Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 1 august 2014


Horoscop 1 august 2014, Berbec:

Spre deosebire de celelalte zodii, dvs. sunteţi pe fugă întreaga zi. Dacă vreţi ca astăzi să nu fie o zi irosită, încercaţi să vă liniştiţi şi să vă ocupaţi treptat de toate sarcinile. De asemenea, după orele prânzului este o perioadă bună pentru a finaliza proiecte mai bune. Nu uitaţi să mâncaţi bine dacă vreţi să fiţi productiv.


Horoscop 1 august 2014, Taur:

Ziua de astăzi vine cu o surpriză foarte frumoasă pentru dvs. Astrele vă aduc în cale o persoană străină, însă de care vă conectaţi imediat şi care vă câştigă încrederea rapid. Această persoană va juca un rol foarte important în viitorul dvs. profesional, de aceea este bine să o ţineţi aproape de dvs.


Horoscop 1 august 2014, Gemeni:

Acţiunile dvs. depind foarte mult de starea de spirit şi de persoanele cu care intraţi în contact. Deşi vă va fi destul de dificil să vă concentraţi la locul de muncă, încercaţi să fiţi calm şi să aveţi răbdare; profitaţi de fiecare moment liber pentru a mai rezolva câte o mică sarcină. Sub condiţii nefavorabile, deveniţi iritat şi capricios.


Horoscop 1 august 2014, Rac:

Relaţia cu persoanele din jurul dvs. s-a răcit foarte mult în ultima perioadă şi asta doar din cauza proiectelor ample pe care le-aţi primit la locul de muncă. Astăzi este un moment bun pentru a rezolva această problemă şi a vă face timp măcar pentru membrii familiei.


Horoscop 1 august 2014, Leu:

Ştiţi că urmează o perioadă de tranziţie profesională şi de aceea faceţi tot posibilul pentru a nu vă implica în proiecte sau a nu vă obosi cu probleme la locul de muncă. Cel mai bine este să vă ocupaţi timpul cu altceva; încercaţi să vă rezolvaţi problemele personale sau să profitaţi de timpul liber pentru a vă face ordine în relaţia de cuplu.


Horoscop 1 august 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi este una destul de agitată; din fericire, dvs. vă păstraţi calmul şi reuşiţi să rezolvaţi chiar şi cele mai dificile probleme. Este posibil să primiţi un proiect amplu, la care veţi lucra o perioadă bună de timp. Daţi-vă silinţa pentru a face totul perfect deoarece este posibil ca după terminarea acestui proiect, să primiţi un bonus sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 1 august 2014, Balanţă:

Astăzi sunteţi prietenos cu toţi cu cei care intraţi în contact. La locul de muncă este nevoie de profesionalismul şi calmul dvs. pentru a rezolva o problemă conflictuală între doi colegi. Spre seară, aveţi suficient timp pentru a vă relaxa în compania prietenilor şi a partenerului de cuplu.


Horoscop 1 august 2014, Scorpion:

Astăzi este o perioadă foarte bună pentru a vă face ordine în viaţa amoroasă. Dacă sunteţi într-o relaţie, este posibil să vă doriţi să treceţi la următorul nivel; în cazul în care sunteţi singur, sunaţi-vă prietenii şi ieşiţi în oraş. Aveţi şansa să întâlniţi o persoană de care vă veţi îndrăgosti la prima vedere.


Horoscop 1 august 2014, Săgetător:

Ziua de astăzi vine cu multe realizări pe toate planurile. Faceţi investiţii serioase, vă ocupaţi de proiecte importante la locul de muncă şi, cel mai important aspect, aveţi curajul de a vă ocupa de o problemă din trecut, care nu vă dă pace. Spre seară, este posibil ca un prieten drag să vă ofere o invitaţie la un eveniment.


Horoscop 1 august 2014, Capricorn:

Astăzi este o zi destul de complicată pentru dvs; este posibil să vă lăsaţi afectat de tot ce se întâmplă în jurul dvs. Până şi un conflict al unor colegi de muncă vă poate schimba starea de dispoziţie. Cel mai bine este să evitaţi întâlnirile importante sau negocierile deoarece veţi fi distras şi nu veţi reuşi să vă concentraţi aşa cum trebuie.


Horoscop 1 august 2014, Vărsător:

Încă de dimineaţă vă pregătiţi pentru o şedinţă importantă. Aveţi emoţii, însă ştiţi că vă veţi descurca de minune. Pe ultima sută de metri aflaţi că întâlnirea a fost amânată sau anulată; partenerul de cuplu este cel care se bucură cel mai mult de această întorsătură de situaţie deoarece poate petrece timp în compania dvs.


Horoscop 1 august 2014, Peşti:

Astăzi este nevoie de ajutorul dvs. pentru a rezolva o problemă a companiei. Este posibil să fiţi nevoit să vă amânaţi planurile pentru a face o călătorie de afaceri. Acesta este un moment foarte bun pentru a demonstra superiorilor că sunteţi un angajat cheie şi că vă descurcaţi în cele mai complicate situaţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS