Horoscop Urania anual: Vărsător 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Vărsător 2014

Horoscop 2014, dragoste:

S-ar zice că în vara asta iubeşti viaţa foarte pasional, că eşti o natură generoasă, aflată într-o puternică emanaţie de afecţiune, care vrea să se declare inventiv şi să dăruiască iubire. În special în intervalul cuprins între 23 iunie - 18 iulie, poţi beneficia de adânci efuziuni lirice şi de sentimentalisme răvăşitoare, aşteptând să fii iubit pentru ceea ce ai putea deveni.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

Atenţie la perioada în care Venus tranzitează semnul Racului, adică 18 iulie - 12 august, pentru că ai putea cădea pradă unei pasiuni pentru muncă! La serviciu eşti binedispus şi dispus să-ţi asculţi colegii, eşti pe fază, gata să intervii să restabileşti echilibrul pierdut în cazul unei neînţelegeri, a unui conflict deschis de muncă.


Horoscop 2014, sănătate:

Este recomandată atenţia pe perioada lunii iulie, când ai putea avea de-a face cu mari descărcări de energie. Vizate de aceste acţiuni sunt sistemul cardiovascular şi sistemul circulator. Afecţiunile cardiace mai grave pot cere ajutor de specialitate, însoţit de schimbarea unui regim riscant de viaţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS