Horoscop Urania anual: Capricorn 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Capricorn 2014

Horoscop 2014, dragoste:

Din luna martie până spre a doua jumătate a lui iulie pot fi testate relaţiile de prietenie. Gradul de simpatie şi de asistenţă primit din partea prietenilor poate cunoaşte o scădere extremă, poate fi o perioadă de reducere a cercului relaţional şi asta pentru că poţi fi interpretat drept un individ distant şi rece, extrem de pretenţios în privinţa oamenilor de care se înconjoară.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

Se pot ivi la orizont diverse oferte de a produce bani, numai că în perioada 13 februarie - 1 martie, când Mercur îşi făcea retrogradarea în Vărsător, se pot dovedi ilustre închipuiri de îmbogăţire. Pun stăpânire pe tine probabil tot soiul de idei, unele extrem de originale, ciudate sau contestabile. Nu este exclus să câştigi bani dintr-o sursă de nişă, insuficient exploatată de alţii, aşa că verific-o!


Horoscop 2014, sănătate:

Se prevăd în luna iunie o serie de dificultăţi mentale, o slabă putere de concentrare şi memorare, ori diverse incidente prin care este lezat sistemul de locomoţie. Este de dorit să încerci să-ţi protejezi în această perioadă braţele, mâinile, palmele, ce pot fi supuse unor luxaţii cu urmări nefaste.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS