Horoscop Urania zilnic: vineri, 7 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 7 martie 2014


Berbec:

Se pregăteşte o petrecere iar tu vei fi la înălţime până atunci. Fii pregătit pentru o întâlnire de grup care va fi oricum altfel, numai obişnuită, cu siguranţă nu. Este posibil să participi la conversaţii mai speciale care te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti condiţiile de lucru.


Taur:

În următoarele două zile, banii îţi vor aluneca printre degete. Poate că te simţi pregătit să intri în lumina reflectoarelor şi atunci eşti dispus să cheltuieşti mai mult. De asemenea şi tendinţele tale romantice te vor costa destul de scump. Este posibil să te întâlneşti cu cineva care te va scutura din amorţeala care te-a cuprins.


Gemeni:

Vineri, 7 martie 2014, vei fi implicat în discuţii care vor avea rezultate fructuoase. Foloseşte-ţi inteligenţa şi ia legătura cu cineva care poate face schimbări importante în serviciul tău. Randamentul crescut pe care îl ai îţi va aduce o mărire de salariu sau un bonus.


Rac:

Personalitatea ta este cel mai important ingredient în îmbunătăţirea situaţiei tale materiale. Pune-ţi în valoare sensibilitatea, amabilitatea şi compasiunea mai ales faţă de cei care au investit timp, talent şi energie. Poţi să-ţi ajuţi colegii pur şi simplu făcându-ţi cunoscute nevoile.


Leu:

Poţi să fii mult mai puternic decât îţi dai seama. Datorită faptului că ceilalţi răspund carismei tale într-un mod aparte, ai o puternică influenţă asupra lor, mai ales în ceea ce priveşte aspectele legate de proprietăţi, terenuri sau fonduri. Lucrul cu un partener te va stimula şi îţi va aduce ajutorul financiar de care ai nevoie ca să-ţi atingi scopurile.


Fecioară:

Astăzi, 7 martie 2014, un scut protector de energie, care este norocul, te înconjoară. Apelează la puterea ta de a atrage oamenii în proiecte care vor fi benefice pentru toţi cei implicaţi. Poţi să fii coordonatorul evenimentelor. Vei avea şi sprijinul tacit al prietenilor sau a colectivului.


Balanţă:

Prieteniile sau parteneriatele par să-ţi aducă lucrurile de care aveai nevoie pentru a-ţi exprima partea creativă a personalităţii tale. Dacă ai nevoie de capital ca să demarezi, asigură-te că dispui de mult farmec şi maniere elegante care să te pună într-o poziţie avantajoasă.


Scorpion:

Fiind supărat, eşti tentat să spui anumite lucruri pe care le vei regreta. Dacă va trebui să ajungi la o înţelegere în ceea ce priveşte situaţiile legate de promovare, distribuire sau călătorii, fii atent cum îţi prezinţi ideile. Fii sensibil faţă de membri de familie care pot finanţa proiectele tale.


Săgetător:

Eşti tentat să fugi de responsabilităţile pe care le ai. Dacă te simţi neliniştit, încearcă să te opreşti şi să aştepţi ca lucrurile să se limpezească. Bazează-te pe informaţiile pe care le primeşti de la asociaţii tăi sau de la partenerul de viaţă. Eşti nerăbdător să demarezi un proiect dar asociaţii tăi vor să se mai gândească.


Capricorn:

Ai probleme în legătură cu un parteneriat şi ar fi bine să te aştepţi la un comportament surprinzător din partea asociatului sau a partenerului tău. Din păcate, partenerul tău s-ar putea să se gândească că a face cumpărături este cel mai bun mod de a se elibera de tensiune.


Vărsător:

Deşi eşti tentat să explodezi numai ca să ieşi dintr-o stare de tensiune ar fi mai înţelept să-ţi reconsideri atitudinea. Vei primi ajutor din partea partenerului tău dacă vei reuşi să-ţi exprimi nevoia de schimbare într-un mod diplomatic. A cere puţin timp doar pentru tine este o metodă simplă dar efectivă de abordare a problemelor.


Peşti:

Vineri, 7 martie 2014, un drum nou te va obliga să-ţi asumi riscuri noi ce vor avea rezultate pozitive pe termen lung. Vei putea crea noi situaţii la locul de muncă şi vei fi recompensat pentru curajul şi dăruirea ta. Poate că va trebui să lupţi pentru condiţii mai bune din punct de vedere financiar pentru ceilalţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS