Horoscop Urania zilnic: vineri, 8 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 8 august 2014


Horoscop 8 august 2014, Berbec:

Renunţaţi la orgoliu şi acceptaţi şi ajutorul sau sfaturile celor din jur. Chiar dacă vă place să realizaţi anumite lucruri pe cont propriu, asta nu înseamnă că trebuie să vă extenuaţi. Spre după-amiază este posibil ca o persoană din familie să vă propună câteva activităţi, încercaţi să nu o refuzaţi.


Horoscop 8 august 2014, Taur:

Nu trebuie să vă faceţi griji din cauza anumitor lucruri, mai ales la locul de muncă. Chiar dacă nu va merge totul aşa cum vă doriţi, nu veţi avea niciun motiv de îngrijorare. Un coleg de muncă se va oferi să vă ajute la acel proiect la care lucraţi de ceva timp, veţi vedea că în acest fel totul va fi mult mai uşor şi veţi avea mai mult timp la dispoziţie pentru a face şi alte lucruri.


Horoscop 8 august 2014, Gemeni:

Nu lăsaţi micile capricii pe care le aveţi să le facă pe anumite persoane din jur să îşi schimbe părerea despre dvs. Cu toate că este posibil să aveţi parte de câteva momente nu tocmai plăcute, asta nu înseamnă că trebuie să vă stricaţi toată ziua. Spre seară încercaţi să planificaţi o ieşire în oraş, veţi vedea că vă veţi simţi mult mai bine.


Horoscop 8 august 2014, Rac:

Astăzi veţi simţi nevoia să faceţi câteva lucruri noi, să vă implicaţi în activităţi diferite sau să începeţi să abordaţi altfel anumite probleme legate de locul de muncă. Totuşi, va fi necesar să încercaţi să le acordaţi atenţie şi celor apropiaţi. Trebuie să faceţi în aşa fel încât să vă organizaţi foarte bine timpul.


Horoscop 8 august 2014, Leu:

Câteva probleme de ordin financiar vă vor împiedica să vă simţiţi bine în primele ore ale acestei zile. Nu vă faceţi griji, veţi reuşi să găsiţi câteva soluţii care să vă ajute să vă mai liniştiţi. Spre după-amiază veţi primi foarte multe veşti şi va fi necesar să încercaţi să luaţi legătura cu acele persoane care lucrează în acelaşi domeniu ca şi dvs.


Horoscop 8 august 2014, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă veţi face multe planuri. Veţi fi într-o formă fizică excelentă şi foarte multe persoane vă vor invidia. Aşadar, profitaţi la maximum de fiecare moment al zilei. Spre după-amiază este posibil ca o persoană de s#x opus să vă propună să luaţi masa în oraş, încercaţi să nu refuzaţi această invitaţie.


Horoscop 8 august 2014, Balanţă:

Deşi ar trebui să vă apropiaţi de anumite persoane şi să le acordaţi mai multă atenţie, acest lucru nu îl veţi face prea curând. Se pare că pe parcursul acestei zile veţi simţi nevoia să petreceţi mai mult timp departe de compania celor din jur şi vă veţi gândi la tot felul de activităţi care să vă ajute să vă relaxaţi.


Horoscop 8 august 2014, Scorpion:

Nu trebuie să vă alarmaţi dacă nu veţi avea suficient timp să faceţi tot ceea ce v-aţi propus pe ziua de azi. Anumite lucruri se vor rezolva de la sine. Câteva persoane din anturaj vor insista să luaţi parte la un eveniment, încercaţi să nu le refuzaţi, în mod sigur vă veţi simţi bine în compania lor şi veţi uita de probleme.


Horoscop 8 august 2014, Săgetător:

Încă de dimineaţă va fi necesar să vă ocupaţi de foarte multe lucruri şi vă veţi face griji că nu veţi avea suficient timp la dispoziţie. În plus, va fi necesar să luaţi legătura şi cu anumite persoane pentru a pune la punct mai multe detalii legate de un eveniment ce se apropie. Nu vă alarmaţi, veţi reuşi să vă încadraţi în timp.


Horoscop 8 august 2014, Capricorn:

Nu vă lăsaţi influenţat de ceea ce vor spune sau vor face anumite persoane din jur, nu trebuie să daţi atenţie tuturor detaliilor, mai ales dacă aveţi lucruri importante de făcut. Concentraţi-vă asupra problemelor pe care le aveţi, veţi avea timp suficient şi pentru alte activităţi după ce terminaţi programul de muncă.


Horoscop 8 august 2014, Vărsător:

Vă faceţi foarte multe planuri şi nu ştiţi cu ce să începeţi mai repede. Vreţi să luaţi legătura cu foarte multe persoane şi să le comunicaţi diferite lucruri, să stabiliţi întâlniri sau să planificaţi ieşiri în oraş, însă toate aceste lucruri pot deveni obositoare. Luaţi o pauză, relaxaţi-vă şi încercaţi să vă faceţi ordine în gânduri.


Horoscop 8 august 2014, Peşti:

Profitaţi la maximum de fiecare moment al acestei zile, nu ezitaţi să acceptaţi noi provocări sau să vă implicaţi în acele activităţi care vă fac plăcere. Veţi avea foarte multe momente în care vă veţi simţi foarte bine şi veţi avea numeroase motive să zâmbiţi sau să comunicaţi cu cât mai multe persoane din jur. Va fi o zi formidabilă pentru dvs.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS