Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 9 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 9 august 2014


Horoscop 9 august 2014, Berbec:

Nu trebuie să amestecaţi viaţa profesională cu viaţa personală, altfel veţi risca să aveţi tot felul de probleme. Chiar dacă anumite persoane din jur vor insista să divulgaţi anumite informaţii, asta nu înseamnă că trebuie să le faceţi pe plac. Spre seară este posibil să primiţi o invitaţie în oraş, dacă nu aveţi altceva de făcut, nu refuzaţi.


Horoscop 9 august 2014, Taur:

Romantismul vă caracterizează, iar astăzi veţi avea foarte multe şanse să intraţi în atenţia acelei persoane care vă place în mod special. Totuşi, veţi avea tendinţa să faceţi foarte multe greşeli la muncă din cauza entuziasmului prea mare. Încercaţi să vă concentraţi mai mult la ceea ce aveţi de făcut, veţi avea timp suficient la sfârşitul programului să impresionaţi pe cine vreţi.


Horoscop 9 august 2014, Gemeni:

Vă încăpăţânaţi să faceţi anumite lucruri fără ajutorul altor persoane din jur, însă nu veţi reuşi să faceţi altceva decât să vă extenuaţi. Dacă cineva vă va oferi un sfat sau o mână de ajutor, nu refuzaţi. Veţi vedea că veţi primi aceleaşi merite. Spre seară este posibil să primiţi câteva veşti care vă vor încânta, posibil să fie vorba despre o plecare în afara oraşului.


Horoscop 9 august 2014, Rac:

Câteva preocupări legate de locul de muncă vă vor împiedica să vă simţiţi bine pe parcursul acestei zile. Se pare că va fi necesar să finalizaţi un proiect, iar timpul de care dispuneţi nu vi se pare suficient. Nu trebuie să vă alarmaţi, încercaţi să apelaţi la ajutorul colegilor de muncă, în mod sigur nu vă vor refuza.


Horoscop 9 august 2014, Leu:

Problemele legate de muncă sau bani vor înceta să apară pe parcursul acestei zile. Veţi avea parte de foarte multe momente de linişte şi veţi putea reflecta asupra altor lucruri. O persoană din familie va dori să vă comunice ceva, dacă nu aveţi un program încărcat, încercaţi să-i acordaţi atenţia de care are nevoie.


Horoscop 9 august 2014, Fecioară:

Aşteptaţi cu nerăbdare un răspuns din partea unei persoane, iar din această cauză vă va fi foarte greu să vă concentraţi asupra altor lucruri. Este posibil ca din cauza unor evenimente ce se vor întâmpla pe parcursul acestei zile să nu primiţi răspunsul dorit. Nu trebuie să vă alarmaţi, încercaţi să vă implicaţi în câteva activităţi care vă vor ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 9 august 2014, Balanţă:

Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate dacă depuneţi suficient efort, mai ales că veţi avea susţinere şi din partea persoanelor apropiate. Trebuie să acţionaţi cu foarte multă încredere în dvs. şi să nu vă grăbiţi să faceţi anumite lucruri. Veţi vedea că toate se vor rezolva la timpul lor. O persoană de s#x opus va insista să luaţi cina în oraş.


Horoscop 9 august 2014, Scorpion:

Vă este dor de o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp şi veţi dori să luaţi legătura cu ea şi poate chiar să o convingeţi să faceţi o ieşire în oraş. Chiar dacă vă gândiţi excesiv la acele lucruri care sunt importante pentru dvs., asta nu înseamnă că trebuie să vă neglijaţi munca, încercaţi să vă concentraţi şi asupra proiectelor la care lucraţi.


Horoscop 9 august 2014, Săgetător:

Astăzi nu trebuie să vă faceţi griji pentru nimic! Deşi la primele ore ale dimineţii veţi avea câteva preocupări legate de bani, pe parcursul zilei vă veţi simţi mult mai bine şi veţi dori să luaţi legătura cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Aţi putea să-i propuneţi să faceţi o ieşire în oraş.


Horoscop 9 august 2014, Capricorn:

Vă faceţi foarte multe griji din cauza unui document în posesia căruia nu aţi reuşit să intraţi şi este foarte important pentru dvs. să rezolvaţi această problemă cât mai repede. În loc să staţi şi să vă gândiţi ce greşeli aţi făcut, încercaţi să luaţi legătura cu acele persoane care vă pot ajuta, veţi vedea că totul se va rezolva mult mai repede.


Horoscop 9 august 2014, Vărsător:

Tot ce trebuie să faceţi pe ziua de azi este să vă simţiţi bine şi să nu vă faceţi griji în privinţa niciunui lucru. Chiar dacă nu vă merge totul aşa cum vă doriţi în momentul de faţă, veţi vedea că timpul le va rezolva pe toate. Spre seară este posibil să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă.


Horoscop 9 august 2014, Peşti:

Astăzi veţi avea mult de muncă şi va fi necesar să vă organizaţi foarte bine timpul, însă asta nu înseamnă că trebuie să vă neglijaţi. Trebuie să vă acordaţi şi câteva ore pentru a vă relaxa. Profitaţi de acele momente libere din timpul zilei şi luaţi legătura cu un prieten, eventual propuneţi-i o ieşire în oraş după terminarea programului de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS