Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 20 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 20 septembrie 2014


Horoscop 20 septembrie 2014, Berbec:

În această dimineaţă este posibil să intervină ceva neprevăzut şi să fiţi nevoiţi să vă schimbaţi programul. Nu trebuie să vă alarmaţi sau să vă faceţi griji care nu îşi au rostul. Aşteptaţi să vedeţi cum vor evolua lucrurile. În plus, o persoană din familie se va oferi să vă dea câteva sfaturi care vă vor prinde bine.


Horoscop 20 septembrie 2014, Taur:

Este timpul să vă asumaţi responsabilităţi şi să fiţi mai activi la locul de muncă. De ajuns cu scuzele care nu îşi au rostul sau cu amânările fără motiv. Dimineaţă veţi fi puţin confuzi şi va fi necesar să apelaţi la sfaturile unei persoane mai în vârstă pentru a vă pune gândurile în ordine. Totodată, ar fi bine să evitaţi acele persoane care au o influenţă negativă asupra voastră.


Horoscop 20 septembrie 2014, Gemeni:

Sunteţi foarte sensibili şi nu reuşiţi deloc să vă concentraţi asupra proiectelor la care lucraţi în momentul de faţă. Cei din jur vor încerca să afle ce se întâmplă cu voi şi chiar se vor oferi să vă dea câteva sfaturi. Cu toate acestea, voi nu veţi avea răbdarea necesară pentru a purta discuţii sau pentru a fi compătimiţi.


Horoscop 20 septembrie 2014, Rac:

Astăzi aveţi impresia că nimic nu este aşa cum trebuie şi veţi inventa tot felul de scuze pentru a scăpa de anumite responsabilităţi. Persoana iubită va încerca să vă ajute să vă reveniţi şi vă va propune să plecaţi împreună într-o călătorie în afara oraşului. Nu vă mai gândiţi la bani sau la alte probleme şi profitaţi de această escapadă în compania iubitului/iubitei.


Horoscop 20 septembrie 2014, Leu:

Nu aveţi spor la nimic şi acest lucru vă enervează cumplit. Va fi necesar să luaţi legătura cu foarte multe persoane şi să participaţi la diverse şedinţe, iar din această cauză veţi fi puţin mai agitaţi pe parcursul acestei zile. Nu vă mai faceţi griji şi încercaţi să lăsaţi situaţiile să evolueze de la sine, zâmbiţi şi fiţi mai încrezători în forţele proprii!


Horoscop 20 septembrie 2014, Fecioară:

Problemele de sănătate nu vor înceta să apară pe parcursul acestei zile. Nu veţi fi în cea mai bună formă şi nu vă veţi putea concentra la nimic. O vizită la medic vă va ajuta să aflaţi care sunt cauzele. Spre seară este posibil să fiţi invitaţi la o petrecere. Dacă nu vă simţiţi în stare să luaţi parte, nu trebuie să vă forţaţi, vor mai fi şi alte ocazii.


Horoscop 20 septembrie 2014, Balanţă:

Este o zi bună pentru a pune bazele unei noi afaceri, pentru a achita datorii mai vechi sau pentru a face câteva amenajări în casă. Cu toate acestea, este necesar să ţineţi cont şi de situaţia financiară şi să încercaţi să nu cheltuiţi toţi banii de care dispuneţi în acest moment. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil să vă confruntaţi cu câteva probleme.


Horoscop 20 septembrie 2014, Scorpion:

Nimic nu vă enervează mai rău decât acele persoane care vă spun constant ce să faceţi sau vă critică pentru modul în care acţionaţi în anumite situaţii. Cu toate acestea, astăzi va trebui să vă temperaţi reacţiile şi să încercaţi să vă faceţi plăcuţi în anumite medii. Veţi avea mult de câştigat dacă adoptaţi o nouă atitudine, mai ales pe plan profesional!


Horoscop 20 septembrie 2014, Săgetător:

Pregătiţi-vă pentru o schimbare de rutină! Astăzi este necesar să încercaţi să discutaţi cu acele persoane care vă pot ajuta să evoluaţi din punct de vedere profesional sau vă pot oferi câteva sfaturi care vă vor prinde bine pe viitor. În plus, persoana iubită va avea şi ea câteva cuvinte de spus. Aşadar, profitaţi de această zi.


Horoscop 20 septembrie 2014, Capricorn:

Aveţi planuri mari şi este foarte important să vă organizaţi timpul. Nu vă implicaţi în discuţii sau activităţi inutile şi încercaţi să intraţi în legătură cu acele persoane care vă pot ajuta pe plan profesional. Cu toate că veţi avea şi câteva motive de îndoială în privinţa unor investiţii, nu este cazul să vă alarmaţi. Veţi găsi resursele necesare pentru a face tot ceea ce v-aţi propus.


Horoscop 20 septembrie 2014, Vărsător:

Este o zi foarte bună pentru a relua legătura cu un vechi prieten sau pentru a pune bazele unei noi relaţii. Pe plan sentimental situaţia nu este foarte roz, însă nu trebuie să vă faceţi griji şi nici să adoptaţi o gândire negativă. În ceea ce priveşte situaţia financiară, va fi necesar să vă faceţi un plan de economii.


Horoscop 20 septembrie 2014, Peşti:

Persoanele din familie vor face presiuni asupra voastră pentru a fi mai responsabili. Vă vor deranja foarte multe lucruri şi nu veţi avea starea necesară să ascultaţi toate discuţiile. Cu toate acestea, astrele vă sfătuiesc să vă temperaţi reacţiile, altfel nu veţi reuşi să rezolvaţi nimic. Spre seară sunt şanse să primiţi o veste bună.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS