Horoscop Urania zilnic: duminică, 9 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 9 martie 2014


Berbec:

Momentele în care reuşeşti să te afli în legătură cu sufletul sunt rare, poate chiar prea rare. Poţi să foloseşti această energie ca să stabileşti o conexiune cu propria intuiţie. Este un timp minunat pentru ritualuri spirituale.


Taur:

Se anunţă o înnoire a forţelor. Poţi să foloseşti această energie ca să-ţi clarifici dorinţele şi mai ales „afacerile amoroase”. Este un timp al sfârşitului dar şi al începutului în cel mai pozitiv mod cu putinţă. Încearcă să-ţi regăseşti aerul copilăresc.


Gemeni:

Nu există egalitate atunci când sunt implicate sentimentele umane şi comportamentul. Familia are un mod propriu de a prelua mesajele. Primul pas pe care ar trebui să-l faci ar fi să-ţi plăteşti restanţele.


Rac:

Oameni mulţi te vor vizita în aceste zile, unii dintre cei mai buni. Din mulţimea de personaje poţi să le alegi pe cele care ţi se par mai familiare. Cel mai dezbătut subiect al petrecerii va fi cel despre care fiecare are o părere.


Leu:

Duminică, 9 martie 2014, ceilalţi îţi vor spune că eşti agitat. Urmează-ţi toanele, dar fii atent că ai tendinţa să te iei după ceilalţi. Când ai spus exact ceea ce gândeşti, zâmbeşte ca să arăţi că ai fost serios.


Fecioară:

Aranjează o nouă cursă pentru cei care vor să ţi se alăture. Perspicacitatea ta în ceea ce privesc situaţiile este mai mare decât de obicei. Consideră catalogul de vânzări ceva mai mult decât un amănunt oarecare.


Balanţă:

Astăzi, 9 martie 2014, când scopurile tale sunt înalte, îţi asumi orice risc. Micile succese sunt mult mai uşor de suportat decât marile dezamăgiri. Mai renunţă la critici şi mai scade din preţ.


Scorpion:

Poate că eşti un geniu dar poate că ceilalţi au la fel de multe de oferit. Împarte-ţi gratis informaţiile. Evenimentele importante se vor îmbogăţi prin participarea unor personaje cunoscute.


Săgetător:

Îmbunătăţirile nu se vor produce dacă nu faci niciun efort în acest sens. Primul pas ar fi să părăseşti sistemul în care simţi că nu te mai încadrezi. Cu cât vei ieşi mai mult în evidenţă cu atât vei reuşi să mergi mai departe.


Capricorn:

Eşti nerăbdător să vorbeşti, deşi sunt lucruri care nu ar trebui spuse. La tine înţelepciunea ia forme noi şi ciudate. Cu un telefon sau două vei pune pe picioare treaba pentru zilele care vin.


Vărsător:

Greşeşti printr-o prea mare prudenţă! Vei primi ajutor pentru a detecta detaliile care ţi-au scăpat până acum. Dacă ceri într-un mod amabil ajutorul, în mod sigur vei primi atenţia de care ai nevoie.


Peşti:

Ştii destule pentru ca să-ţi dai seama încotro bate vântul. Nu sunt figuri clare, ci doar umbre ale concretului. Pe de altă parte, ai terminat-o cu o persoană indecisă, care poate că se găseşte de cealaltă parte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS