Horoscop Urania săptămânal: 18-24 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 18-24 august 2014


Horoscop 18-24 august 2014, Berbec:

Dacă vă necăjeşte o alergie sau la analizele de sânge a rezultat că v-aţi pricopsit cu vreo infecţie, dar medicul n-a reuşit s-o localizeze, luni sau marţi cineva vă poate oferi numărul de telefon al unui specialist renumit sau aflaţi chiar dvs., dintr-o sursă sau alta, la cine aţi putea apela pentru a vă lămuri ce se întâmplă cu dvs. Întindeţi-vă antenele şi rezolvarea problemei dvs. se va ivi negreşit!


Horoscop 18-24 august 2014, Taur:

Cel puţin săptămâna aceasta, sunteţi scutit de orice grijă în ceea ce priveşte sănătatea. Însă, gurmand cum sunteţi din fire, ar trebui să ştiţi că se cere compensată porţia dublă din mâncarea dvs. preferată cu încă o oră de exerciţii la sală sau minim cu o plimbare mai lungă în parc. În aşa fel, digestia dvs. nu va întâmpina dificultăţi şi veţi reuşi să vă menţineţi la greutatea ideală fără efort!


Horoscop 18-24 august 2014, Gemeni:

Sâmbătă, dar mai cu seamă duminică sunteţi în vizorul tuturor. Fie că vizitaţi sau au trecut pe la dvs. rude pe care nu le-aţi mai văzut de mult timp şi simţiţi nevoia să vă ridicaţi la anumite standarde ori, în cadrul unui eveniment, toţi ochii comunităţii sunt aţintiţi asupra dvs., cert este că presiunea momentului vă poate doborî complet în seara duminicii din această săptămână. Relaxaţi-vă!


Horoscop 18-24 august 2014, Rac:

Faptul că viaţa dvs. de toată zilele pare să urmeze acelaşi tipar şi simţiţi că duceţi o existenţă monotonă se datorează faptului că, inconştient sau nu, v-aţi creat obiceiuri care vă previn să mai luaţi contactul cu acele trăiri dureroase pe care le-aţi resimţi acut dacă nu v-aţi fi impus acest program repetitiv. Îndrăzniţi să faceţi ceva diferit care să vă scoată din această rutină autoimpusă!


Horoscop 18-24 august 2014, Leu:

Este adevărat că încă de luna trecută şi pentru mult timp de acum încolo, toată lumea vă urmăreşte cu atenţie fiece mişcare. Totuşi, ar fi indicat să nu exageraţi cu dietele sau cu sportul, chiar dacă vă pândeşte această tentaţie în apropierea zilei de joi. Pe nesimţite puteţi ajunge să daţi în bulimie sau anorexie sau să dezvoltaţi o imagine greşită despre felul în care arătaţi. Fiţi realist!


Horoscop 18-24 august 2014, Fecioară:

Detalii pe care le doreaţi a rămâne intime sau care nu vă fac cinste legate de viaţa dvs. conjugală sau familială ies la iveală. Poate că sâmbătă sunt tratate mai delicat de către cei la urechile cărora au ajuns, dar este posibil să nu aveţi parte de acelaşi tratament duminică. Nu cădeţi în capcana justificării pentru că n-ar trebui să oferiţi explicaţii nimănui dacă nu v-aţi asumat ce s-a întâmplat!


Horoscop 18-24 august 2014, Balanţă:

Dacă o ţineţi tot într-o boală de ceva timp încoace şi nu vă daţi seama de unde vine problema, programaţi-vă lunea aceasta un consult la un medic renumit. Cu siguranţă, analizele se vor dovedi concludente şi veţi primi tratamentul corespunzător. Se prea poate că principala cauză a fragilităţii organismului dvs. să fie sistemul imunitar care nu funcţionează la parametrii optimi.


Horoscop 18-24 august 2014, Scorpion:

De obicei, vă supravegheaţi atent mişcările şi nu vă lăsaţi mânat de impulsuri spontane. Chiar şi aşa, weekend-ul acesta se întâmplă să ajungeţi, într-un fel sau altul, în atenţia tuturor. Poate că participaţi la un dineu oficial şi cineva ţine un toast în cinstea dvs. ori sunteţi invitat să luaţi cuvântul la un eveniment important. Deşi nu sunteţi în apele dvs. în acele momente, nu faceţi o dramă din ele!


Horoscop 18-24 august 2014, Săgetător:

În cazul în care participaţi la ateliere de dezvoltare personală weekend-ul acesta sau mergeţi la psiholog, veţi descoperi că nu vă mai bucuraţi la fel de mult de viaţă ca până acum din pricina faptului că nu v-aţi asumat evenimente din trecut, nu v-aţi depăşit unele frici sau continuaţi să vă agăţaţi de amintirea unei perioade din viaţa dvs. sau de cea a unei relaţii. Îndrăzniţi să treceţi peste!


Horoscop 18-24 august 2014, Capricorn:

Săptămâna începe, în cazul dvs., destul de confuz. Nu vă prea puteţi ordona nicicum sarcinile pentru că se ivesc altele care vă decalează programul şi tot aşa. Pentru a duce ziua de luni la bun sfârşit, păstraţi-vă mintea limpede, nu vă lăsaţi furat de peisaj şi concentraţi-vă exclusiv pe ceea ce aveţi de făcut. În caz contrar, vă puteţi pierde în detalii fără a mai reuşi să vă îndepliniţi obiectivele.


Horoscop 18-24 august 2014, Vărsător:

Din pricina vremii schimbătoare de afară, s-ar putea să vă pomeniţi cu dureri reumatice la mijlocul acestei săptămâni care să vă dea peste cap şi care v-ar putea cauza dureri mari, mai ales dacă trebui să alergaţi în dreapta şi în stânga în jurul zilei de joi. Răsfăţaţi-vă la sfârşitul zilei cu un masaj de relaxare sau cu o şedinţă la saună, astfel încât să vă detensionaţi articulaţiile.


Horoscop 18-24 august 2014, Peşti:

Sfârşitul acesta de săptămâna pare să nu vă mulţumească nimic şi chiar să vă enerveze tot ce vă înconjoară. S-ar putea să fie mai grav dacă sunteţi în vacanţă sâmbătă şi duminică, iar cei dragi nu se pot bucura de concediu pentru că faceţi mereu nazuri. Poate că nu-s toate roz, dar dacă aţi privi partea plină a paharului, aţi realiza că nu aveţi niciun motiv să nu vă distraţi şi să nu vă simţiţi bine!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS