Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 16 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 16 august 2014


Horoscop 16 august 2014, Berbec:

Nu trebuie să vă deranjeze comentariile insensibile ale persoanelor din jur şi nici să vă simţiţi criticat în momentul în care greşiţi ceva. Astăzi trebuie să vă concentraţi atenţia asupra acelor lucruri care contează cu adevărat! Aşadar, profitaţi la maximum de această zi şi simţiţi-vă bine!


Horoscop 16 august 2014, Taur:

Dacă aţi făcut cunoştinţă unui prieten cu un alt grup pe care îl cunoaşteţi, s-ar putea să vi se pară că se apropie prea repede, mai ales dacă dvs. veţi fi ignorat. Cu toate acestea, nu trebuie să daţi atenţie acestor lucruri şi nici să începeţi să gândiţi negativ. Încercaţi să vă concentraţi atenţia asupra altor lucruri.


Horoscop 16 august 2014, Gemeni:

Evitaţi acele situaţii nefavorabile, nu veţi face altceva decât să vă puneţi în dificultate. La birou va fi necesar să vă ocupaţi de documente importante sau de facturi mai vechi, însă nu trebuie să vă faceţi griji. În mod sigur veţi găsi o soluţie să vă organizaţi timpul astfel încât să aveţi şi câteva momente de relaxare.


Horoscop 16 august 2014, Rac:

Emotivitatea va atinge cote maxime astăzi, iar dvs. nu vă veţi putea concentra asupra lucrurilor importante. Cu toate acestea, este cazul să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să vă puneţi la punct cu anumite lucruri. La birou va fi o zi mai tensionată şi va fi necesar să predaţi un proiect important. Nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 16 august 2014, Leu:

Veţi intra în conflict cu o persoană autoritară, iar acest lucru vă va pune într-o poziţie nefavorabilă. Treceţi de la o stare la alta, încercaţi să vă susţineţi punctele de vedere şi simţiţi că sunteţi copleşit de obstacolele ce vă ies în cale. Respiraţi adânc şi încercaţi să analizaţi totul într-un mod obiectiv, în mod sigur veţi găsi o soluţie să treceţi cu bine şi peste această zi.


Horoscop 16 august 2014, Fecioară:

Trebuie să aveţi mare grijă ce vorbiţi cu anumite persoane din jur. Nu toată lumea vă vrea binele, iar acest lucru ar trebui să vă pună în gardă. Evitaţi să daţi detalii despre viaţa dvs. intimă! La muncă este posibil să aveţi parte de o zi ceva mai încărcată, iar dvs. nu vă va sta mintea decât la problemele pe care le aveţi.


Horoscop 16 august 2014, Balanţă:

Norocul apare atunci când vă aşteptaţi mai puţin, iar azi veţi găsi o metodă ingenioasă de a rezolva o problemă mai veche. Persoanele din anturaj vă vor ajuta, însă totul va depinde doar de dvs! Evitaţi să vă faceţi iluzii sau să puneţi totul pe seama destinului, trebuie să începeţi să luaţi măsuri, altfel nu veţi reuşi să treceţi peste anumite obstacole.


Horoscop 16 august 2014, Scorpion:

Vă faceţi foarte multe griji din cauza unei neînţelegeri cu o persoană din anturaj şi simţiţi că nu puteţi face nimic în această privinţă. Evitaţi să vă mai complicaţi viaţa! Astăzi ar trebui să vă concentraţi toată atenţia doar asupra acelor lucruri care sunt cu adevărat importante pentru dvs. Spre seară sunt şanse să primiţi o veste bună.


Horoscop 16 august 2014, Săgetător:

Astrele vă sfătuiesc să nu faceţi promisiuni pe care ştiţi sigur că nu le puteţi respecta şi nici să vă asumaţi responsabilităţi când nu este cazul. În conversaţiile cu cei din jur, aveţi grijă să punctaţi foarte bine ce vreţi să spuneţi, altfel există posibilitatea să fiţi înţeles greşit. De asemenea, există riscul să întreceţi măsura printr-o ieşire nervoasă ca reacţie la remarcile nevinovate ale unor colegi de muncă.


Horoscop 16 august 2014, Capricorn:

O călătorie în afara oraşului vă va ajuta să vă detaşaţi de stresul cotidian şi să uitaţi de problemele personale. Aşadar, astăzi este o zi bună pentru a vă face planuri de vacanţă. La birou nu va fi necesar să vă ocupaţi de foarte multe lucruri importante, iar şefii în mod sigur vor înţelege dacă veţi dori să vă luaţi liber.


Horoscop 16 august 2014, Vărsător:

Aveţi tendinţa să vorbiţi prea mult atunci când nu este cazul, tocmai pentru a vă impune autoritatea. Cu toate acestea, câteva persoane din jur vor fi deranjate de atitudinea dvs. şi există riscul să vă pierdeţi din notorietate. Totodată, astrele vă sfătuiesc să nu semnaţi documente importante pe parcursul acestei zile.


Horoscop 16 august 2014, Peşti:

Dacă vă simţiţi criticat sau vă deranjează comentariile făcute de anumite persoane, nu trebuie să vă enervaţi şi nici să luaţi măsuri radicale. Astrele vă sfătuiesc să rezolvaţi orice problemă cu mult calm şi răbdare. Autocontrolul nu este foarte uşor, dar este foarte util. Spre seară sunt şanse să primiţi o veste care vă va încânta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS