Horoscop Urania săptămânal: 11-17 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 11-17 august 2014


Horoscop 11-17 august 2014, Berbec:

Fie că apare sau nu oportunitatea de a lua parte la un curs de management al stresului, este indicat ca lunea aceasta să participaţi la un atelier de dezvoltare personală, la un seminar care promovează eliberarea de sub jugul relaţiilor toxice sau la cursuri care vă învaţă cum să vă creaţi ataşamente sănătoase. A venit momentul să învăţaţi cum să fiţi dvs. înşivă fără a deveni defensiv!


Horoscop 11-17 august 2014, Taur:

Deliberat sau nu, aţi ajuns să vă reprimaţi şi să vă negaţi toate manifestările spontane de care, în mod normal, aţi da dovadă, preferând să vă conformaţi şi să duceţi un stil de viaţă care, de fapt, nu vă aparţine. Atunci nu ar trebui să vă mire dacă joi sau vineri sunteţi extrem de iritabil şi vă mai confruntaţi şi cu episoade febrile sau tremurături. N-aveţi nimic de pierdut dacă vă lăsaţi dus de val!


Horoscop 11-17 august 2014, Gemeni:

Dacă vă confruntaţi cu stări prelungite de oboseală în weekend, iar oricât v-aţi odihni şi indiferent de cât de hrănitoare sunt mesele dvs. tot nu reuşiţi să vă puneţi pe picioare, înseamnă că vă confruntaţi cu disfuncţii metabolice. Este posibil ca o vitamină să nu se absoarbă corect şi să aveţi de-a face cu avitaminoza ori ca procesele metabolice să nu se desfăşoare corect şi să reţineţi toxine în organism.


Horoscop 11-17 august 2014, Rac:

Indiferent dacă aveţi un călăuzitor spiritual în persoana unui duhovnic încercaţi să vă găsiţi Calea singur, cert este că luni sau marţi deveniţi conştient de beneficiile unei atitudini tolerante, pline de compasiune şi dăruire faţă de cei din jur. Terapiile prin iubire, râs sau îmbrăţişare vi se potrivesc mănuşă în săptămâna 11-17 august 2014, deci experimentaţi-le pe toate!


Horoscop 11-17 august 2014, Leu:

Întâlnirea cu o persoană pe care o admiraţi sau o consideraţi un model demn de urmat, lectura unei cărţi sau chiar o călătorie vă produc revelaţii la care nu v-aţi aştepta joia sau vinerea aceasta şi care vă schimbă complet punctul de vedere asupra unor aspecte ale vieţii. Vă simţiţi mai conştient de propria persoană, de cine sunteţi şi-ncotro vă îndreptaţi. Cultivaţi-vă această siguranţă de sine!


Horoscop 11-17 august 2014, Fecioară:

Printr-o conjunctură sau alta, vă treziţi la sfârşitul acestei săptămâni că puneţi teama dvs. de a ieşi în faţă şi de a vă diferenţia de restul lumii care vă înconjoară pe seama unui sistem de valori solid şi a unor principii de viaţă de la care nu vă abateţi. Faptul că vă puneţi în evidenţă nu este sinonim cu superficialitatea şi infatuarea, ci este dovada clară că ştiţi cine sunteţi şi vă este bine cu dvs. înşivă.


Horoscop 11-17 august 2014, Balanţă:

Starea dvs. de bine depinde într-o mare măsură, cel puţin în primele zile ale săptămânii 11-17 august 2014, de atmosfera de la serviciu sau de condiţiile de care aveţi parte la muncă. Absorbiţi energiile cu care intraţi în contact, iar dacă vă expuneţi la stres în exces puteţi dezvolta afecţiuni fizice serioase sau boli închipuite care vă vor da de furcă în zilele următoare. Eliberaţi-vă cumva de aceste vibraţii!


Horoscop 11-17 august 2014, Scorpion:

La mijlocul acestei săptămâni, probabil că migrenele sau durerile de cap vor deveni o obişnuinţă, în special dacă mintea vă zboară în multe direcţii în acelaşi timp, trebuie să respectaţi mai multe termene limită, iar renumele dvs. este în joc. Străduiţi-vă, cu toate acestea, să vă menţineţi calmul, deoarece nu ajută să vă supraturaţi şi să vă împrăştiaţi energia fără a realiza ceva palpabil!


Horoscop 11-17 august 2014, Săgetător:

Atât excesele, cât şi privaţiunile se numără printre inamicii dvs. cei mai aprigi de la sfârşitul săptămânii 11-17 august 2014. Dacă chefuiţi în exces nu numai că nu vă veţi regăsi liniştea sufletească, dar vă puteţi adânci şi mai mult în propria suferinţă. A venit vremea să realizaţi că nu tot ceea ce vă place vă face şi bine până la urmă!


Horoscop 11-17 august 2014, Capricorn:

Vă număraţi printre norocoşii Zodiacului săptămâna aceasta în sensul că în ceea ce priveşte sănătatea, sunteţi absolvit de orice îngrijorare. Cu toate acestea, nu vă culcaţi pe-o ureche şi realizaţi că puteţi cunoaşte reversul medaliei atunci când vă aşteptaţi mai puţin, mai ales dacă nu vă întreţineţi sănătatea mentală şi cea fizică. Aşadar, faceţi mici schimbări binevenite în rutina dvs. zilnică!


Horoscop 11-17 august 2014, Vărsător:

Hiperactivitatea sau senzaţia continuă de nelinişte pe care v-a indus-o Luna Plină de duminică trecută se resimte încă şi luni şi poate persista până la mijlocul acestei săptămâni. Pentru ca energia de care vă bucuraţi să nu se irosească, asiguraţi-vă că vă setaţi direcţii de urmat cu sfinţenie cel puţin până miercuri. Evitaţi să lăsaţi nopţile să treacă fără o porţie binemeritată de odihnă!


Horoscop 11-17 august 2014, Peşti:

Profitaţi de alimentele de sezon şi incorporaţi în dieta dvs. o varietate de legume şi fructe, ţinându-vă, în acelaşi timp, departe de prăjeli şi preparate bogate în zaharuri sau care conţin conservanţi. Poate că în weekend veţi fi tentat să gustaţi specialitatea unei patiserii deschise de curând în cartier sau vă vine greu să rezistaţi ispitei mâncărurilor fast-food, dar gândiţi-vă că nu vă vor face bine!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS