi alături de cei dragi.


Horoscop 13 octombrie 2014, Vărsător:

Ziua de astăzi este numai bună pentru a vă lărgi cercul de prieteni sau a vă face noi cunoştinţe; ştiţi cum să vă exprimaţi sentimentele fără a îi face pe cei din jurul vostru să se simtă incomozi. În seara asta voi şi partenerul de cuplu aveţi parte de o discuţie serioasă cu privire la viitorul relaţiei voastre.


Horoscop 13 octombrie 2014, Peşti:

Primele ore ale dimineţii vă vor oferi inspiraţie pentru schimbările pe care vreţi să le faceţi pe plan profesional. Profitaţi de accentuarea abilitaţilor creative şi ocupaţi-vă de planurile pe care le-aţi lăsat de izbelişte. Este o zi bună pentru a începe noi proiecte sau pentru întâlniri importante cu colaboratorii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS