Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 8 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 8 martie 2014


Berbec:

Eşti plin de energie astăzi. Pasiunile îţi traversează viaţa şi munca. Este posibil să iei legătura cu un mai vechi asociat care îţi va da şansa să descoperi noi oportunităţi. Fii deschis schimbărilor!


Taur:

Conflicte potenţiale există încă. Fă-ţi rost de cel mai bun talisman şi ia-l cu tine, dar cel mai bine ar fi să te ascunzi după o mască de nepăsare. Te gândeşti chiar să-ţi iei o zi liberă şi să te simţi bine. Înconjoară-te de energii pozitive!


Gemeni:

Prea multe bucătărese pot strica o mâncare. Încearcă să eviţi un proiect de colaborare care îţi poate crea frustrări în privinţa unor idei care nu pot fi puse în practică. Ia-ţi de lucru şi fă-te „dispărut” într-un loc unde să poţi lucra repede şi eficient. Seara te vei întâlni cu un prieten alături de care te vei simţi bine.


Rac:

Este posibil să primeşti pe neaşteptate o moştenire. Vei deveni conştient de forţa destinului. Visele tale se vor îndeplini cu ajutorul celorlalţi.


Leu:

Sâmbătă, 8 martie 2014, eşti pregătit să mergi mai departe cu planurile tale. Te gândeşti în sinea ta că te aşteaptă un câştig mare şi că vei putea să-ţi plăteşti datoriile luna viitoare. Fii precaut în tot ce faci astăzi şi ia-ţi măsuri de prevedere!


Fecioară:

Ai încă de lucru dacă vrei să rezolvi anumite probleme legate de relaţiile cu ceilalţi şi astăzi nu vei fi capabil să rezolvi problemele emoţionale pe care le negi. O deschidere către comunicare te va ajuta să te vindeci.


Balanţă:

Astăzi, 8 martie 2014, este vremea visurilor - poate chiar a coşmarurilor. Mesaje venite din subconştientul tău te vor cotropi şi vei putea rezolva o mulţime de probleme, găsind alinare pentru tine şi pentru speranţele tale cele mai ascunse. Visurile se pot transforma în viziuni.


Scorpion:

Prietenii vor fi o sursă de energie astăzi. Vei găsi în tine imbolduri ascunse care se vor manifesta prin ajutorarea celor mai puţin norocoşi. Este un moment favorabil alăturări unui grup care să te sprijine.


Săgetător:

Nu te arunca în rău, s-ar putea să curgă atât de repede încât să simţi că ai pierdut direcţia. Acordă-ţi o pauză şi du-te la ţară ca să te relaxezi puţin. Cu puţină plimbare îţi vei reveni la normal.


Capricorn:

Vei fi în formă astăzi şi vei găsi răspunsul la întrebări care te frământă de mult timp. Beneficiază de oportunitatea de a sta de vorbă cu tine însuţi şi plănuieşte un tratament special - poate o baie cu uleiuri aromate. Relaxează-te!


Vărsător:

Dorinţa de a face o schimbare a obiceiurilor se va concretiza astăzi dacă te vei ocupa de sănătatea ta. O dietă poate fi tocmai ceea ce doctorul ţi-a recomandat, dar nu uita să consulţi un expert înainte de a face schimbări radicale.


Peşti:

Fii pregătit să auzi tunetul! Poate că astăzi este o zi în care nu vrei decât să hoinăreşti. Vei simţi cum creşte această tensiune şi vei avea dorinţa să fii puţin cam excentric dar ceilalţi vor fi mai mult decât amuzaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS