Horoscop Urania anual: Berbec 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop anual Urania - Berbec 2014

Horoscop 2014, dragoste:

În perioada 2 martie - 20 mai, cu Marte retrograd Balanţă, se cer luate la cernut relaţiile parteneriale şi legăturile sentimentale recunoscute social şi consacrate, dar nestatornice, care nu oferă siguranţă, care sunt private de devotament şi respect reciproc, cu prognostic slab de reuşită. Este de dorit a se evita acum contractarea unei căsătorii, încheierea unei logodne.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

Între 3 martie - 21 iulie, sub tranzitul aparent retrograd al lui Saturn în Scorpion, va fi probabil necesar să vă obişnuiţi cu privaţiunile de ordin financiar. S-ar putea să fie necesar să vă revizuiţi aşteptările faţă de nişte câştiguri financiare pe care le socoteaţi de drept ale voastre. Este posibil să cadă acum unele înţelegeri de afaceri încropite pe fugă, pe baze şubrede ori lipsite de perspectivă.


Horoscop 2014, sănătate:

În septembrie este posibil un elan de muncă disproporţionat, un entuziasm excesiv şi-o implicare pătimaşă în activităţi de ordin profesional, în ciuda resurselor limitate de energie de care dispuneţi. Puteţi căuta atât de obsedat conjuncturi pentru a vă consolida bunăstarea materială, să profitaţi energic de anumite oportunităţi de muncă, încât să vă epuizaţi cu costuri mari de sănătate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS