Horoscop Urania zilnic: marţi, 12 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 12 august 2014


Horoscop 12 august 2014, Berbec:

Va fi necesar să luaţi o decizie într-un timp foarte scurt, iar acest lucru nu va fi deloc plăcut pentru dvs. Nu trebuie să vă alarmaţi, apelaţi cu încredere la o persoană apropiată, cu siguranţă vă va da câteva sfaturi care vă vor fi de folos. De asemenea, nu vă încăpăţânaţi să duceţi anumite lucruri la extrem, aveţi puţină răbdare şi vedeţi ce se va întâmpla.


Horoscop 12 august 2014, Taur:

Astăzi este necesar să fiţi mai atent la detalii. Asumaţi-vă responsabilităţile şi încercaţi să luaţi deciziile cele mai bune. Nu trebuie să vă forţaţi să ieşiţi în evidenţă, altfel riscaţi ca lucrurile să nu iasă cum trebuie. O persoană de s#x opus vă va cere să-i faceţi un favor, încercaţi să vă faceţi puţin timp pentru a-i acorda atenţia de care are nevoie.


Horoscop 12 august 2014, Gemeni:

Evitaţi să faceţi împrumuturi bancare în această perioadă sau să vă implicaţi în afaceri care nu sunt foarte sigure în momentul de faţă. Înainte de a lua o decizie, încercaţi să apelaţi la sfaturile unor persoane care vă pot ajuta. Este posibil ca o persoană din familie să facă anumite presiuni asupra dvs. Pe plan emoţional este posibil să aveţi parte de o dezamăgire.


Horoscop 12 august 2014, Rac:

Vă va fi destul de dificil să vă descurcaţi la locul de muncă, însă acest lucru nu trebuie să vă debusoleze. Aţi putea să apelaţi la ajutorul colegilor, în mod sigur vă vor ajuta. Spre seară încercaţi să vă implicaţi în activităţi care să vă ajute să vă relaxaţi. Aţi putea să citiţi o carte sau să vă răsfăţaţi cu un desert pe măsură.


Horoscop 12 august 2014, Leu:

Nu trebuie să puneţi totul la suflet, dacă anumite persoane v-au dezamăgit într-un fel sau altul, încercaţi să nu le daţi atenţie. Gândiţi-vă că nu toată lumea face rău în mod intenţionat. Cea mai bună soluţie este să încercaţi să vă ocupaţi timpul cu alte activităţi. Pe plan profesional este posibil să primiţi un răspuns pe care îl aşteptaţi de ceva vreme.


Horoscop 12 august 2014, Fecioară:

Va trebui să încercaţi să vă îmbunătăţiţi relaţia cu cei din familie! Chiar dacă sunteţi dezamăgit de anumite lucruri pe care aceştia le-au zis sau le-au făcut, încercaţi să fiţi mai înţelegător. Altfel nu veţi reuşi să ajungeţi la un consens. În ceea ce priveşte situaţia financiară, încercaţi să nu mai faceţi cheltuieli foarte mari, măcar pentru o perioadă scurtă.


Horoscop 12 august 2014, Balanţă:

Aveţi parte de o zi destul de agitată şi vă este foarte greu să vă concentraţi. Va fi necesar să nu mai daţi atenţie tuturor bârfelor şi să încercaţi să vă puneţi ideile în ordine. Cu cei din familie va fi necesar să încercaţi să vă îmbunătăţiţi relaţia. Este posibil ca o persoană mai în vârstă să vă facă anumite observaţii.


Horoscop 12 august 2014, Scorpion:

Dacă nu v-aţi planificat deja concediul de odihnă, ar trebui să începeţi să vedeţi ce oferte sunt disponibile. Este posibil ca preţurile să fie mai mici în această perioadă. Este necesar să vă calculaţi şi bugetul din timp, mai ales dacă doriţi să aveţi parte de un sejur mai pretenţios. Nu uitaţi să discutaţi şi cu persoana iubită pentru a lua decizia cea mai bună.


Horoscop 12 august 2014, Săgetător:

Încercaţi să luaţi o pauză de la tot ceea ce faceţi pentru a vă relaxa puţin. Chiar dacă doriţi să vă daţi tot interesul, mai ales la locul de muncă, acest lucru doar vă va extenua. Eventual planificaţi o ieşire în afara oraşului. Vă va prinde bine şi vă veţi putea întoarce cu forţe proaspete. Pe plan emoţional este posibil să aveţi parte de o surpriză.


Horoscop 12 august 2014, Capricorn:

Sunteţi într-o formă foarte bună, iar acest lucru nu va fi dificil de observat. Vă este foarte uşor să vă concentraţi la birou, iar colegii de muncă vă vor aprecia iniţiativele. Totuşi, încercaţi să nu acaparaţi toate discuţiile. La şedinţele de birou evitaţi să atrageţi prea mult atenţia asupra dvs., nu este cazul.


Horoscop 12 august 2014, Vărsător:

Doriţi să acumulaţi cât mai multe informaţii din domenii diferite pentru a capta atenţia celor din jur şi pentru a putea da un răspuns la orice întrebare. Indicat ar fi să încercaţi să vă axaţi mai mult pe felul în care comunicaţi cu aceştia, veţi vedea că acest lucru contează cel mai mult. În plus, aţi putea încerca să vă dezvoltaţi doar pe un anumit domeniu, vă va prinde mult mai bine.


Horoscop 12 august 2014, Peşti:

Va trebui să vă daţi mai mult interesul pentru a putea duce până la capăt anumite proiecte ce ţin de locul de muncă. Chiar dacă nu sunteţi într-o formă fizică foarte bună, încercaţi să nu vă pierdeţi răbdarea. Veţi avea mai mult de câştigat în felul acesta. Pe plan personal este posibil să aveţi parte de o surpriză.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS