Horoscop Urania săptămânal: 4-10 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 4-10 august 2014


Horoscop 4-10 august 2014, Berbec:

Încă de la începutul săptămânii 4-10 august 2014, plăţile restante, împrumuturile nereturnate şi facturile neachitate nu mai suferă amânare. Eliberaţi-vă de presiunile financiare pentru a vă face o idee clară despre situaţia actuală a bugetului dvs. personal sau familial ori a capitalului firmei în cadrul căreia lucraţi. S-ar putea să nu reacţionaţi prea bine vinerea aceasta la abuzurile de putere ale şefilor.


Horoscop 4-10 august 2014, Taur:

Se petrec lucruri ciudate în bucătăria parteneriatului în care sunteţi implicat ori în miezul echipei pe care o formaţi cu alţi colegi de muncă. Cert este ca bunul mers al relaţiei voastre profesionale depinde de iniţiativa sau disponibilitatea dvs. de a vă implica în discuţii productive. Încercaţi să demonstraţi că nu sunteţi doar un familist convins, ci şi un profesionist desăvârşit!


Horoscop 4-10 august 2014, Gemeni:

Există riscul să vă afecteze vineri restructurările de buget de la muncă, să vă pierdeţi o parte din atribuţiuni care vă rotunjeau veniturile sau vă confereau mai multă autoritate la serviciu. Încercaţi să vă remontaţi rapid şi să vă descurcaţi cu mijloacele avute la dispoziţie. Luna Plină de duminică vă provoacă să vă continuaţi studiile sau să cochetaţi cu un nou domeniu de activitate pe viitor!


Horoscop 4-10 august 2014, Rac:

Nu aveţi nimic de pierdut dacă-i răsfăţaţi pe copii ori partener lunea aceasta sau elaboraţi un plan de economii ceva mai permisiv. Aduceţi un suflu de aer proaspăt la birou miercuri şi joi, contribuţie care nu va rămâne fără ecou. Aşteptaţi-vă la mustrări din partea conducerii dacă daţi curs conflictelor cu un coleg vineri. Luna Plină de duminică vă inspiră să vă folosiţi creativ bugetul!


Horoscop 4-10 august 2014, Leu:

Zilele de vineri şi sâmbătă se anunţă destul de tensionate, cel puţin în intervalul orar în care vă aflaţi la serviciu. Condiţiile de muncă vă nemulţumesc peste măsură, favoritismele şi nepotismele sunt mai evidente ca niciodată, iar faptul că vă simţiţi exclus sau dezinformat într-un mod deliberat vă poate face să vă ieşiţi din minţi. Atacaţi problema, dar faceţi-o elegant, dând dovadă de diplomaţie!


Horoscop 4-10 august 2014, Fecioară:

Vă puteţi confrunta luni cu scurgeri de informaţii, secrete ieşite la iveală sau cu revenirea în peisaj a unor clienţi nemulţumiţi ori foşti parteneri de afaceri de care nu v-aţi despărţit în termenii cei mai buni. Se pare că este nevoie să închideţi un capitol al vieţii dvs. definitiv. Luna Plină de duminică vă stimulează creativitatea şi inventivitatea care-şi vor găsi plenitudinea în munca depusă de dvs!


Horoscop 4-10 august 2014, Balanţă:

Încă din prima zi a săptămânii 4-10 august 2014, este necesar să strângeţi cureaua, fie pentru a vă permite să investiţi mai mult în unele proiecte ori pentru că nu aţi mai ţinut cont de lichidităţile pe care le-aţi direcţionat în conturile unor planuri de afaceri personale ori colective. Miercuri şi joi puteţi avea ocazia de a închega unele relaţii profesionale ori de a consolida legături cu oameni de vază.


Horoscop 4-10 august 2014, Scorpion:

Lunea aceasta vă calcă pe nervi mai mult ca altădată faptul că anumite persoane n-ar trebui să se regăsească în postura de superiori ai dvs. sau că unii colegi nu au fost promovaţi pe merit. Miercuri şi joi descoperiţi că aveţi mai multe de câştigat dacă vă consumaţi mai puţin pe interior şi vă puneţi în evidenţă mai mult atuurile. O urgenţă sau o răsturnare de situaţie vă testează vineri.


Horoscop 4-10 august 2014, Săgetător:

Vinerea aceasta s-ar putea să realizaţi că bugetul personal sau capitalul colectiv la care aţi contribuit cu înţelepciune este un punct nevralgic şi că sunteţi mai vulnerabil la acest capitol decât v-aţi fi putut imagina. Gândiţi-vă cum puteţi recăpăta controlul asupra finanţelor dvs. Luna Plină de duminică vă propune să faceţi diferenţa la nivel comunitar şi să nu mai alergaţi după onoruri.


Horoscop 4-10 august 2014, Capricorn:

E nevoie luni de o infuzie rapidă de capital pentru a salva un proiect sau dispar din peisaj unii sponsori care v-au acordat până acum suportul financiar necesar. În consecinţă, se recomandă să activaţi la o scară mai redusă, cel puţin o perioadă. Luna Plină de duminică vă propune să vă concentraţi mai puţin pe sprijinul financiar al celorlalţi şi să vă vedeţi de propria situaţie economică.


Horoscop 4-10 august 2014, Vărsător:

Poziţia de la locul de muncă sau imaginea pe care aţi afişat-o în societate sunt încercate destul de greu lunea aceasta, probabil prin intermediul unor şedinţe cu clienţi de renume care râvnesc la statutul pe care-l ocupaţi dvs. acum. Jocul poate deveni chiar mai murdar de atât în jurul zilei de vineri când vă puteţi confrunta cu tentative de şantaj!


Horoscop 4-10 august 2014, Peşti:

Dacă supliniţi pe unul dintre superiorii dvs. sau vi s-au delegat mai multe responsabilităţi, cert este că la mijlocul acestei săptămâni simţiţi că aveţi mai multă libertate de decizie şi chiar vă puteţi seta de unul singur direcţia profesională pe care o veţi urma în perioada următoare. Luna Plină de duminică vă propune să găsiţi o modalitate de a îmbina utilul cu plăcutul la locul de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS