Horoscop Urania zilnic: miercuri, 17 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 17 septembrie 2014


Horoscop 17 septembrie 2014, Berbec:

Astăzi sunteţi foarte bine dispuşi, iar energia de care daţi dovadă vă va ajuta să obţineţi tot ceea ce v-aţi propus. Veţi reuşi să ieşiţi în evidenţă şi foarte multe persoane vor fi atrase de voi. Totuşi, încercaţi să nu vă detaşaţi complet de anumite probleme, astrele vă sfătuiesc să încercaţi să rezolvaţi neînţelegerile mai vechi, astfel încât să puteţi începe bine săptămâna.


Horoscop 17 septembrie 2014, Taur:

Dacă nu sunteţi foarte convinşi că trebuie să vă implicaţi în anumite proiecte sau discuţii cu anumite persoane din jur, nu o faceţi. Nesiguranţa de care daţi dovadă azi nu vă va ajuta să rezolvaţi mare lucru. Aşadar, încercaţi să vă adunaţi gândurile şi găsiţi o activitate care vă face plăcere şi care vă ajută să vă relaxaţi.


Horoscop 17 septembrie 2014, Gemeni:

Pe parcursul acestei zile veţi face faţă cu brio oricărei situaţii. Veţi lua decizii fără să clipiţi, iar şefii vor fi impresionaţi de modul în care acţionaţi. Totuşi, aveţi grijă ce vorbiţi cu anumiţi colegi de muncă, unele informaţii nu ar trebui să treacă mai departe de voi. Pe ordinea de zi vor fi şi grijile legate de bani.


Horoscop 17 septembrie 2014, Rac:

Este necesar să adoptaţi o gândire pozitivă dacă vreţi să aveţi parte de schimbări în viaţa voastră. Cu toate că vă deranjează foarte multe lucruri, în special la locul de muncă, trebuie să gândiţi în perspectivă şi să încercaţi să staţi în preajma acelor persoane care vă ajută să aveţi o stare mai bună. Partenerul de viaţă vă poate ajuta şi el cu câteva sfaturi.


Horoscop 17 septembrie 2014, Leu:

Vă este dificil să vorbiţi despre problemele personale şi nu vă plac acele persoane care insistă prea mult asupra anumitor subiecte. Cu toate că veţi avea o zi destul de încărcată la birou, va fi necesar să vă faceţi ordine şi în viaţa personală. O persoană de s#x opus vă va pune răbdarea la încercare, aveţi grijă la modul în care reacţionaţi.


Horoscop 17 septembrie 2014, Fecioară:

Sunteţi pe punctul de a intra într-o stare de depresie din care cu greu veţi mai ieşi. Teama de singurătate sau nesiguranţă financiară sunt principalele motive din cauza cărora vă gândiţi excesiv la tot ce e mai rău. Aveţi nevoie ca partenerul de viaţă să vă fie alături şi este necesar să discutaţi cu el despre tot ce vă sperie în momentul de faţă.


Horoscop 17 septembrie 2014, Balanţă:

A sosit momentul să spuneţi adio grijilor de orice fel şi să vă concentraţi toată atenţia asupra vieţii de cuplu. Partenerul de viaţă se simte neglijat şi vă cere să petreceţi mai mult timp împreună. În ceea ce priveşte situaţia financiară, un ajutor venit din partea unei persoane din familie vă va ajuta să vă achitaţi din datoriile mai vechi.


Horoscop 17 septembrie 2014, Scorpion:

Astăzi sunteţi asaltaţi de invitaţii din toate direcţiile şi va fi necesar să vă organizaţi foarte bine timpul. Cu toate că veţi avea o zi destul de aglomerată la birou, nu trebuie să vă faceţi griji. Un coleg de muncă se va oferi să vă ajute să terminaţi la timp un proiect important, iar dumneavoastră veţi putea să vă implicaţi şi în acele afaceri care vă pot aduce câştiguri substanţiale.


Horoscop 17 septembrie 2014, Săgetător:

Nu trebuie să insistaţi prea mult asupra anumitor subiecte. Dacă interacţionaţi cu persoane care nu sunt deschise la nou, nu vă mai bateţi capul. Ar trebui să fiţi mai încrezători în forţele proprii şi să vă vedeţi de acele activităţi care vă pot ajuta să câştigaţi notorietate sau bani. Spre seară este posibil să cheltuiţi o sumă de bani pe ceva de care nu aveţi cu adevărat nevoie.


Horoscop 17 septembrie 2014, Capricorn:

Fiţi atenţi la detalii şi nu daţi curs acelor discuţii care nu îşi au rostul. O persoană din anturaj va încerca să vă convingă să vă implicaţi într-o activitate de pe urma căreia nu veţi avea nimic de câştigat. Totul pare foarte complicat, însă o persoană din familie vă va deschide ochii şi vă va ajuta să luaţi câteva decizii care vă vor prinde bine pe viitor.


Horoscop 17 septembrie 2014, Vărsător:

Aveţi o zi foarte încărcată şi aveţi tendinţa să gândiţi negativ la fiecare pas. Acest lucru nu vă va aduce nimic bun. Dacă vă simţiţi depăşiţi de o anumită situaţie la locul de muncă, nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul unui coleg de încredere. Până la sfârşitul zilei ar trebui să rezolvaţi orice problemă care vă nelinişteşte.


Horoscop 17 septembrie 2014, Peşti:

Este important să puneţi pe prim-plan datoriile pe care le aveţi faţă de anumite persoane din anturaj sau din familie. Faceţi un efort şi încercaţi să ajungeţi la linia finală. Sacrificiile pe care le veţi face astăzi vă vor ajuta să căpătaţi notorietate şi să deveniţi oameni mai buni. Aşadar, priviţi partea bună a fiecărui lucru şi profitaţi de fiecare moment al zilei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS