Horoscop Urania zilnic: joi, 6 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 6 martie 2014


Berbec:

Crizele tocmai au trecut şi tu te simţi ca şi cum ai fi trecut pe lângă un dezastru. Din fericire, joi, eşti în stare să-ţi focalizezi atenţia asupra altor probleme. Asumă-ţi noi responsabilităţi dacă vrei să ai asigurată situaţia materială. Poate că te simţi presat de evenimentele din viaţa socială dar ai tot sprijinul familiei.


Taur:

Poate că în sfârşit vei ajunge la ţărm. Dacă ai nevoie de o pauză, ca să scapi de rutina zilnică sau să te bucuri de singurătate, 6 martie este ziua cea mai potrivită. Poţi să ţi-o acorzi! De fapt, vei fi în stare să lucrezi „dincolo de cortină” pentru următoarele trei luni.


Gemeni:

Cu norocul pe care îl ai, vei avea şansa să-ţi reevaluezi opţiunile pe care le-ai făcut în privinţa călătoriilor, a stilului de viaţă şi a scopurilor urmărite. Dacă ai plănuit să investighezi ofertele din străinătate, fii pregătit pentru ziua de vineri.


Rac:

Evită să reacţionezi exagerat în data de 6 martie 2014. Meriţi ceva mai mult respect şi recunoaştere din partea celorlalţi, dar din păcate vei lua câteva decizii eronate. Nu te lăsa tentat să-ţi scoţi la iveală partea întunecată a personalităţii. Gândeşte-te ce înseamnă să te grăbeşti să tragi concluzii despre latura materială a vieţii.


Leu:

Astăzi nu este bine să iei decizii. Dacă vrei să-ţi acorzi şansa de a te gândi mai înainte la anumite lucruri, stai deoparte cât mai mult posibil. În cazul în care te afli doar la un pas de atingerea succesului vei avea nevoie de instinct şi bună organizare.


Fecioară:

Te afli la locul potrivit la momentul potrivit. Te îndrepţi într-o direcţie bună, astfel că va trebui să te aştepţi la o imbunătăţire a stilului de viaţă şi de ce nu... la o carieră interesantă şi prosperă. Te vei descurca indiferent de ce vei face. Fii gata pentru lumina reflectoarelor din ziua de vineri.


Balanţă:

Norocul se pare că te-a părăsit. Îndreaptă-ţi privirea către orizont şi fii pregătit să negociezi noi înţelegeri. Succesul tău financiar depinde de abilitatea de a produce evenimente importante cu puţin efort. Vei fi criticat pentru noile tale experienţe.


Scorpion:

Este mai mult ca niciodată binevenită o pauză. Poţi să te aştepţi la un bonus, o creştere de salariu sau ai şansa de a obţine venituri din investiţii de capital. Până vineri vei primi recunoaşterea pe care o meriţi. În perspectivă se întrevede o nouă locuinţă. Sărbătoreşte alături de ceilalţi!


Săgetător:

Nu te poticni tocmai acum. Este posibil ca realitatea să nu se ridice la nivelul aşteptărilor tale. Ţi-ai închipuit că eşti în stare să creezi imediat un nou mediu în căminul tău, dar ai constatat că va trebui să mai aştepţi puţin. Nu lăsa ca un mic obstacol să te facă să-ţi abandonezi visele.


Capricorn:

Dacă poţi să eviţi gândurile prea lacome, vei fi în stare să accepţi o mică înfrângere, cum ar fi un partener care nu te ajută atunci când ai nevoie. Ai nevoie de sprijin afectiv dar nu îl primeşti atunci când ai nevoie şi în momentul în care ai nevoie. Aminteşte-ţi că şi altcineva se simte abandonat şi poate de aceea nu este în stare să-ţi ofere sprijinul de care ai nevoie.


Vărsător:

Este important să-ţi scoţi ochelarii roz-bombon când vine vorba despre probleme care implică parteneriatul. Ai proiectat asupra celorlalţi conceptul despre cum trebuie să fie o persoană. Acceptă oamenii aşa cum sunt. Partenerul nu se simte tocmai în apele lui în acest moment.


Peşti:

Asumă-ţi noi responsabilităţi, mai ales atunci când este vorba de exprimarea talentului tău. Dacă vei putea semna actele şi vei ajunge la o bună înţelegere şi dacă vei îndeplini şi obligaţiile celorlalţi cu bucurie, îţi vei construi o bază solidă în ceea ce priveşte viitorul. Lucrează în domeniile care îţi permit să demonstrezi de ce eşti în stare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS