Horoscop Urania săptămânal: 25-31 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 25-31 august 2014


Horoscop 25-31 august 2014, Berbec:

Luna Nouă de luni vă provoacă să aveţi mai multă grijă de organismul dvs. Introduceţi în alimentaţia dvs. mai multe fructe şi legume, reduceţi din prăjeli şi mâncăruri de tip fast-food, iar dacă vreţi ca schimbarea să fie una majoră, încercaţi săptămâna aceasta o cură de detoxifiere şi purificare a organismului. Shake-urile vă vor garanta doza suplimentară de energie de care aveţi nevoie!


Horoscop 25-31 august 2014, Taur:

Durerile sporadice pe care le simţiţi în zona lombară pot atrage după ele vinerea aceasta disconfort la micţiune. Aplicaţi surse de căldură local dacă credeţi că problemele au fost generate de faptul că nu v-aţi îngrijit prea bine, iar dacă aceste dereglări persistă pe sâmbătă-duminică, este cazul să consultaţi un specialist. Altfel, problemele s-ar putea extinde cu repeziciune!


Horoscop 25-31 august 2014, Gemeni:

Începând de sâmbătă, ar trebui să vă puneţi pe treabă dacă aţi convenit cu partenerul că sunteţi pregătiţi să vă măriţi familia. Nu vă expuneţi însă la stres şi nu frecventaţi medii care v-ar putea stârni tensiuni interioare, pentru că puteţi dezvolta afecţiuni precum colonul iritabil. Le este recomandat Gemenilor trecuţi de prima tinereţe să îşi programeze o colonoscopie sâmbătă.


Horoscop 25-31 august 2014, Rac:

Sănătatea nu pare a fi punctul sensibil săptămâna aceasta; nu v-ar strica să mai reduceţi din pastele făinoase şi alimentele bogate în carbohidraţi. Dacă nu vă este tocmai uşor să reduceţi sarea din alimentaţie şi medicul v-a recomandat acest lucru, sucurile din fructe şi legume vă pot ajuta să vă acomodaţi mai uşor cu o dietă săracă în sodiu. Încercaţi-le dimineaţa pe stomacul gol!


Horoscop 25-31 august 2014, Leu:

Sănătatea nu vă dă bătăi de cap săptămâna aceasta. Chiar şi aşa, ţineţi-vă departe de carnea roşie, pentru o vreme cel puţin, mai ales dacă obişnuiţi să o gătiţi în mult ulei. În schimb, orientaţi-vă către alimentele bogate în fier ca spanacul, broccoli-ul sau strugurii şi prunele uscate. Veţi vedea că tonusul dvs. va fi cu totul altul şi randamentul asemenea!


Horoscop 25-31 august 2014, Fecioară:

Pentru că în mod normal sunteţi o persoană ordonată şi vă îngrijiţi atent de felul în care arătaţi, puteţi îndrăzni să faceţi o schimbare ceva mai îndrăzneaţă odată cu Lună Nouă de luni. Gândiţi-vă ce stil de coafură nou aţi putea adopta, dacă v-ar sta mai bine apelând la o nouă garderobă sau găsiţi alt artificiu de imagine care v-ar putea scoate din anonimat în zilele următoare.


Horoscop 25-31 august 2014, Balanţă:

Luna Nouă de luni se perfectează, în cazul dvs., în casa bolilor pe linie ereditară, dar şi a afecţiunilor cu o cauză de ordin psihologic. Nu este exclus aşadar ca săptămâna aceasta să vă construiţi singur ideea că aţi contractat un virus sau că aţi dezvoltat o boală şi totuşi să nu fie aşa. Dacă v-aţi mai luptat şi în trecut cu episoade de ipohondrie, este posibil să fi revenit.


Horoscop 25-31 august 2014, Scorpion:

Se poate să vă ajungă vineri stresul de care aţi avut parte la muncă săptămâna aceasta. Aşa că n-ar trebui să vină ca o surpriză pentru dvs. durerile de cap şi migrenele de după programul de muncă. În schimb, dacă v-aţi făcut planuri de weekend încă din această zi, poate ar fi mai bine să le amânaţi pe sâmbătă. Faceţi-vă un ceai de muşeţel şi relaxaţi-vă nervii după toate câte s-au întâmplat!


Horoscop 25-31 august 2014, Săgetător:

Vă poate da peste cap complet weekend-ul acesta reîntâlnirea cu un fost partener cu care nu v-aţi încheiat socotelile pe cale amiabilă, întrevederea cu unii vecini, rude apropiate sau prieteni din copilărie cu care aţi avut ceva de împărţit sau cu un amic care va pretinde să-i înapoiaţi urgent un împrumut. Trebuie să închideţi aceste cicluri cumva pentru a nu mai reveni în viaţa dvs!


Horoscop 25-31 august 2014, Capricorn:

Chiar dacă sănătatea nu vă dă motive de îngrijorare săptămâna aceasta, dacă sunteţi dispus să faceţi mici schimbări în dieta dvs. zilnică, nu veţi avea decât de câştigat. Vă sunt recomandate alimentele care conţin cantităţi însemnate de magneziu şi care contribuie la relaxarea mai rapidă a muşchilor şi nervilor dvs. Aşadar, consumaţi mai des fructe de mare şi folosiţi mirodenii la gătit!


Horoscop 25-31 august 2014, Vărsător:

Se prefigurează o săptămână lipsită de urgenţe medicale, dar dacă vreţi să pierdeţi în kilograme sau să vă menţineţi la greutatea de acum, nu urmaţi sfaturile prietenilor care, de exemplu, vă pot sugera o dietă săracă în sodiu. Atâta timp cât folosiţi cantităţi moderate de sare la gătit şi la masă, nu se ridică probleme, ba chiar este indicat, dat fiind că tindeţi să vă deshidrataţi mai repede decât ceilalţi.


Horoscop 25-31 august 2014, Peşti:

Deşi n-ar trebui să vă aşteptaţi la surprize privind sănătatea, staţi departe de lichidele care v-ar putea crea dependenţă. Prin urmare, ar fi indicat să vă rezumaţi la o ceaşcă de cafea dimineaţa şi la maximum două pahare de vin sau orice altă licoare bahică în weekend. Moderaţia este soluţia pentru dvs!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS