Horoscop Urania zilnic: duminică, 7 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 7 septembrie 2014


Horoscop 7 septembrie 2014, Berbec:

Primiţi invitaţii la tot felul de evenimente sau petreceri şi tot mai multe persoane vor dori să-şi petreacă timpul în compania voastră. Nu veţi putea să împăcaţi pe toată lumea şi ar fi indicat să vă gândiţi foarte bine ce invitaţii să onoraţi. Aţi putea accepta invitaţiile acelor persoane pe care nu le puteţi vedea mereu.


Horoscop 7 septembrie 2014, Taur:

Vă asumaţi foarte multe riscuri, iar acest lucru nu prea vă caracterizează. Se pare că astăzi veţi simţi nevoia mai mult ca niciodată să vă implicaţi în anumite activităţi care nu sunt tocmai potrivite pentru voi sau să dovediţi anumitor persoane că sunteţi mult mai capabili decât vă consideră ele. Încercaţi să vă rezumaţi la acele lucruri care sunt cu adevărat importante pentru voi.


Horoscop 7 septembrie 2014, Gemeni:

Deşi astăzi nu veţi simţi nevoia să faceţi mare lucru şi veţi dori mai mult să leneviţi în pat, să vă uitaţi la un film sau să citiţi o carte, planurile voastre vă vor fi date peste cap. Se pare că o persoană apropiată va insista să o însoţiţi la un eveniment. Aşadar, nu trebuie decât să vă înarmaţi cu voie bună şi să vă pregătiţi de distracţie.


Horoscop 7 septembrie 2014, Rac:

Astăzi veţi avea parte de o zi foarte bună, veţi fi într-o formă fizică de invidiat şi veţi dori să faceţi cât mai multe lucruri. Totuşi, indicat ar fi să încercaţi să vă planificaţi ziua încă de dimineaţă. Luaţi legătura cu acele persoane pe care doriţi să le vedeţi şi încercaţi să stabiliţi o activitate care să fie pe placul tuturor.


Horoscop 7 septembrie 2014, Leu:

Nimic nu este pe placul vostru! Sunteţi foarte agitaţi şi nehotărâţi în privinţa anumitor lucruri. Aţi putea încerca să vorbiţi cu câţiva prieteni şi să stabiliţi o activitate pentru ziua de azi. Nu trebuie să fie ceva care să necesite să cheltuiţi mulţi bani, puteţi opta şi pentru o plimbare cu rolele sau bicicleta prin parc. Vă va ajuta să vă detaşaţi de stresul cotidian.


Horoscop 7 septembrie 2014, Fecioară:

În această dimineaţă vă veţi simţi lipsiţi de energie, posibil din cauza agitaţiei din ultima perioadă. Dacă nu vă simţiţi în stare să faceţi altceva, programaţi-vă ziua pentru a vă relaxa. Citiţi o carte sau optaţi pentru o şedinţă de masaj, în acest fel vă veţi simţi mult mai bine. Seara este posibil să primiţi o invitaţie în oraş.


Horoscop 7 septembrie 2014, Balanţă:

Vă este foarte uşor să comunicaţi cu anumite persoane din jur şi vă place să fiţi în centrul atenţiei. Cu toate astea, nu trebuie să acaparaţi toate discuţiile. Încercaţi să ascultaţi şi ceea ce vor avea de zis celelalte persoane cu care interacţionaţi. Până la sfârşitul zilei este posibil să primiţi o invitaţie în oraş.


Horoscop 7 septembrie 2014, Scorpion:

Tot mai multe persoane vor dori să interacţioneze cu voi şi pur şi simplu veţi simţi că nu vă mai ajunge timpul. Nu doriţi să refuzaţi anumite invitaţii, aşa că trebuie să vă ţineţi de cuvânt. Încercaţi să organizaţi o ieşire pentru voi şi pentru toate persoanele pe care vi le doriţi alături.


Horoscop 7 septembrie 2014, Săgetător:

Vă gândiţi ce planuri să vă faceţi pe ziua de azi şi nu aveţi idee cu cine să luaţi legătura mai repede. Încercaţi să nu mai staţi prea mult pe gânduri, este posibil ca anumite persoane să-şi fi făcut deja planuri. Dacă vă doriţi să invitaţi în oraş o persoană anume, nu ezitaţi. Sunt şanse să aveţi parte de o aventură romantică, aşadar, zâmbiţi!


Horoscop 7 septembrie 2014, Capricorn:

O plimbare prin parc vă va prinde foarte bine, mai ales dacă va fi în compania persoanei iubite. Trebuie să profitaţi din plin de această zi, lăsaţi-vă purtaţi de val şi bucuraţi-vă la maximum de fiecare clipă petrecută în doi. Veţi vedea că la sfârşitul acestei zile vă veţi simţi foarte bine şi veţi dori să repetaţi experienţa.


Horoscop 7 septembrie 2014, Vărsător:

Vă simţiţi foarte bine, sunteţi într-o formă fizică de invidiat şi veţi simţi nevoia să faceţi cât mai multe lucruri. Sunteţi foarte populari şi nu va fi o problemă pentru voi să găsiţi ce să faceţi, mai ales dacă vorbiţi cu toţi prietenii voştri. Aţi putea să-i convingeţi să ieşiţi la un picnic în afara oraşului sau poate chiar la un festival în aer liber.


Horoscop 7 septembrie 2014, Peşti:

Profitaţi de această zi şi implicaţi-vă numai în acele activităţi care vă fac cu adevărat plăcere. Totul va merge foarte bine pentru voi şi nu veţi avea parte de surprize neplăcute. Nu ezitaţi să luaţi legătura cu toţi prietenii voştri şi să plănuiţi o activitate care să vă ajute să vă simţiţi bine. Puteţi opta pentru o ieşire la picnic sau la piscină.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS