Horoscop Urania zilnic: luni, 31 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - 31 martie 2014


Berbec:

Luni, 31 martie 2014, este o zi pe care trebuie să o dedicaţi familiei şi partenerului de cuplu. Astrele nu sunt de partea dumneavoastră în ceea ce priveşte cariera. În cazul în care aveţi planuri deja stabilite şi nu aveţi cum să le amânaţi, cel mai indicat ar fi să vă ocupaţi de acestea în prima parte a următoarei zile. Cea mai bună soluţie pentru a trece cu brio de aceste probleme este odihna.


Taur:

Dimineaţa vă găseşte optimist şi încrezător în forţele proprii. Însă totul se va schimba în jurul prânzului, când vă veţi da seama că sunteţi ghidat de alte persoane. Acesta nu este un lucru rău, ci din contră. Nu sunteţi obişnuit cu această formă de muncă în echipă, însă veţi avea foarte multe de învăţat. Aveţi răbdare fiindcă astrele sunt în favoarea dumneavoastră.


Gemeni:

Astăzi, 31 martie 2014, puteţi simţi nevoia să vă arătaţi forţa, sunteţi tentat să apelaţi la un mod de confruntare directă, să vă umiliţi adversarii de afaceri. În ciuda violenţei, banii nu vin, dat fiind faptul că dau rezultate mai degrabă diplomaţia şi strategiile financiare atent gândite. În viaţa privată însă puteţi fi un partener comod, care ştie să rezolve lucrurile într-un fel elegant şi plăcut. Veştile bune fac referire şi la starea de sănătate.


Rac:

Probabil că azi vă treziţi în zbuciumatul iureş al vieţii sociale. Este de aşteptat să ieşiţi în lume, să daţi curs unor invitaţii la petreceri, evenimente mondene sau sociale. Aşijderea, puteţi căuta agitaţia şi tovărăşia semenilor, a prietenilor, deşi interacţiunea cu ei ar presupune şi o înfruntare neproductivă de orgolii personale. Aveţi de partea dumneavoastră, totuşi, agerimea şi limpezimea mentală, soluţii optime pentru orice incident.


Leu:

Luni, 31 martie 2014, în ciuda succesului profesional de astăzi, va fi dificil să vă simţiţi în siguranţă. O discuţie cu colegii de muncă vă poate readuce liniştea de care aveţi nevoie. Viaţa sentimentală are nevoie de un mic impuls, astrele sunt de partea dumneavoastră, însă Leii trebuie să facă primul pas. În cazul în care vă place de cineva, este momentul să acţionaţi.


Fecioară:

Dimineaţa vă găseşte în compania familiei, iar spre prânz aveţi numeroase planuri cu partenerul de cuplu şi prietenii. O discuţie neaşteptată cu o persoană din cercul de prieteni vă poate schimba buna dispoziţie. Trebuie să ştiţi că nu toată lumea vă vrea binele. Pentru a scăpa de această problemă, încărcaţi-vă cu mult calm şi răbdare.


Balanţă:

Astăzi, 31 martie 2014, este de aşteptat să vă găsiţi cu greu un spaţiu familiar şi comod, în care să nu fiţi nevoit să răspundeţi unor aşteptări sociale, unor cerinţe exterioare. În plus, este posibil să faceţi o alegere bună de ordin amoros, să distingeţi cu destulă claritate ce-i important şi ce nu într-o chestiune sentimentală. Aveţi destulă energie fizică şi forţă pentru a vă implica în iniţiative curajoase de pionierat, în activităţi deschizătoare de drum.


Scorpion:

Aveţi parte de o zi frumoasă, în compania persoanelor la care ţineţi. Spre a doua jumătate a zilei lucrurile se pot schimba, trebuie să aveţi mare atenţie la acţiunile dumneavoastră. Vechile obiceiuri pot reveni şi pot prelua controlul asupra Scorpionilor. Nu vă schimbaţi planurile dacă nu sunteţi convins că vă doriţi asta. Înainte de a lua o decizie, asiguraţi-vă că aţi analizat toate posibilităţile.


Săgetător:

Astăzi vă împărţiţi între ciocan şi nicovală, mintea vă ordonă ceva, însă sufletul simte altceva. Trebuie să decideţi care sunt lucrurile care vă fac cu adevărat fericit. În mare parte, vă păstraţi optimismul şi sunteţi dispus să faceţi ceva pentru a vă schimba viaţa. Astrele vă oferă o şansă pentru a vă face ordine în viaţa sentimentală. Asiguraţi-vă că ştiţi ce vreţi.


Capricorn:

Aveţi parte de o zi obişnuită şi relaxantă. Vă găsiţi liniştea în sânul familiei, iar spre prânz petreceţi clipe frumoase alături de partenerul de viaţă. Este indicat să mergeţi la un control de rutină pentru a vă asigura că totul este în regulă. Cel mai bine este să reparaţi problemele înainte ca acestea să pună stăpânire pe calmul din viaţa dumneavoastră.


Vărsător:

Pentru dumneavoastră viaţa sentimentală este cea care contează cel mai mult în acest moment. Nu trebuie să vă controlaţi emoţiile şi stările sufleteşti. Este posibil ca firea dumneavoastră sobră şi dură să nu facă faţă acestui val de sentimente. Cel mai bine este să faceţi ceea ce gândiţi şi să vă lăsaţi în voia inimii. Mare atenţie la viaţa socială, nu vă neglijaţi prietenii pentru că în viitor veţi avea nevoie de ei.


Peşti:

După o perioadă destul de încurcată, cu numeroase stări şi sentimente întortocheate, este momentul să luaţi o pauză şi să vă faceţi ordine în viaţă. Asiguraţi-vă că ştiţi ce vă doriţi să faceţi pe viitor şi că vă cunoaşteţi visele. Viaţa sentimentală a fost neglijată, ar fi cazul să aveţi mai multă grijă de partenerul de cuplu. O discuţie sinceră poate remedia situaţia.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS