Horoscop Urania zilnic: marţi, 9 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 9 septembrie 2014


Horoscop 9 septembrie 2014, Berbec:

Este o zi favorabilă pentru schimbări sau pentru noi proiecte. Traversaţi o perioadă foarte bună şi astrele sunt în favoarea voastră. Creativitatea şi intuiţia vă vor ajuta să faceţi faţă oricărei situaţii neprevăzute şi vă veţi putea face remarcaţi chiar şi în acele medii mai rigide. Profitaţi de această zi şi nu ezitaţi să faceţi lucruri ieşite din comun!


Horoscop 9 septembrie 2014, Taur:

Aveţi o zi foarte încărcată şi e necesar să rezolvaţi diferite probleme. Cu toate că aveţi tendinţa să vă speriaţi de anumite lucruri şi să vă gândiţi cu teamă la viitor, e cazul să vă puneţi pe picioare şi să acţionaţi. Nu staţi prea mult pe gânduri atunci când trebuie să luaţi decizii importante şi nu încercaţi să impresionaţi pe cine nu trebuie.


Horoscop 9 septembrie 2014, Gemeni:

Astăzi veţi avea foarte multe decizii de luat şi veţi oscila între afaceri şi probleme de ordin personal. Chiar dacă nu veţi fi într-o stare bună, acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să luaţi unele decizii. Puneţi în balanţă toate acele lucruri pe care le aveţi de făcut şi încercaţi să rezolvaţi ce e mai important. Totodată, este necesar să încercaţi să reluaţi legătura şi cu o persoană mai în vârstă din familie.


Horoscop 9 septembrie 2014, Rac:

S-ar putea să intraţi în posesia unei moşteniri sau să primiţi un împrumut pe care l-aţi solicitat cu mult timp în urmă. În orice caz, astăzi veţi primi o sumă de bani, ceea ce vă va ajuta să vă reveniţi din punct de vedere financiar. În ceea ce priveşte starea de sănătate, trebuie să aveţi mai multă grijă la alimentaţie. Sunt şanse să vă pricopsiţi cu o toxiinfecţie alimentară.


Horoscop 9 septembrie 2014, Leu:

Pe parcursul acestei zile veţi fi nevoiţi să vă schimbaţi programul de mai multe ori, ceea ce va fi foarte deranjant. O persoană mai în vârstă vă va ajuta să rezolvaţi câteva probleme sau chiar se va oferi să facă anumite drumuri în locul vostru. În ceea ce priveşte situaţia financiară, vă recomand să nu vă aruncaţi la cheltuieli care nu îşi au rostul.


Horoscop 9 septembrie 2014, Fecioară:

Reuşiţi să rezolvaţi orice problemă sentimentală şi să menţineţi un climat sănătos în viaţa de cuplu. O deplasare în interes de afaceri v-ar putea pune în dificultate, iar voi va trebui să luaţi o decizie importantă în ce priveşte situaţia voastră actuală. Din punct de vedere financiar nu ar trebui să vă faceţi griji.


Horoscop 9 septembrie 2014, Balanţă:

O persoană din anturaj vă va pune răbdarea la încercare şi acest lucru vă va afecta starea de spirit. Cu toate că nu vă plac discuţiile în contradictoriu şi nici nu vă place să inventaţi tot felul de scuze pentru a scăpa de anumite situaţii, marţi veţi fi nevoiţi să spuneţi câteva minciuni tocmai pentru a nu da prea multe explicaţii pe viitor.


Horoscop 9 septembrie 2014, Scorpion:

Este o zi perfectă pentru a petrece mai mult timp în compania partenerului de viaţă sau pentru a face câteva schimbări în cămin. Banii nu ar trebui să fie o problemă pentru voi. Totodată, este o zi favorabilă pentru investiţii sau pentru iniţierea unor noi proiecte, trebuie doar să vă gândiţi foarte bine cu cine doriţi să vă asociaţi.


Horoscop 9 septembrie 2014, Săgetător:

Nu ezitaţi să vă puneţi ideile în valoare. Este o zi excelentă pentru a face schimbări majore, iar voi veţi fi într-o dispoziţie foarte bună. Persoanele din jur vă vor invidia pentru felul în care reuşiţi să rezolvaţi anumite probleme. Totuşi, aveţi grijă, spre seară veţi fi nevoiţi să aplanaţi un conflict care implică mai multe persoane.


Horoscop 9 septembrie 2014, Capricorn:

Aveţi foarte multă energie şi doriţi să vă implicaţi în orice activitate. Aveţi grijă să nu vă extenuaţi! În plus, un ritm prea alert nu poate duce decât la probleme de sănătate. Vă recomand să fiţi mai atenţi la alimentaţie şi să evitaţi orice factor de stres. Învăţaţi să vă organizaţi mai bine timpul şi evitaţi să vă încărcaţi cu activităţi inutile.


Horoscop 9 septembrie 2014, Vărsător:

Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu cei din familie vor fi mai tensionate pe parcursul acestei zile. Vă veţi simţi mai bine dacă veţi reuşi să aplanaţi conflictele ce apar sau dacă veţi lămuri câteva probleme mai vechi. În ceea ce priveşte starea de sănătate, aveţi grijă să nu faceţi excese alimentare.


Horoscop 9 septembrie 2014, Peşti:

Este momentul să renunţaţi la obiceiurile proaste sau la acele vicii costisitoare. Este o zi potrivită pentru a începe să faceţi câteva schimbări semnificative în viaţa voastră. Totodată, relaţiile cu cei din jur ar putea intra într-o zonă de conflict şi va fi necesar să încercaţi să lămuriţi anumite situaţii, altfel riscaţi să vă pierdeţi câţiva prieteni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS