Horoscop Urania săptămânal: 8-15 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 8-15 septembrie 2014


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Berbec:

Probabil că nu este cea mai bună idee să experimentaţi bucătării exotice luni şi marţi, mai ales dacă sistemul vostru digestiv este sensibil ori anumite alergii alimentare vă determină să fiţi mereu în gardă. În caz contrar, vă puteţi alege cu o gastrită ori chiar cu colită. Infuziile de mentă sau muşeţel vă ajută să scăpaţi de disconfort, iar meniurile atent selecţionate să identificaţi sursa problemelor.


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Taur:

În jurul zilelor de miercuri şi joi, axa renală a organismului vostru este supusă unor presiuni suplimentare. Acumularea de tensiune şi stres care poate apărea, conduce la scăderea imunităţii, motiv pentru care s-ar putea să vă alegeţi cu inflamaţii sau infecţii renale. Pentru a vă feri de aceste afecţiuni, se recomandă să încercaţi să vă apropiaţi de consumul de apă recomandat zilnic.


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Gemeni:

Se recomandă ca eventualele dereglări ale aparatului genital care se pot ivi weekendul acesta să nu fie tratate cu indiferenţă. Aceeaşi recomandare este valabilă şi în cazul în care reapar stările de nervozitate, oboseală excesivă la nativii care se ştiu că suferă de tulburări tiroidiene.


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Rac:

În afara zilei de duminică, se poate spune că sănătatea n-ar trebui să vă preocupe exagerat. Chiar şi aşa, programaţi-vă activităţi uşoare în ultima zi a săptămânii. Altfel, riscaţi să vă predispuneţi la accidentări ori să vă confruntaţi cu probleme de respiraţie ca urmare a unui efort fizic mai mare decât cel cu care aţi fost obişnuiţi până acum. Cheia unui weekend perfect e moderaţia în toate!


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Leu:

Nu reacţionaţi prea bine la schimbări miercurea şi joia aceasta, fapt care-şi poate pune amprenta puternic pe starea voastră de spirit. Tindeţi să catalogaţi orice abatere de la planurile gândite de voi drept o tragedie, deci n-ar fi de mirare dacă aţi ajunge un pachet de nervi până în weekend. Căutaţi să vă manageriaţi stresul eficient pentru că cei care pătimesc cel mai mult de pe urma lui sunteţi voi!


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Fecioară:

Chiar dacă Luna Plină nu se formează pe axa sănătăţii voastre, mai mult ca sigur îi veţi simţi efectul din prima zi a săptămânii. Aşadar, e posibil să vă simţiţi solicitaţi în mai multe direcţii în acelaşi timp, iar perfecţionişti cum sunteţi din fire, vă doriţi să performaţi la cele mai înalte standarde pe toate fronturile. Pentru a evita surmenarea, fiţi selectivi cu activităţile cărora vă dedicaţi momentan.


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Balanţă:

Luna Plină de marţi ar trebui să vă facă mai conştienţi de cauzele subtile ale afecţiunilor de care suferiţi, dar şi de starea efectivă de sănătate pe care o deţineţi de ceva timp încoace. Orele de masă care nu respectă un tipar fix, dar şi stilul de viaţă dezordonat pot activa unele tulburări digestive aflate în stare latentă sau pot duce la recidivarea acestora dacă se găsesc în istoricul vostru medical.


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Scorpion:

Dacă nu aţi reuşit să îndepliniţi un obiectiv profesional în timp util, programul de la muncă este prea încărcat sau atmosfera de la serviciu vă apasă la mijlocul săptămânii, este bine să ştiţi că aceste situaţii pot constitui cauzele subtile ale tulburărilor renale. Când veţi face primul pas către recuperarea propriului echilibru interior, veţi descoperi că orice senzaţie de neplăcere va dispărea.


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Săgetător:

Lipsa poftei de mâncare sau, în caz contrar, apetitul alimentar de nestăvălit, dar şi dereglările aparatului excretor cu care vă puteţi confrunta weekendul acesta se datorează, în mare parte, frământărilor interioare, temerilor a căror existenţă o negaţi constant, dar şi nemulţumirilor neîmpărtăşite. Dacă vă doriţi un sfârşit de săptămână liniştit, vorbiţi cu cineva despre ce simţiţi.


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Capricorn:

Dacă aţi alergat dintr-o parte într-alta toată săptămâna ori plimbările s-au numărat printre activităţile cele mai intens practicate weekendul acesta, este posibil ca duminică să vă răpună febra musculară. Duşurile scoţiene, dar şi masajul sunt doar două dintre remediile care înlesnesc diminuarea sau dispariţia durerilor şi care ajută la eliminarea acidului lactic din muşchii afectaţi.


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Vărsător:

Este în obişnuinţa voastră să-i trataţi pe ceilalţi cu o uşoară detaşare emoţională, dar riscaţi să vă transformaţi într-o adevărată stană de piatră miercuri şi joi dacă sunt îndreptate în direcţia voastră critici şi acuze. Deşi aşa înţelegi voi să vă apăraţi cel mai bine, puteţi ajunge să afişaţi această răceală până şi în relaţia cu cei care vă vor numai binele. Căutaţi să vă deschideţi mai mult în faţa celor care merită!


Horoscop 8-15 septembrie 2014, Peşti:

Dat fiind faptul că Luna Plină de marţi se formează pe axa personalităţii voastre, s-ar putea ca în marea parte a săptămânii să vă simţiţi surescitaţi peste măsură. Ţineţi cont însă că depinde doar de voi dacă vă folosiţi productiv de acest imbold de energie ori îi cedaţi cu totul, abandonându-vă stării de irascibilitate. În primul rând, ar trebui să vă decideţi în ce direcţie merită să vă îndreptaţi eforturile!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS