Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 1 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 1 noiembrie 2014


Horoscop 1 noiembrie 2014, Berbec:

Este sâmbătă, însă nu vă bucuraţi prea mult. Mai aveţi câteva proiecte sau sarcini pe care trebuie să le terminaţi până la sfârşitul zilei, aşa că puneţi-vă pe treabă. Din fericire, sunteţi foarte liniştiţi şi vă este destul de uşor să găsiţi rezolvare pentru proiectele voastre. Terminaţi totul înainte de finalul programului.


Horoscop 1 noiembrie 2014, Taur:

Este posibil să simţiţi nevoia unei schimbări profesionale; vă doriţi să aveţi mai mulţi bani şi puteţi accepta diverse proiecte. Deşi pare destul de uşor, încercaţi să nu vă aglomeraţi prea mult deoarece apoi veţi fi nevoiţi să sacrificaţi calitatea muncii voastre pentru a termina toate sarcinile pe care le aveţi.


Horoscop 1 noiembrie 2014, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte optimişti cu privire la această zi; nu aveţi foarte multe de făcut pe plan profesional, aşa că vă terminaţi destul de repede sarcinile şi aveţi timp suficient pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la planurile de sfârşit de săptămână.


Horoscop 1 noiembrie 2014, Rac:

Astăzi aveţi multe stări şi treceţi cu uşurinţă de la plictiseală la extaz, de la veselie la tristeţe. Este posibil să întâlniţi o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp; aveţi timp să depanaţi amintiri şi să retrăiţi momentele speciale petrecute împreună. Partenerul de cuplu se poate simţi gelos pe legătura specială dintre voi.


Horoscop 1 noiembrie 2014, Leu:

Ziua de sâmbătă este petrecută interacţionând cu un coleg de muncă; veţi lucra în echipă la un proiect amplu şi va trebui să fiţi foarte atenţi la modul în care încercaţi să rezolvaţi problemele comune. Pentru ca rezultatele să fie mulţumitoare pentru ambele părţi, este foarte important să rămâneţi calmi şi să discutaţi liber.


Horoscop 1 noiembrie 2014, Fecioară:

Trebuie să luaţi o decizie importantă cu privire la viaţa personală, însă nu puteţi face asta deoarece sunteţi foarte uşor influenţaţi de cei din jurul vostru. Pentru voi, opiniile şi punctele de vedere ale persoanelor importante din viaţa voastră sunt foarte valoroase; vă este greu să faceţi asta, însă este indicat să luaţi hotărârea de unii singuri.


Horoscop 1 noiembrie 2014, Balanţă:

Aceasta este ultima zi la un proiect destul de greu, pe care aţi reuşit să îl terminaţi într-o săptămână. Beneficiile financiare vor întârzia să apară, însă satisfacţia că aţi reuşit totul de unii singuri vă mulţumeşte deocamdată. Primiţi aprecieri din partea superiorilor.


Horoscop 1 noiembrie 2014, Scorpion:

Aţi stabilit un obiectiv şi nu trebuie să pierdeţi din vedere acest lucru. Sunteţi plini de energie şi aveţi foarte mult elan, însă este posibil să fiţi atraşi de alte lucruri. Încercaţi să vă concentraţi asupra proiectului la care lucraţi; nu mai alergaţi după mai mulţi iepuri deodată deoarece este posibil să nu prindeţi niciunul.


Horoscop 1 noiembrie 2014, Săgetător:

Drumul pe care l-aţi ales este destul de anevoios, însă nu disperaţi. Dacă vă bucură ceea ce faceţi, atunci rezultatele muncii voastre vor fi impresionante. Pe de altă parte, contează foarte mult să trasaţi o linie între viaţa profesională şi cea sentimentală.


Horoscop 1 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua de sâmbătă este destul de dificilă pentru voi. Încă de la primele ore ale dimineţii puteţi avea câteva neînţelegeri cu partenerul de cuplu în ceea ce priveşte planurile de viitor. Din această cauză, veţi fi daţi peste cap şi vă va fi greu să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de sarcinile primite.


Horoscop 1 noiembrie 2014, Vărsător:

În prima parte a zilei reuşiţi să rezolvaţi aproape tot ce vă propuneţi pe plan sentimental. După orele prânzului, o persoană dragă vine la voi cu o problemă complicată. Încercaţi să îl ascultaţi fără a judeca prea mult; ajutaţi-l să îşi rezolve problemele pe cale paşnică şi cât mai diplomat.


Horoscop 1 noiembrie 2014, Peşti:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a încerca să ajungeţi la zi cu sarcinile profesionale; sunteţi destul de relaxaţi şi aveţi suficientă energie încât să vă ocupaţi de proiectele lăsate în urmă. Spre seară, este posibil să aveţi parte de un mic conflict cu partenerul de cuplu, însă nimic care să nu îşi găsească rezolvare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS