Horoscop Urania zilnic: joi, 7 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 7 august 2014


Horoscop 7 august 2014, Berbec:

Trebuie să aveţi mai multă încredere în dvs. atunci când trebuie să luaţi o decizie. Sunteţi oarecum nesigur şi este posibil să daţi cu piciorul unor oportunităţi destul de mari. De asemenea, pe plan sentimental partenerul de cuplu are nevoie de mai multă atenţie din partea dvs; nu vă neglijaţi viaţa amoroasă.


Horoscop 7 august 2014, Taur:

Planurile pe care le tot coaceţi de ceva vreme încep să se concretizeze. Sunteţi pe ultima sută de metri cu pregătirile şi sunteţi mai emoţionat că niciodată să vedeţi cât de apreciat va fi proiectul dvs. Din fericire, faceţi ceea ce vă place şi asta contează foarte mult; sunteţi dedicat trup şi suflet viselor dvs.


Horoscop 7 august 2014, Gemeni:

Simţiţi că stagnaţi în carieră şi consideraţi că este timpul să faceţi o schimbare cu privire la locul de muncă. Deşi pare a fi o perioadă bună pentru a vă căuta un alt job, vă recomand să mai aşteptaţi puţin deoarece lucrurile vor începe să se schimbe în bine pentru dvs.


Horoscop 7 august 2014, Rac:

Este posibil ca astăzi să fiţi mai irascibil decât de obicei şi să intraţi într-o dispută mai dureroasă cu un membru al familiei sau un prieten mai drag. Cel mai bine este să vă păstraţi calmul şi să fiţi foarte atent la afirmaţiile pe care le faceţi; uneori cuvintele dor mai mult decât vă aşteptaţi.


Horoscop 7 august 2014, Leu:

Este o perioadă extrem de bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. Aveţi posibilitatea de a face schimbări majore în viaţa sentimentală; important este să aveţi multă răbdare şi să oferiţi argumentele potrivite atunci când este cazul. Multe lucruri se vor schimba în bine dacă sunteţi constant.


Horoscop 7 august 2014, Fecioară:

Sunteţi foarte creativ şi veniţi cu idei extrem de bune întreaga zi. Este un moment bun pentru a da examene sau teste importante. De asemenea, dacă trebuie să vă ocupaţi de rezolvarea problemelor financiare, acum aveţi posibilitatea. Investiţiile pe care urmează să le faceţi vă vor aduce foarte multe beneficii.


Horoscop 7 august 2014, Balanţă:

Viaţa sentimentală are nevoie de mai multă atenţie din partea dvs. Sunteţi foarte ocupat cu munca, însă încercaţi să trasaţi o linie între cele două planuri – cel profesional şi cel personal. Relaţia dvs. a avut destul de mult de suferit în ultima perioadă şi sentimentele s-au răcit; de aceea trebuie să vă daţi mai mult silinţa.


Horoscop 7 august 2014, Scorpion:

Astăzi sunteţi nevoit să vă ocupaţi de treburi mult mai importante la locul de muncă şi de aceea va trebui să renunţaţi la planurile dvs. Partenerul de cuplu nu va fi mulţumit de această schimbare, însă va înţelege şi vă va oferi libertatea de care aveţi nevoie pentru a vă ocupa de noile proiecte.


Horoscop 7 august 2014, Săgetător:

Astăzi aveţi parte de o surpriză extrem de plăcută la locul de muncă. După numeroase nopţi nedormite, în care aţi făcut planuri şi aţi pus cap la cap idei importante, munca dvs va fi răsplătită – vi se oferă posibilitatea de a vă ocupa de un proiect cheie pentru companie. Acum este momentul să demonstraţi cât de pregătit sunteţi.


Horoscop 7 august 2014, Capricorn:

Este o perioadă mai dificilă pentru dvs. deoarece simţiţi că nu vă regăsiţi în absolut nimic din jurul dvs. Nu ştiţi ce vreţi, însă consideraţi că aveţi nevoie de o schimbare. Chiar şi aşa vă este teamă să nu alegeţi un drum greşit; cel mai bine este să aveţi încredere în dvs. şi să faceţi doar ce vă spune inima. Nu vă lăsaţi influenţat de cei din jurul dvs.


Horoscop 7 august 2014, Vărsător:

Din cauza unor probleme personale, nu reuşiţi să vă concentraţi deloc la locul de muncă. Astăzi pare să fie o zi importantă, cu multe proiecte, şedinţe şi negocieri cruciale. Este posibil să faceţi câteva greşeli, însă un coleg de muncă vă oferă ajutorul şi vă scapă de mustrarea superiorilor. Spre seară, aveţi timp să vă liniştiţi.


Horoscop 7 august 2014, Peşti:

În cazul în care credeaţi că este uşor să fiţi într-o relaţie, iată că aceste momente demonstrează contrariul. Partenerul de cuplu este mai mult decât hotărât să facă câteva schimbări radicale în viaţa de cuplu. Vor fi numeroase discuţii serioase, însă în cele din urmă veţi ajunge la un compromis astfel încât amândoi să fiţi mulţumiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS