Horoscop Urania zilnic: miercuri, 6 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 6 august 2014


Horoscop 6 august 2014, Berbec:

Astăzi este un moment bun pentru a vă face ordine în viaţa sentimentală. Relaţia cu partenerul de cuplu are nevoie de puţină atenţie din partea dvs; trebuie să luaţi o decizie în ceea ce priveşte viitorul alături de partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singur, un prieten vă poate face cunoştinţă cu un posibil partener de cuplu.


Horoscop 6 august 2014, Taur:

Ziua de astăzi este potrivită pentru a vă ocupa de viaţa profesională sau de proiectele personale. În primele ore ale dimineţii sunteţi foarte creativ şi reuşiţi să veniţi cu idei foarte bune; de asemenea, în a doua parte a zilei vă puteţi ocupa fără nicio problemă de negocieri sau întâlniri cu parteneri importanţi.


Horoscop 6 august 2014, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să nu vă simţiţi în apele dvs; de vină sunt evenimentele şi stresul prin care aţi trecut în ultima perioadă. Este indicat să vă relaxaţi şi, dacă se poate, să fiţi creativ cu viaţa personală. Activităţile în aer liber vă pot ajuta foarte mult să uitaţi de probleme. Aveţi posibilitatea să vă faceţi noi hobby-uri.


Horoscop 6 august 2014, Rac:

Relaţia cu persoanele din jurul dvs. a fost pusă pe plan secund; în această perioadă aveţi foarte multe proiecte la care trebuie să lucraţi, iar timpul este limitat. Din fericire, partenerul de cuplu vă susţine şi vă oferă toată libertatea de care aveţi nevoie. Spre seară, primiţi o veste din partea unui membru al familiei.


Horoscop 6 august 2014, Leu:

Ziua de astăzi vine cu numeroase posibilităţi pe plan profesional. Este posibil să primiţi un proiect amplu sau chiar o colaborare interesantă cu un partener de muncă. Indiferent de situaţie, acceptaţi propunerea fără a mai sta pe gânduri – astfel de oportunităţi apar doar o dată în viaţă.


Horoscop 6 august 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi este una foarte bună. După o perioadă mai dificilă pe plan financiar, iată că a venit momentul în care puteţi respira uşurat. Primiţi o sumă de bani, un bonus de pe urma unui proiect sau chiar un ajutor din partea unui prieten, şi reuşiţi să vă rezolvaţi problemele. Investiţiile pe care le faceţi vă vor aduce multe beneficii.


Horoscop 6 august 2014, Balanţă:

Este posibil ca astăzi, la locul de muncă, să primiţi sarcini mai complicate sau mai diferite decât cele obişnuite. Indicat este să vă păstraţi calmul şi să aveţi încredere în dvs. Sunteţi foarte creativ, însă destul de nesigur atunci când vine vorba de schimbări în orice aspect al vieţii dvs. Colegii de muncă vă pot oferi ajutor în cazul în care aveţi nevoie.


Horoscop 6 august 2014, Scorpion:

Astăzi daţi dovadă de maturitate şi foarte mulţi colegi vă vor aprecia pentru asta. Este posibil să intraţi fără voia dvs. într-un conflict şi vă vedeţi nevoit să rezolvaţi problema cu profesionalism. După orele prânzului, primiţi o veste foarte frumoasă din partea partenerului de cuplu, care vă poate schimba viaţa.


Horoscop 6 august 2014, Săgetător:

Sunteţi foarte activ încă de la primele ore ale dimineţii şi reuşiţi să vă terminaţi treaba destul de devreme. Profitaţi de timpul liber pe care îl mai aveţi pentru a vă ajuta un coleg de muncă; spre seară, primiţi o vizită neaşteptată din partea unui membru al familiei sau a unui prieten apropiat.


Horoscop 6 august 2014, Capricorn:

Astăzi aveţi de luat o decizie destul de importantă cu privire la viaţa amoroasă. Înainte de asta, încercaţi să aveţi o ultimă discuţie cu partenerul de cuplu; păstraţi-vă calmul şi spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Alegerea pe care trebuie să o faceţi vă va schimba complet viaţa, aşa că asiguraţi-vă că este cea corectă pentru dvs.


Horoscop 6 august 2014, Vărsător:

Astăzi vi se oferă posibilitatea de a demonstra tuturor colegilor de la birou că sunteţi o persoană importantă în cadrul companiei. Proiectul pe care îl preluaţi vă va da multe bătăi de cap, însă vă va oferi posibilitatea să întâlniţi persoane noi şi să vă extindeţi orizonturile profesionale. Din păcate, nu veţi mai avea mult timp liber şi asta vă poate afecta relaţia de cuplu.


Horoscop 6 august 2014, Peşti:

Astăzi se anunţă a fi o zi destul de obişnuită pentru dvs; aveţi foarte mult timp liber, aşa că aveţi ocazia să faceţi planuri şi să vă ocupaţi de ideile dvs. cu privire la schimbările pe care vreţi să le faceţi în următoarea perioadă. Spre seară, o persoană foarte apropiată vă aduce o veste incredibilă, care vă va bucura enorm.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS