Horoscop Urania anual: Pești 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Pești 2014

Horoscop 2014, dragoste:

Este de aşteptat ca până pe data de 16 iulie 2014, graţie tranzitului lui Jupiter prin Rac, să fii în stare să faci o figură de mare cuceritor de inimi. Eşti sigur pe tine şi încrezător în forţele proprii, ai curajul de a fi tu însuţi, chiar să te supraapreciezi uneori, însuşire care acţionează ca un magnet asupra persoanelor de s#x opus. Atragi probabil prin naturaleţe şi expansiune.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

În luna mai se prevede influenţe astrale benefice asupra resurselor, valorilor şi bogăţiilor proprii. Banii se fac fără chin extrem şi fără eforturi supranaturale; în plus, eşti capabil să faci estimări serioase şi avantajoase asupra bunurilor pe care le deţii, ştii să le administrezi cu grijă. Nu sunt excluse mici influxuri financiare cu regim de cadou.


Horoscop 2014, sănătate:

Se poate semnala în mare parte din luna februarie o perioadă în care poţi resimţi o anumită slăbiciune fizică, poţi suferi de pe urma unor afecţiuni şi boli cronice ori te pot leza inconvenienţele unor mici impedimente, infirmităţi. Eşti probabil îngrădit de diverse incapacităţi fizice, între care cele mai frecvente sunt tulburările cardiovasculare, aritmii, puşee de tensiune.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS