Horoscop Urania anual: Taur 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop anual Urania - Taur 2014

Horoscop 2014, dragoste:

În intervalul 3 martie - 21 iulie este de aşteptat să fie pusă la încercare coeziunea relaţiei cu partenerul de viaţă. Poate fi supus acum analizei tot ceea ce ţine legătura sudată, rămânând în picioare doar parteneriatele solide şi funcţionale, care depăşesc flacăra de moment a unui amor pasager. Probabil că, în cuplu, vor fi puse în balanţă acum slăbiciuni şi vulnerabilităţi, calităţi şi atuuri.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

Din martie şi până la sfârşitul lui mai sunt încurajate, la locul de muncă, o serie de lupte şi de rivalităţi lipsite de fair-play. Vă vedeţi probabil nevoit să staţi preponderent în gardă, posibil şi fiindcă invidiile şi reaua-voinţă a colegilor de serviciu vă ţin în priză. Atenţie la actele de intoleranţă şi violenţă, la obiecţii primitive şi reproşuri brutale la adresa celor cu care lucraţi!


Horoscop 2014, sănătate:

Între 20 martie - 20 aprilie se poate vorbi de o dorinţă aprigă, încrâncenare de a vă impune voinţa la locul de muncă. E posibil să simţiţi că ai voştri colegi de serviciu vă provoacă, va irită şi vă pun în mişcare, vă stimulează să prestaţi sarcini de muncă la înălţime. Atenţie însă, evitaţi să vă lăsaţi încolţit pe termen lung: efortul prelungit sub presiune ar putea avea efecte nefaste asupra stării de sănătate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS