Horoscop Urania zilnic: marţi, 19 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 19 august 2014


Horoscop 19 august 2014, Berbec:

Treceţi printr-o perioadă creativă şi competitivă, în care vreţi să vă fie apreciate eforturile şi să fiţi admirat. Persoana iubită devine punctul de maxim interes, iar dvs. vă veţi gândi la tot felul de modalităţi de a o face fericită. Aşadar, va fi o zi bună din toate punctele de vedere.


Horoscop 19 august 2014, Taur:

Nu puteţi trece peste o dezamăgire din trecut, iar gândul la o posibilă relaţie vă sperie. Dacă simţiţi că nu sunteţi pregătit să faceţi un pas în faţă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, nu trebuie să vă forţaţi. Veţi vedea că cineva va încerca să vă câştige afecţiunea, dar dvs. nu veţi avea răbdarea necesară să-i acordaţi atenţie.


Horoscop 19 august 2014, Gemeni:

Sunteţi presat din cauza timpului şi vă faceţi griji că nu veţi reuşi să terminaţi toate proiectele la care lucraţi în momentul de faţă. Va fi o zi extrem de aglomerată pentru dvs., iar intervenţiile celor din jur doar vă vor încurca. Încercaţi să rezolvaţi totul cu mult calm şi răbdare, în cele din urmă veţi reuşi să treceţi cu bine şi peste această zi.


Horoscop 19 august 2014, Rac:

Aveţi tendinţa sistematică să amestecaţi lucrurile între ele, ceea ce nu vă va prinde deloc bine, mai ales la locul de muncă. Dacă trebuie să predaţi un proiect important, încercaţi să vă focalizaţi întreaga atenţie în direcţia aceea. În cele din urmă veţi reuşi să treceţi cu bine şi peste această zi, trebuie doar să lucraţi puţin la încrederea de sine.


Horoscop 19 august 2014, Leu:

Orice cale de comunicare pare intrigantă pe parcursul acestei zile. Nu veţi avea starea necesară să intraţi în legătură cu anumite persoane sau să răspundeţi la mesaje mai vechi. Nu este o zi potrivită nici pentru a lua decizii importante sau pentru a pune bazele unor proiecte de viitor. Aşadar, important va fi să vă relaxaţi, măcar pentru câteva ore.


Horoscop 19 august 2014, Fecioară:

Fără îndoială, veţi ajunge să aveţi mai multe slujbe în acelaşi timp. Sunteţi o fire energică şi nu vă place să pierdeţi timpul, iar de aceea veţi avea tendinţa să faceţi şi foarte multe promisiuni celor din jur. Cu toate acestea, astrele vă sfătuiesc să nu vă aruncaţi cu capul înainte, altfel riscaţi să rămâneţi cu buza umflată şi să pierdeţi bani.


Horoscop 19 august 2014, Balanţă:

Veţi dori să învăţaţi foarte multe lucruri noi într-un timp foarte scurt, ceea ce nu poate fi imposibil pentru dvs., dar va fi foarte solicitant. Veţi avea nevoie şi de perioade de repaus. Nişte sarcini legate de un părinte vă pot consuma psihic pe o perioadă destul de lungă de acum înainte. Aşadar, încercaţi să vă menajaţi.


Horoscop 19 august 2014, Scorpion:

Trebuie să învăţaţi să spuneţi lucrurilor pe nume şi să fiţi mai atent atunci când intraţi în conversaţie cu persoane noi. Sunt şanse foarte mari să apară neînţelegeri, iar dvs. nu veţi mai avea energia necesară să daţi explicaţii. Aşadar, încercaţi să vă repetaţi atunci când explicaţi ceva pentru a vă asigura că toată lumea a înţeles.


Horoscop 19 august 2014, Săgetător:

Dacă sunteţi căsătorit, astăzi s-ar putea să vă confruntaţi cu o situaţie ceva mai delicată. O persoană din familie vă va pune răbdarea la încercare, iar partenerul de viaţă nu vă va sprijini atât de mult pe cât vă doreaţi. Aşadar, va fi necesar să găsiţi o cale cât mai rapidă de a ieşi din această situaţie.


Horoscop 19 august 2014, Capricorn:

Este momentul să faceţi un pas în spate şi să nu mai răspundeţi provocărilor celor din jur. În acest fel veţi avea mai mult control asupra situaţiilor cu care vă confruntaţi şi veţi fi privit drept o persoană cu capul pe umeri. Acţionaţi doar atunci când simţiţi că este cu adevărat necesar!


Horoscop 19 august 2014, Vărsător:

Va fi necesar să vă faceţi timp să asimilaţi nişte informaţii. Chiar dacă veţi avea un program încărcat la muncă, acest lucru nu poate fi o scuză. Sunteţi o persoană practică şi descurcăreaţă şi în mod sigur veţi găsi o soluţie care să vă avantajeze. În plus, sfaturile primite de la o persoană mai în vârstă vă vor ajuta să luaţi mai repede anumite decizii.


Horoscop 19 august 2014, Peşti:

Nu vă aruncaţi în conversaţii care nu îşi au rostul şi evitaţi să acceptaţi invitaţii în oraş doar de dragul de a satisface aşteptările anumitor persoane. Astăzi nu este cazul să vă faceţi obligaţii care nu îşi au rostul şi nici să amânaţi lucrurile care vă interesează în mod special. Azi este ziua în care veţi învăţa să spuneţi „nu”.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS