Horoscop Urania zilnic: luni, 18 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 18 august 2014


Horoscop 18 august 2014, Berbec:

Vă grăbiţi să confirmaţi participarea la diferite evenimente, iar acest lucru nu vă va prinde deloc bine. Înainte de toate, trebuie să vă asiguraţi că dispuneţi şi de timpul necesar, mai ales acum, când va fi o perioadă mai aglomerată la locul de muncă. Până diseară va fi necesar să vă ocupaţi şi de achitarea unor facturi mai vechi, posibil să se resimtă destul de mult în bugetul dvs.


Horoscop 18 august 2014, Taur:

Banii nu vor fi o problemă pentru dvs. în această perioadă, iar de aceea vă veţi face foarte multe planuri. Indiferent că vă veţi gândi să petreceţi câteva zile în afara oraşului sau că veţi plănui să ieşiţi mai mult în oraş cu prietenii, veţi avea parte de distracţia pe care v-o doriţi. Aveţi grijă ca toate aceste lucruri să nu vă extenueze.


Horoscop 18 august 2014, Gemeni:

Încercaţi din răsputeri să vă impuneţi în faţa anumitor persoane, însă nu veţi reuşi altceva decât să creaţi anumite conflicte. Nu trebuie să le daţi atenţie tuturor, cel mai bine este să vă concentraţi asupra acelor lucruri care sunt cu adevărat importante, veţi avea mai multe satisfacţii. Spre seară este posibil să primiţi câteva veşti bune de la un coleg de muncă.


Horoscop 18 august 2014, Rac:

Vă faceţi foarte multe planuri pentru ziua de azi, aveţi foarte multă energie şi simţiţi nevoia să o consumaţi. Totuşi, aveţi grijă să nu vă extenuaţi. Nu vă hazardaţi să faceţi anumite lucruri doar de dragul de a le face. Mai degrabă încercaţi să vă implicaţi în activităţi constructive, care să vă ajute să vă afirmaţi sau care să vă aducă satisfacţii pe termen lung.


Horoscop 18 august 2014, Leu:

Nu trebuie să lăsaţi anumite situaţii să evolueze de la sine, mai ales când vine vorba de locul de muncă. Încercaţi să acordaţi atenţie chiar şi celor mai mici detalii şi nu vă grăbiţi să acţionaţi. Cereţi sfaturile celor din jur şi aşteptaţi până când va fi momentul oportun pentru a acţiona. În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu veţi avea motive de îngrijorare.


Horoscop 18 august 2014, Fecioară:

Pe parcursul acestei zile va fi necesar să lămuriţi o divergenţă mai veche, posibil cu o persoană de s#x opus. Nu trebuie să lăsaţi situaţia să evolueze de la sine pentru că este posibil ca totul să se întoarcă împotriva dvs. Cel mai bine este să acţionaţi atunci când este cazul. Aţi putea să cereţi şi sfatul unei persoane apropiate.


Horoscop 18 august 2014, Balanţă:

Astăzi planurile vă vor fi date peste cap, veţi întâmpina mici dificultăţi şi sunt şanse să intraţi în conflict cu o persoană din anturaj, posibil din cauza unor divergenţe mai vechi. Nu trebuie să vă alarmaţi, încercaţi să abordaţi fiecare situaţie cu mult calm şi răbdare, trataţi problemele într-un mod obiectiv şi veţi vedea că totul va fi bine.


Horoscop 18 august 2014, Scorpion:

Vă faceţi foarte multe planuri pe ziua de azi şi pur şi simplu nu aveţi idee ce să faceţi mai repede. Sunteţi entuziasmat de tot ceea ce se petrece în jur şi doriţi să intraţi în conversaţie cu cât mai multe persoane. Veţi avea foarte multă energie. Profitaţi de acest lucru, însă nu uitaţi să vă organizaţi ziua mai bine.


Horoscop 18 august 2014, Săgetător:

Veţi intra în conversaţie cu foarte multe persoane şi veţi simţi nevoia să faceţi cât mai multe lucruri, cel mai probabil pentru a vă satisface anumite curiozităţi. Cu toate astea, va fi necesar să acordaţi atenţie şi acelor lucruri care ţin de locul de muncă. Până la sfârşitul zilei este posibil să primiţi şi o invitaţie de a ieşi în oraş, posibil din partea unei persoane de s#x opus.


Horoscop 18 august 2014, Capricorn:

Câteva probleme de ordin sentimental vă vor împiedica să vă simţiţi bine pe parcursul acestei zile. Nu trebuie să vă alarmaţi fără rost, mai ales dacă nu ştiţi foarte bine despre ce este vorba. Indicat ar fi să încercaţi să vorbiţi deschis cu persoana iubită şi să nu vă grăbiţi să trageţi concluzii sau să acţionaţi într-un mod iraţional.


Horoscop 18 august 2014, Vărsător:

Astrele vă vor surâde pe parcursul acestei zile, veţi avea norocul să întâlniţi persoanele potrivite şi veţi reuşi să vă îndepliniţi toate obiectivele pe care vi le-aţi propus. Veţi fi într-o stare foarte bună şi veţi avea foarte multă energie, numai bine pentru a face faţă oricărei situaţii ce va apărea pe parcursul acestei zile.


Horoscop 18 august 2014, Peşti:

Astăzi seriozitatea vă caracterizează! Indiferent că va fi necesar să vă implicaţi în câteva activităţi mai complicate legate de locul de muncă sau că va fi necesar să vă implicaţi în câteva activităţi care ţin de casă, veţi prezenta foarte mult interes şi veţi dori ca totul să iasă perfect. Câteva persoane din jur vă vor invidia pentru voinţa de care veţi da dovadă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS