Horoscop Urania anual: Balanță 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop anual Urania - Balanță 2014

Horoscop 2014, dragoste:

S-ar părea că după 5 decembrie, Marte în Vărsător toarnă din nou gaz pe foc şi pe inimă. În iubire vă comportaţi probabil mai viu şi alert, cu vervă şi euforic, fără să vă simţiţi limitele, văzând mereu o cale de ieşire în orice problemă sentimentală. Este posibil să ştiţi să vă arătaţi în lumina care vă favorizează, deşi impulsivitatea şi brutalitatea s-ar putea să-l ţină pe celălalt departe de dumneavoastră.


Horoscop 2014, profesie şi bani:

O atenţionare necesară o impune în mod special intervalul 7 iunie - 17 iunie, când e rost probabil să vă indispună ambiţiile nesatisfăcute în privinţa profesiei. Puteţi constata că e necesar să reluaţi de la zero nişte demersuri de promovare pe scară ierarhică, că anumite planuri de avansare ajung ruină fără prea multe explicaţii, că vi se ascund lucruri, că sunteţi dus cu preşul, cu zăhărelul.


Horoscop 2014, sănătate:

O perioadă benefică din punct de vedere al stării de sănătate pare intervalul 23 septembrie - 23 octombrie, când vă arătaţi energic şi exploziv, încrezător în dumneavoastră, cu ascendent puternic asupra celor din jur. Ştiţi probabil acum care vă sunt forţele, ştiţi cum să le folosiţi cu maxim de eficienţă. Nu vă mulţumiţi probabil să trăiţi oricum, ci luaţi taurul de coarne şi treceţi la treabă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS