Horoscop Urania zilnic: vineri, 19 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 19 septembrie 2014


Horoscop 19 septembrie 2014, Berbec:

Astăzi s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Refuzaţi să acceptaţi anumite lucruri, iar atitudinea voastră nu este deloc potrivită. Astrele vă sfătuiesc să vă temperaţi reacţiile şi să ascultaţi ce are de zis. În ceea ce priveşte locul de muncă, schimbările ce vor avea loc pe parcursul acestei zile vă vor bulversa şi vă vor face să luaţi câteva decizii radicale.


Horoscop 19 septembrie 2014, Taur:

Vi se oferă ocazia să intraţi într-o afacere profitabilă, însă este necesar să investiţi ceva bani până să ajungeţi la profit. Cu toate acestea, nu trebuie să vă grăbiţi să faceţi un pas atât de important, mai ales dacă aveţi datorii sau alte cheltuieli în plan. Aveţi şanse de reuşită dacă vă stăpâniţi impulsivitatea şi dacă ascultaţi şi sfaturilor celor din jur.


Horoscop 19 septembrie 2014, Gemeni:

Este o zi favorabilă planurilor de viitor! Cu toate că aveţi foarte multe lucruri de făcut, singura voastră preocupare va fi aceea de a vă mări veniturile considerabil. Un prieten vă oferă posibilitatea să vă implicaţi într-o afacere profitabilă, dar este necesar să aflaţi exact despre ce e vorba înainte de a vă grăbi să luaţi o decizie.


Horoscop 19 septembrie 2014, Rac:

Este posibil să aveţi mici divergenţe cu partenerul de viaţă şi va fi necesar să ajungeţi la un compromis. Chiar dacă sunteţi nemulţumiţi din cauza anumitor lucruri pe care le face, nu trebuie să priviţi totul într-un mod negativ. În ceea ce priveşte situaţia financiară, încercaţi să obţineţi bani pe cale legală, nu vă implicaţi în afaceri la negru.


Horoscop 19 septembrie 2014, Leu:

Nimic nu e mai tentant pentru voi decât să fiţi prezenţi la evenimente mondene sau să luaţi parte la discuţii importante. Deşi veţi avea o zi încărcată din toate punctele de vedere, la un moment dat va fi necesar să vă opriţi din orice activitate şi să vă acordaţi puţin timp pentru a vă odihni. Trebuie să aveţi grijă şi la starea de sănătate.


Horoscop 19 septembrie 2014, Fecioară:

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă mai veche, probabil de natură financiară sau profesională. Este o zi bună pentru a lua noi decizii sau pentru a relua legătura cu un vechi colaborator. Spre după-amiază veţi primi o veste care nu vă va încânta prea mult şi în urma căreia va fi necesar să începeţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră.


Horoscop 19 septembrie 2014, Balanţă:

În cursul dimineţii aveţi mai multe probleme de rezolvat şi este necesar să vă organizaţi foarte bine timpul. Trebuie să vă înarmaţi cu foarte multă răbdare şi să încercaţi să nu daţi atenţie acţiunilor persoanelor din jur. Spre seară aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară mai veche sau să luaţi legătura cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de ceva vreme.


Horoscop 19 septembrie 2014, Scorpion:

Astrele vă sfătuiesc să nu vă implicaţi în activităţi importante pe parcursul acestei zile. Nu veţi avea răbdarea necesară să daţi atenţie tuturor detaliilor şi nici nu veţi simţi nevoia să intraţi în conversaţie cu foarte multe persoane. Aşadar, important este să găsiţi o activitate care vă place şi care vă ajută să vă relaxaţi.


Horoscop 19 septembrie 2014, Săgetător:

În cursul acestei zile vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp şi care vă va propune să faceţi o ieşire în oraş pentru a depăna amintiri. Deşi aveţi un program foarte încărcat, ar fi bine să nu refuzaţi această invitaţie. Va fi un bun prilej să vă detaşaţi de stresul de peste zi.


Horoscop 19 septembrie 2014, Capricorn:

Aveţi mari şanse de reuşită în afaceri, totul constă în atitudine. Este foarte important să fiţi prezenţi la toate întâlnirile cu şefii de departamente şi să analizaţi cu atenţie fiecare contract pe care urmează să îl semnaţi. Totodată, va fi o zi bună şi pentru a rezolva câteva probleme de ordin personal. Aşadar, nu pierdeţi timpul!


Horoscop 19 septembrie 2014, Vărsător:

În prima parte a zilei sunteţi preocupaţi de problemele ce ţin de casă. Este necesar să vă puneţi la punct cu mai multe lucruri şi chiar să vorbiţi cu câteva persoane din familie pentru a vă ajuta să rezolvaţi unele probleme. Spre seară veţi primi câteva veşti care vă vor încânta şi în urma cărora veţi decide să vă implicaţi în activităţi noi.


Horoscop 19 septembrie 2014, Peşti:

Sunteţi foarte bine dispuşi şi comunicativi. Nimic nu vă poate afecta starea de spirit! Vă implicaţi în tot soiul de activităţi şi sunteţi foarte deschişi faţă de persoanele din jur. În ceea ce priveşte cariera, va fi necesar să luaţi câteva decizii într-un timp foarte scurt, asta dacă vă doriţi să prindeţi câteva contracte care vă vor aduce câştiguri substanţiale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS