Horoscop Urania zilnic: vineri, 10 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 10 octombrie 2014


Horoscop 10 octombrie 2014, Berbec:

Abilităţile voastre sunt nelimitate vineri; este un moment perfect pentru a vă face cunoscut talentul. Profitaţi de fiecare oportunitate profesională pe care o primiţi deoarece o puteţi transforma într-un proiect amplu, cu venituri financiare foarte bune. Rămâneţi veseli pe întreg parcursul zilei.


Horoscop 10 octombrie 2014, Taur:

Astăzi sunteţi uimiţi de energia pe care o aveţi; vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile voastre. Vă recomand să vă limitaţi la sarcinile voastre şi să evitaţi irosirea eforturilor. De asemenea, pe plan sentimental lucrurile par să meargă tot mai bine între voi şi partenerul de cuplu. Vă gândiţi serios să treceţi la următoarea etapă în relaţia de cuplu.


Horoscop 10 octombrie 2014, Gemeni:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru activităţile care necesită creativitate; sunteţi foarte atenţi la detalii, iar asta vă diferenţiază de colegii de muncă. Daţi dovadă de competiţie şi vreţi cu orice preţ să fiţi înaintea adversarilor voştri. Dacă sunteţi încrezători în forţele proprii, acceptaţi provocările pe care le primiţi şi daţi tot ce aveţi mai bun.


Horoscop 10 octombrie 2014, Rac:

Realizările voastre depind în mare măsură de starea de spirit pe care o aveţi. Este posibil să primiţi o ofertă profesională care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare. Totuşi, nu vă aruncaţi prea repede, ci analizaţi situaţia şi discutaţi amănunţit cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 10 octombrie 2014, Leu:

Astăzi, mai mult ca niciodată, sunteţi pregătiţi să puneţi piciorul în prag şi să vă puneţi în aplicare planurile pentru viitoarele proiecte. Nu mai puteţi aştepta şi consideraţi că acesta este cel mai bun moment pentru schimbări profesionale. Acţiunile voastre trebuie să fie dure şi decisive.


Horoscop 10 octombrie 2014, Fecioară:

Sunteţi foarte inspiraţi şi vă lăsaţi conduşi de intuiţie; ziua de astăzi este foarte bună pentru a prelua iniţiativa în proiecte importante sau pentru a accepta ofertele colaboratorilor cu privire la noi proiecte. Spre seară, reuşiţi să vă întâlniţi cu un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de mult timp.


Horoscop 10 octombrie 2014, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte calmi şi liniştiţi; de aceea este un moment foarte bun pentru a face schimbări sau a lua decizii importante. Cântăriţi cu mare atenţie oportunităţile şi analizaţi argumentele pro şi contra. Deşi nu vreţi să implicaţi pe nimeni, partenerul de cuplu vă poate fi de ajutor cu sfaturi importante.


Horoscop 10 octombrie 2014, Scorpion:

Astrele sunt dispuse să vă testeze răbdarea astăzi; este posibil să fiţi puşi la încercare de mai multe ori şi chiar să faceţi faţă unei probleme destul de dificile. Deşi vă doriţi să vă ocupaţi de situaţie singuri, vă recomand să profitaţi de ajutorul celor din jurul vostru. Sfaturile primite vă vor ajuta foarte mult.


Horoscop 10 octombrie 2014, Săgetător:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte bună pentru proiecte în grup; aveţi iniţiativă şi colaboraţi destul de bine cu colegii de muncă. Cu cât sunteţi mai mulţi în echipă, cu atât ideile vor fi mai bune, iar beneficiile mai mari. Spre seară, partenerul de cuplu vă cere părerea cu privire la o situaţie de familie.


Horoscop 10 octombrie 2014, Capricorn:

Dacă în general sunteţi destul de încăpăţânaţi şi foarte stricţi cu cei din jurul vostru, iată că astăzi lăsaţi puţin garda jos şi învăţaţi să treceţi peste certuri şi conflicte. Este un moment foarte bun pentru rezolvarea conflictelor; urmează o perioadă frumoasă pentru voi şi vreţi să fiţi înconjuraţi de persoanele importante din viaţa voastră.


Horoscop 10 octombrie 2014, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi puşi pe treabă; în ultima perioadă aţi rămas în urmă cu proiectele şi sarcinile primite şi consideraţi că astăzi este un moment bun pentru a reveni la zi cu ele. Este posibil ca după orele prânzului să participaţi la o şedinţă de urgenţă pentru a rezolva o problemă cu colaboratorii.


Horoscop 10 octombrie 2014, Peşti:

Astăzi superiorii sau colaboratorii au pregătit numeroase sarcini pentru voi, aşa că veţi fi nevoiţi să vă amânaţi planurile pentru a vă ocupa de sarcinile primite. Pentru a rămâne veseli şi optimişti, vă recomand să evitaţi pe cât posibil discuţiile contradictorii cu colegii de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS