Horoscop Urania zilnic: joi, 18 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 18 septembrie 2014


Horoscop 18 septembrie 2014, Berbec:

Începeţi ziua într-o stare foarte bună şi nimic nu vă poate face să renunţaţi la anumite lucruri. Cu toate că veţi avea o zi destul de aglomerată la birou, vă veţi organiza foarte bine timpul, iar colegii de muncă chiar vor fi invidioşi pe modul în care reuşiţi să fiţi mereu cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 18 septembrie 2014, Taur:

Nu vă aşteptaţi ca cei din jur să vă respecte cu stricteţe ordinele. Dacă nu sunteţi foarte clari în momentul în care daţi nişte directive, nu ar trebui să aveţi pretenţii prea mari. Indicat ar fi să vă schimbaţi atitudinea faţă de anumite persoane şi să fiţi mai deschişi la sfaturile pe care le veţi primi din partea lor, vă vor prinde bine.


Horoscop 18 septembrie 2014, Gemeni:

Faceţi faţă oricărei situaţii la locul de muncă. În plus, este o zi foarte bună pentru a pune bazele unor noi proiecte sau pentru a semna contracte pe termen scurt, menite să vă aducă câştiguri sigure. În ceea ce priveşte viaţa privată, persoana iubită se simte neglijată şi vă reproşează lipsa de atenţie. Încercaţi să-i acordaţi mai mult timp.


Horoscop 18 septembrie 2014, Rac:

Aveţi nevoie de o schimbare! Aveţi tendinţa să picaţi în butoiul cu melancolie şi să vă aduceţi aminte de foarte multe evenimente din trecut. Comunicarea este importantă, indicat ar fi să încercaţi să vorbiţi deschis despre tot ce va macină. Indiferent că vă confesaţi iubitului/iubitei sau unei persoane apropiate, veţi vedea că vă va prinde bine.


Horoscop 18 septembrie 2014, Leu:

Vă este dificil să vorbiţi despre problemele personale şi nu vă place când cei din jur încearcă să-şi bage nasul unde nu trebuie. Astăzi veţi avea o zi foarte încărcată la birou şi va fi necesar să fiţi în cea mai bună formă. Aşadar, va fi important şi modul în care veţi reuşi să vă păstraţi relaţiile profesionale, dar şi implicarea pe care o veţi avea în anumite proiecte.


Horoscop 18 septembrie 2014, Fecioară:

Persoana iubită face presiuni asupra voastră pentru a pleca împreună într-o călătorie în afara oraşului. Deşi vă faceţi griji din cauza banilor, va fi necesar să vă gândiţi şi la planul sentimental. Dacă continuaţi în acest mod, punând serviciul pe primul loc, veţi ajunge în punctul în care nu vă veţi mai găsi locul lângă partenerul de viaţă.


Horoscop 18 septembrie 2014, Balanţă:

Este momentul să luaţi o decizie în ce priveşte situaţia voastră financiară actuală. Gata cu împrumuturile care nu îşi au rostul sau cu achiziţionarea lucrurilor inutile! Dacă simţiţi că e necesar, cereţi-le şefilor să vă dea şi alte proiecte pe mână pentru a vă mări veniturile. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, persoana iubită se arată nemulţumită de atitudinea pe care o aveţi faţă de ea.


Horoscop 18 septembrie 2014, Scorpion:

Aveţi tendinţa de a vă implica în afaceri care nu vă avantajează sau de a lua decizii în numele altora. N-ar fi rău dacă aţi analiza mai bine situaţia în care vă aflaţi şi dacă aţi apela şi la sfaturile unor persoane din anturaj sau din familie. În plus, trebuie să vă gândiţi că orice faceţi în acest moment va avea efect pe termen îndelungat.


Horoscop 18 septembrie 2014, Săgetător:

Este necesar să vă detaşaţi de problemele zilnice şi să vă concentraţi toată atenţia asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru voi. Dacă simţiţi că bateţi pasul pe loc în ceea ce priveşte cariera, nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul unor persoane care încă mai au un cuvânt de spus.


Horoscop 18 septembrie 2014, Capricorn:

Grijile de orice natură nu ar trebui să-şi facă loc în viaţa voastră pe parcursul acestei zile. Veţi avea o stare foarte bună şi veţi simţi nevoia să comunicaţi cu toate persoanele din jur. Zâmbetul vostru devine molipsitor! Aşadar, profitaţi la maximum de fiecare moment al zilei şi faceţi-vă remarcaţi. Nu veţi avea nimic de pierdut.


Horoscop 18 septembrie 2014, Vărsător:

Situaţia voastră pare stabilă, dar sunt câteva probleme care va macină şi doar anumite persoane din anturaj v-ar putea ajuta să reveniţi cu picioarele pe pământ. La birou va fi necesar să vă implicaţi activ în cadrul unui proiect important, lucru care s-ar putea să vă ia ceva timp. Aşadar, asiguraţi-vă că aţi înţeles foarte bine obligaţiile pe care le aveţi.


Horoscop 18 septembrie 2014, Peşti:

Timpul trece foarte repede pentru voi şi aveţi tendinţa să treceţi cu vederea anumite obligaţii pe care le aveţi faţă de cei din familie. Deşi aveţi un program foarte solicitant, acest lucru nu ar trebui să fie o scuză pentru lipsa voastră de interes. Până la finalul zilei ar trebui să aflaţi şi un răspuns la acea problemă care vă macină de ceva vreme.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS