Horoscop Urania anual: Gemeni 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Gemeni 2014

Horoscop 2014, dragoste:

În a doua jumătate a lui octombrie puteţi deveni un partener mai dificil de discuţii, mai ales în cuplu. Se poate impune revizuirea unor curiozităţi invazive la adresa partenerului de viaţă, a unor accese de suspiciune, gelozie ori duplicitate. În chestiunile care depind de celălalt este indicat să nu afişaţi o voinţă disperată şi sinceră, putând să obţineţi ceva mai degrabă cu indiferenţă.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

În prima jumătate a lui octombrie s-ar putea pune problema reeficientizării activităţii pe care o desfăşuraţi la locul de muncă. Este timpul să fie gândite acum noi strategii de lucru, să renunţaţi la o serie de practici de activitate care nu mai corespund nevoilor şi necesităţilor imediate de la serviciu. Câştigurile financiare pot înregistra o stagnare sau intră pe pantă descendentă.


Horoscop 2014, sănătate:

Între 20 aprilie - 21 mai, sub tranzitul Soarelui în Taur, s-ar zice că nu sunteţi apt de mari îndrăzneli, că aţi putea constata că nu vă puteţi baza pe multe lucruri pentru a vă construi independent şi autonom. Cota de vitalitate poate fi mult scăzută şi este posibil ca o suferinţă fizică să vă determine să căutaţi protecţie apelând la diverse practici ezoterice sau de natură spirituală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS