Horoscop Urania zilnic: duminică, 17 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 17 august 2014


Horoscop 17 august 2014, Berbec:

Aveţi o influenţă puternică asupra persoanelor din jur, iar acest lucru vă va avantaja, în special la locul de muncă. Cu toate astea, evitaţi să vă impuneţi în acele situaţii în care pur şi simplu nu are rost, altfel riscaţi să creaţi anumite antipatii. Spre seară este posibil ca o persoană de s#x opus să insiste să vă vedeţi pentru a discuta anumite lucruri, încercaţi să nu o refuzaţi.


Horoscop 17 august 2014, Taur:

Dacă doriţi să plănuiţi o ieşire în oraş, pentru a vedea ce mai este nou prin magazine şi pentru a vă înnoi garderoba, trebuie să ţineţi cont şi de situaţia financiară. Nu vă grăbiţi să aruncaţi banii pe orice lucru care vă atrage. Probaţi şi vedeţi ce vi se potriveşte mai bine. Veţi avea timp suficient să vă hotărâţi.


Horoscop 17 august 2014, Gemeni:

Astăzi veţi simţi nevoia să faceţi câteva schimbări în locuinţa dvs. Indiferent că veţi dori să redecoraţi o încăpere sau pur şi simplu să achiziţionaţi câteva obiecte noi de mobilier, veţi avea nevoie de bani. Încercaţi să faceţi o listă cu acele lucruri pe care aţi dori să le schimbaţi neapărat şi încercaţi să ţineţi cont de ea, altfel nu veţi reuşi să faceţi faţă cheltuielilor.


Horoscop 17 august 2014, Rac:

Duminică veţi fi destul de sever în momentul în care veţi fi nevoit să luaţi anumite decizii şi nu veţi dori deloc să toleraţi greşelile făcute de anumite persoane din jur. Încercaţi să fiţi mai indulgent, altfel nu veţi reuşi să rezolvaţi nimic. O persoană apropiată se va oferi să vă dea câteva sfaturi, încercaţi să ţineţi cont de ele.


Horoscop 17 august 2014, Leu:

Se anunţă o zi destul de bună pe toate planurile. Veţi avea numeroase ocazii să vă faceţi remarcat şi vă veţi putea da cu părerea în privinţa unor situaţii. Dacă doriţi să faceţi noi investiţii, încercaţi să nu vă grăbiţi să luaţi o decizie, sfătuiţi-vă cu o persoană care vă poate oferi mai multe informaţii. Spre seară veţi avea suficient timp pentru a vă relaxa în compania prietenilor.


Horoscop 17 august 2014, Fecioară:

Astăzi veţi primi câteva veşti din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Posibil să fie vorba despre un fost coleg de facultate sau de muncă. În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu aveţi motive de îngrijorare. Investiţiile pe care le-aţi făcut în ultima perioadă vă vor aduce profituri destul de mari.


Horoscop 17 august 2014, Balanţă:

Încercaţi în zadar să înţelegeţi anumite lucruri care nu sunt deloc în aria dvs. de interes şi asta vă distrage atenţia de la ceea ce este de fapt important. Încercaţi să vă organizaţi mai bine timpul şi să vă concentraţi doar asupra acelor lucruri care sunt esenţiale. Spre seară este posibil ca o persoană din familie să apeleze la sfaturile dvs.


Horoscop 17 august 2014, Scorpion:

Doriţi să impuneţi respect la locul de muncă şi încercaţi din răsputeri să coordonaţi toate activităţile, chiar dacă acest lucru presupune să treceţi cu vederea părerile celorlalţi. Nu vă hazardaţi să dovediţi anumite lucruri. Luaţi o pauză şi încercaţi să faceţi în aşa fel încât să ţineţi cont şi de ceea ce spun colegii. Veţi vedea că în acest fel totul va merge mult mai bine.


Horoscop 17 august 2014, Săgetător:

Astrele vă vor surâde pe parcursul acestei zile. Veţi avea foarte multă energie şi veţi dori să vă implicaţi în cât mai multe activităţi. Pe plan financiar nu veţi avea motive de îngrijorare, vi se va oferi ocazia să investiţi într-o afacere destul de profitabilă. Nu trebuie să staţi prea mult pe gânduri, încercaţi să vă bazaţi pe intuiţie şi pe sfaturile celor apropiaţi.


Horoscop 17 august 2014, Capricorn:

Veţi intra în legătură cu foarte multe persoane noi şi veţi avea ocazia să luaţi parte la tot felul de evenimente importante. Acest lucru vă va încânta şi vă va face să acordaţi o atenţie mult mai mare felului în care vă prezentaţi. Nu vă faceţi griji, cu siguranţă veţi face o impresie bună. Trebuie doar să aveţi mai multă încredere în dvs.


Horoscop 17 august 2014, Vărsător:

Este o zi ideală pentru a vă implica în noi activităţi şi pentru a lua parte la discuţii de grup. Veţi avea ocazia să cunoaşteţi câteva persoane cu care veţi putea face schimb de idei. Profitaţi de această zi şi faceţi-vă remarcat! În mod sigur vă veţi simţi bine. Spre seară este posibil să primiţi un răspuns la o problemă mai veche.


Horoscop 17 august 2014, Peşti:

Progresaţi rapid în domeniul în care activaţi şi veţi primi foarte multe aprecieri, în special din partea superiorilor. Continuaţi să acţionaţi cu încredere şi în mod sigur rezultatele nu se vor lăsa aşteptate. În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu veţi avea motive de îngrijorare. Spre seară este posibil ca un prieten să vă facă o surpriză.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS