Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 2 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 2 august 2014


Horoscop 2 august 2014, Berbec:

Este sâmbătă şi dvs. încă aveţi foarte mult de muncă; vă este teamă să nu rămâneţi cu treaba neterminată şi de aceea faceţi tot posibilul pentru a vă termina sarcinile cât mai repede. Profitaţi de orice moment liber, însă nu exageraţi – uneori aveţi nevoie şi de o pauză; spre seară vă relaxaţi în compania persoanei de cuplu.


Horoscop 2 august 2014, Taur:

Astăzi sunteţi mai mult decât hotărât să faceţi schimbări majore pe plan profesional. Urmează să păşiţi pe un drum destul de complicat şi anevoios, însă care vă va aduce beneficii foarte mari nu doar pe plan profesional, ci şi spiritual. Este ceea ce vă doriţi să faceţi şi vă bucuraţi că vă puteţi urma visele.


Horoscop 2 august 2014, Gemeni:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa socială. Sunteţi foarte vorbăreţ şi prietenos şi reuşiţi să întreţineţi conversaţii de tot felul. Vă puteţi face foarte uşor noi cunoştinţe sau chiar prieteni pe viaţă. De asemenea, nu vă neglijaţi viaţa de familie.


Horoscop 2 august 2014, Rac:

Este posibil să simţiţi nevoia să cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi. Sunteţi într-un moment destul de ciudat şi vă doriţi să vă ocupaţi timpul cu ceva. Pentru a nu avea probleme financiare mai târziu, vă recomand să cumpăraţi doar lucrurile de care aveţi cu adevărat nevoie. O listă vă poate ajuta foarte mult în această privinţă.


Horoscop 2 august 2014, Leu:

Aceasta nu este o zi tocmai bună pentru a vă ocupa de problemele profesionale. Sunteţi destul de leneş şi nu reuşiţi să vă adunaţi gândurile sau ideile astfel încât să vă puteţi ocupa aşa cum trebuie de treabă. Dacă aveţi şedinţe importante ar fi bine să le amânaţi sau chiar anulaţi; dacă nu aveţi această posibilitate, ocupaţi-vă de ele în primele ore ale dimineţii.


Horoscop 2 august 2014, Fecioară:

În prima parte a zilei sunteţi destul de irascibil şi nu aveţi răbdare pentru a vă ocupa de problemele complicate. De asemenea, este important să aveţi mare grijă în ceea ce priveşte situaţia financiară. Nu faceţi investiţii majore sau riscante deoarece există posibilitatea de a pierde majoritatea banilor economisiţi în ultima perioadă.


Horoscop 2 august 2014, Balanţă:

Ziua de astăzi vine cu surprize plăcute la locul de muncă; este posibil să primiţi un bonus major sau chiar să vi se returneze banii de pe un împrumut făcut în urmă cu ceva timp. Spre seară este momentul ideal pentru a rezolva problemele din viaţa sentimentală. Aveţi răbdare în discuţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 2 august 2014, Scorpion:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă ocupa de problemele de la locul de muncă. Încă de dimineaţă sunteţi foarte activ şi aveţi idei foarte bune, pe care doriţi să le puneţi în aplicare. Este un moment bun pentru a participa la şedinţe sau pentru a vă ocupa de negocieri importante.


Horoscop 2 august 2014, Săgetător:

Aţi avut o săptămână destul de încărcată şi simţiţi nevoia să vă relaxaţi după ce terminaţi programul de muncă. Din păcate, un prieten sau un coleg vă oferă o invitaţie la un eveniment şi trebuie să mergeţi. Deşi nu aveţi niciun chef de socializare, în cele din urmă veţi avea parte de o seară cu adevărat frumoasă.


Horoscop 2 august 2014, Capricorn:

Ziua este destul de dificilă deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme mai complicate, care vă vor da bătăi de cap. Din fericire, latura artistică este destul de bine dezvoltată astăzi, iar dvs. vă păstraţi calmul şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 2 august 2014, Vărsător:

Este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de viitoarele proiecte profesionale. Sunteţi foarte inspirat şi aveţi cele mai bune idei pentru planurile dvs. Spre seară aveţi timp suficient pentru a vă relaxa în compania partenerului de cuplu, a familiei sau a prietenilor apropiaţi.


Horoscop 2 august 2014, Peşti:

După o săptămână destul de grea, cu multe proiecte de care să vă ocupaţi la locul de muncă, astăzi reuşiţi să vă ocupaţi doar de dvs. Aveţi suficient timp pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania celor dragi; în cazul în care sunteţi singur, acesta este un moment ideal pentru a cunoaşte noi persoane.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS