Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 11 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 11 octombrie 2014


Horoscop 11 octombrie 2014, Berbec:

Ziua de astăzi va deschide numeroase uşi pentru viitorul vostru profesional; de asemenea, aveţi posibilitatea de a finaliza în mod eficient un proiect amplu, care vă va aduce numeroase beneficii financiare în cel mai scurt timp posibil. Spre seară, vă faceţi planuri pentru ziua de duminică cu partenerul de cuplu.


Horoscop 11 octombrie 2014, Taur:

Vă place să încercaţi lucruri noi şi chiar să riscaţi atunci când vine vorba despre viaţa profesională. Experimentaţi idei şi planuri până în momentul în care ajungeţi să finalizaţi cu succes proiectele voastre. Spre sfârşitul zilei este posibil să faceţi o alegere neinspirată cu privire la relaţia de cuplu; gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie importantă.


Horoscop 11 octombrie 2014, Gemeni:

Trebuie să vă amânaţi planurile de astăzi deoarece apar câteva probleme urgente, iar voi sunteţi singurele persoane care se pot ocupa de ele. Sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri şi să staţi la cozi pentru a primi nişte acte importante. La finalul zilei, aveţi timp să vă relaxaţi în compania persoanei iubite.


Horoscop 11 octombrie 2014, Rac:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu proiectele la care lucraţi, nu daţi înapoi tocmai acum. Trebuie să vă concentraţi mai mult în planurile pe care urmează să le faceţi. Optimismul şi încrederea în propriile persoane joacă un rol colosal în modul în care gestionaţi problemele profesionale şi nu numai.


Horoscop 11 octombrie 2014, Leu:

Astăzi reuşiţi să vă ocupaţi de o problemă profesională, care vă dă bătăi de cap de o perioadă destul de lungă de timp; colaboratorii şi superiorii sunt foarte încântaţi de cum v-aţi descurcat şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial. În cazul în care nu vă simţiţi bine, este indicat să mergeţi la un medic pentru un consult amănunţit.


Horoscop 11 octombrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una de foc pentru voi; sunteţi ocupaţi întreaga zi, până seara târziu. Sunteţi foarte activi şi creativi, iar aceste stări se vor dovedi extrem de benefice în rezolvarea problemelor. Spre seară, un membru al familiei are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă personală.


Horoscop 11 octombrie 2014, Balanţă:

În prima parte a zilei aveţi câteva treburi mici de rezolvat pe plan profesional; sunteţi foarte inspiraţi şi reuşiţi să vă descurcaţi de minune. Vă rămâne suficient timp liber pentru a vă relaxa, aşa că profitaţi de următoarele ore şi faceţi planuri pentru ziua de duminică atât pentru voi, cât şi pentru cei din grupul de prieteni.


Horoscop 11 octombrie 2014, Scorpion:

Faceţi eforturi suplimentare pentru a vă consolida poziţia financiară; în ultima perioadă aţi avut cheltuieli suplimentare şi aţi fost nevoiţi să faceţi mici împrumuturi. La sfârşitul zilei, sunteţi destul de calmi şi echilibraţi şi faceţi o analiză amănunţită a situaţiei. Rămâneţi optimişti şi în curând veţi găsi un plan strategic foarte bun.


Horoscop 11 octombrie 2014, Săgetător:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte bună pentru voi; aveţi un înger păzitor, care vă însoţeşte peste tot şi de aceea vă va fi pur şi simplu imposibil să faceţi o greşeală în orice domeniu. Toate acţiunile voastre sunt destinate pentru a reuşi. Găsiţi o modalitate de a vă pune în practică planurile şi nu veţi regreta.


Horoscop 11 octombrie 2014, Capricorn:

Sâmbătă aveţi o stare destul de neobişnuită; vă este greu să vă concentraţi şi nu reuşiţi să faceţi nimic din ce vă propuneţi. Mai mult, se pare că luaţi totul în joacă şi este posibil să faceţi câteva greşeli în sarcinile pe care le aveţi. La sfârşitul zilei, ajungeţi să realizaţi că este timpul să fiţi serioşi şi să vă asumaţi responsabilitatea pentru faptele făcute.


Horoscop 11 octombrie 2014, Vărsător:

Ziua de astăzi este extrem de bună pentru noi începuturi; ar trebui să faceţi în aşa fel încât să uniţi viaţa socială cu cea profesională. Vă gândiţi serios să faceţi o propunere de afacere unui prieten sau coleg foarte bun. Planurile pe care le aveţi sunt foarte bune, însă trebuie gândite pe un termen mai lung.


Horoscop 11 octombrie 2014, Peşti:

Dacă vă stabiliţi obiectivul corect, atunci veţi fi cu adevărat productivi. Este posibil să vă simţiţi obosiţi după prânz, însă sunteţi cu un pas mai aproape de visul vostru, iar asta vă determină să continuaţi. Partenerul de cuplu şi membrii familiei vă susţin pe acest drum nou şi vă ajută cu sfaturi importante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS