Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 13 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 13 septembrie 2014


Horoscop 13 septembrie 2014, Berbec:

Primele ore ale dimineţii te găsesc foarte optimist; ai o stare bună şi vrei să o menţii aşa pe întreaga durată a zilei. Din păcate, încăpăţânarea partenerului de muncă poate fi o piedică în calea liniştii tale. Spre seară, vei fi nevoit să îţi amâni sau anulezi planurile dintr-o simplă neînţelegere cu persoana iubită.


Horoscop 13 septembrie 2014, Taur:

Acţiunile tale vor fi ghidate de entuziasm şi nu de gândirea logică. Este posibil să faci câteva alegeri greşite; încearcă să le repari până când nu este prea târziu. Proiectele la care lucrezi nu evoluează decât dacă te ocupi de ele. Fii mai disciplinat dacă vrei să vezi progres.


Horoscop 13 septembrie 2014, Gemeni:

Deşi eşti nevoit că trebuie să faci câteva schimbări în ceea ce priveşte planurile tale pentru astăzi, aceste modificări se vor dovedi a fi foarte benefice. Astrele îţi surâd pe plan amoros; relaţia cu partenerul de cuplu evoluează foarte bine. În cazul în care eşti singur, spre seară ai posibilitatea de a întâlni noi persoane.


Horoscop 13 septembrie 2014, Rac:

Astăzi primeşti o veste frumoasă, care te va face să te gândeşti mult mai mult la viitor. Încerci să profiţi de orice ocazie profesională care se iveşte, însă este posibil să te aglomerezi prea mult. Îţi recomand să te limitezi la a lucra la proiectele cu adevărat important şi să nu îţi pierzi timpul cu lucruri mărunte.


Horoscop 13 septembrie 2014, Leu:

Eşti foarte ocupat cu viaţa profesională, însă încearcă să nu îţi neglijezi relaţia cu partenerul de cuplu. Este indicat să găseşti o soluţie astfel încât să împaci cele două aspecte importante ale vieţii tale: succesul în carieră şi iubirea. O atenţie suplimentară, măcar în zilele libere, poate fi un pas către fericirea ta.


Horoscop 13 septembrie 2014, Fecioară:

Încă de dimineaţă eşti destul de irascibil şi uşor morocănos. Nu este o perioadă bună pentru a avea discuţii contradictorii deoarece te aprinzi destul de repede. Îţi recomand să te abţii de la speculaţii şi să încerci să ajungi mai uşor la compromisuri. Spre seară, eşti mult mai liniştit şi mai relaxat.


Horoscop 13 septembrie 2014, Balanţă:

Este posibil ca astăzi să primeşti o propunere de colaborare de la o persoană foarte importantă. Nu sta pe gânduri prea mult timp şi acceptă această ofertă deoarece îţi va deschide multe uşi în viitorul apropiat. Profită de orice ocazie deoarece aceasta reprezintă un nou început în viaţa ta profesională.


Horoscop 13 septembrie 2014, Scorpion:

Te simţi destul de obosit şi îţi este tot mai greu să te concentrezi. Îţi recomand să renunţi la planurile de astăzi şi să te ocupi doar de tine. Ziua de astăzi este un moment bun pentru a te relaxa; compania persoanei iubite sau a celor dragi te va ajuta foarte mult să te destinzi şi să uiţi de probleme.


Horoscop 13 septembrie 2014, Săgetător:

Astăzi simţi nevoia să fii singur şi să te relaxezi; nu eşti în apele tale şi din această cauză este posibil să apară mici dificultăţi de comunicare. Nu este o perioadă bună pentru a interacţiona cu persoane noi, care nu îţi cunosc personalitatea. Spre seară, primeşti o veste frumoasă din partea unui membru al familiei.


Horoscop 13 septembrie 2014, Capricorn:

Toate proiectele la care lucrezi încep să prindă contur; pentru prima dată se poate observa rodul muncii tale. în cursul zilei de astăzi este posibil să apară câteva obstacole dificile. Îţi va fi destul de greu să treci peste aceste probe de foc, însă dacă îţi păstrezi calmul şi ai răbdare, vei găsi cele mai bune soluţii.


Horoscop 13 septembrie 2014, Vărsător:

După o perioadă destul de aglomerată, cu multe proiecte şi ore peste program, poţi respira uşurat. Astăzi este o zi de relaxare; este un moment bun pentru a îţi îndrepta atenţia şi asupra vieţii sociale deoarece ai neglijat-o în ultima perioadă. O ieşire în oraş te poate ajuta să ai parte de o seară cu adevărat specială.


Horoscop 13 septembrie 2014, Peşti:

Un membru al familiei vrea să te ajute cu o problemă, însă eşti foarte încăpăţânat şi nu ai răbdare să primeşti sfaturi. Este posibil să interpretezi greşit această conversaţie şi rişti să răneşti sentimentele unei persoane dragi. Învaţă să ai răbdare şi să asculţi până la capăt ce are de spus.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS