Horoscop Urania zilnic: luni, 11 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 11 august 2014


Horoscop 11 august 2014, Berbec:

Nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa stării de sănătate. Chiar dacă vă simţiţi lipsit de energie, acest lucru nu înseamnă că este ceva grav. Asiguraţi-vă că aveţi o alimentaţie corespunzătoare pentru această perioadă a anului şi, de asemenea, încercaţi să consumaţi suficiente lichide. Veţi vedea că în curând veţi fi în cea mai bună formă.


Horoscop 11 august 2014, Taur:

Tentaţiile sunt la tot pasul, iar dvs. vă este foarte greu să vă abţineţi de la anumite lucruri, mai ales când vine vorba să cheltuiţi bani. Încercaţi să vă calculaţi mai bine bugetul şi evitaţi să mai achiziţionaţi tot felul de lucruri de care nu aveţi momentan nevoie. Spre seară veţi primi o invitaţie în oraş din partea unor prieteni, aţi face bine să nu-i refuzaţi.


Horoscop 11 august 2014, Gemeni:

Simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări în viaţa dvs. Indiferent că este vorba despre viaţa profesională sau despre cea privată, vă gândiţi ce anume să faceţi pentru a ieşi din rutină. Aţi putea încerca să vă consultaţi cu celelalte persoane din familie şi să aflaţi ce părere au în privinţa asta. Este posibil să vă dea câteva sfaturi de care veţi ţine cont pe viitor.


Horoscop 11 august 2014, Rac:

Vă veţi trezi într-o stare foarte bună încă de dimineaţă şi veţi simţi nevoia să faceţi tot felul de lucruri. Se pare că energia de care daţi dovadă vă va ajuta să faceţi faţă cu brio oricărei situaţii. Persoanele din jur vor fi intrigate de felul în care veţi acţiona în anumite situaţii şi vor dori să afle care este secretul pentru care vă simţiţi atât de bine.


Horoscop 11 august 2014, Leu:

Intuiţia vă va ajuta să faceţi faţă chiar şi celor mai dificile situaţii, nu trebuie decât să faceţi doar ceea ce simţiţi şi să nu vă lăsaţi influenţat de persoanele din jur. La locul de muncă va fi necesar să depuneţi mai mult efort pentru a reuşi să finalizaţi acel proiect important. Nu vă faceţi griji, veţi reuşi să faceţi totul aşa cum trebuie.


Horoscop 11 august 2014, Fecioară:

Sunteţi foarte entuziasmat de noul proiect de care urmează să vă ocupaţi şi aveţi foarte multă încredere că lucrurile vor merge foarte bine. Aveţi grijă să nu treceţi cu vederea anumite aspecte importante. Chiar dacă doriţi să faceţi totul la timp, trebuie să găsiţi o modalitate de a vă organiza mult mai bine, mai ales dacă vreţi să faceţi o impresie bună în faţa şefilor.


Horoscop 11 august 2014, Balanţă:

Pe plan profesional vor avea loc câteva schimbări care vor fi în avantajul dvs. Se pare că un coleg de muncă va dori să se retragă dintr-un proiect, iar acest lucru vă va da posibilitatea să-i luaţi locul. Încercaţi să aflaţi exact ce presupune acel proiect înainte de a lua o decizie. Nu vă grăbiţi să presupuneţi anumite lucruri. Sfaturile venite din partea unei persoane mai în vârstă din familie v-ar putea fi de folos.


Horoscop 11 august 2014, Scorpion:

Lucraţi din greu la un nou proiect şi vă faceţi griji că anumite lucruri nu vor merge aşa cum vă doriţi. În loc să vă gândiţi doar la problemele ce pot apărea, încercaţi să găsiţi o modalitate de a lucra mai eficient. Eventual aţi putea încerca să atrageţi de partea dvs. câteva persoane, astfel vă va fi mult mai uşor să terminaţi totul la timp.


Horoscop 11 august 2014, Săgetător:

Munciţi din greu la un nou proiect şi din această cauză aveţi tendinţa să-i neglijaţi pe cei din familie. Nu trebuie să vă axaţi doar asupra carierei, încercaţi să găsiţi o modalitate de a vă împărţi mai bine timpul. Spre seară veţi primi câteva veşti din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp şi este posibil să vă propună o ieşire în oraş, nu o refuzaţi.


Horoscop 11 august 2014, Capricorn:

Va fi necesar să amânaţi o ieşire în oraş pentru a ajuta o persoană apropiată să rezolve o problemă. Nu este vorba de ceva grav, însă va dura ceva mai mult decât aţi anticipat. Până la sfârşitul zilei veţi reuşi să rezolvaţi tot ce trebuie şi veţi putea să vă relaxaţi în compania persoanei dragi.


Horoscop 11 august 2014, Vărsător:

Astăzi veţi avea parte de o zi destul de aglomerată, se pare că va trebui să vă ocupaţi de toate acele lucruri pe care le-aţi lăsat pe ultima sută de metri. Deşi la început va fi destul de extenuant, veţi vedea că pe parcursul zilei veţi reuşi să faceţi chiar mai multe lucruri decât este necesar şi nici nu veţi simţi cât de repede va trece timpul.


Horoscop 11 august 2014, Peşti:

Persoana iubită va avea nevoie să-i acordaţi mai multă atenţie şi chiar să-i daţi un sfat în privinţa unei situaţii. Încercaţi să vă faceţi timp pentru a asculta ce are de zis. Chiar dacă aveţi mai multe lucruri de făcut pe ziua de azi, nu trebuie să-i neglijaţi pe cei dragi. În ceea ce priveşte locul de muncă, aţi putea încerca să vă învoiţi câteva ore.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS