Horoscop Urania zilnic: duminică, 30 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 30 martie 2014


Berbec:

Duminică, 30 martie 2014, nu veţi reuşi niciodată ceea ce vă propuneţi dacă nu aveţi răbdare. Trebuie să lăsaţi timpul să treacă şi să vă rezolvaţi problemele cu meticulozitate. Analizaţi bine toate aspectele şi puneţi în balanţă punctele pro şi contra. Aveţi nevoie să vă faceţi un plan bine amănunţit înainte de a vă apuca de proiectele viitoare. Partenerul de cuplu vă susţine şi vă oferă ajutorul.


Taur:

Este de aşteptat ca azi să întâmpinaţi unele dificultăţi în chestiuni ce presupun colaborare şi parteneriat. S-ar putea să vă simţiţi în cuplu într-o poziţie de putere, de răspundere şi autoritate personală, pe care însă probabil că nu o administraţi corespunzător. Deşi exigent şi dominator în viaţa sentimentală, în relaţia cu cei apropiaţi, din familie, probabil că manifestaţi toleranţa, disponibilitatea sufletească şi empatie.


Gemeni:

Astăzi, 30 martie 2014, s-ar putea să trăiţi cu impresia că există împrejurări în care egoismul este firesc, că vă face bine să vă gândiţi în primul rând la dumneavoastră, la ce nevoi aveţi. O aşa mentalitate dăunează probabil oricărei iniţiative de grup - nu sunt avantajate proiectele desfăşurate în cadrul familiei ori ideile care se vor ingenioase ori rentabile băneşte. În iubire se pare că simţiţi mai mult decât înţelegeţi, însă asta poate ţine pe cineva drag aproape.


Rac:

Vă pregătiţi pentru numeroase schimbări pe plan profesional, aşa că este indicat ca ziua de astăzi să o dedicaţi relaxării şi meditaţiei. Acesta este cel mai bun moment pentru a lua o pauză de la viaţa aglomerată şi a vă relaxa şi bucura de compania partenerului de cuplu. O discuţie neaşteptată vă poate schimba planurile de seară.


Leu:

Duminică, 30 martie 2014, vă pregătiţi pentru o zi frumoasă, însă din păcate o ceartă neaşteptată vă poate schimba complet buna dispoziţie. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să rezolvaţi problema cu mult tact şi răbdare. Vorbiţi liniştit, oferind explicaţii concludente fără a vă expune punctul de vedere. Seara vă găseşte în compania persoanelor importante din viaţa dumneavoastră.


Fecioară:

Se anunţă destul de multă neglijenţă şi grabă în activităţile desfăşurate la domiciliu ori s-ar putea vorbi de imprudenţă legat de tot ceea ce mişcă în perimetrul casei. Poate fi vorba de o serie de accidente casnice, de defecţiuni tehnice care să pericliteze bunul mers al gospodăriei. Astfel, se cere sporită vigilenţă şi responsabilitate, căci e posibil ca orice neatenţie să vă coste scump, în bani şi timp.


Balanţă:

Astăzi, 30 martie 2014, vă ocupaţi de rezolvarea numeroaselor probleme. Din fericire pentru dumneavoastră, lucrurile sunt pe drumul cel bun, trebuie doar să aveţi puţină răbdare şi să lăsaţi timpul să îşi joace partea. Un sfat primit din partea unei persoane înţelepte, a cărei părere contează foarte mult pentru dumneavoastră, vă poate fi de mare ajutor în aceste momente.


Scorpion:

Aţi avut parte de o perioadă extrem de încărcată, cu ore peste program şi proiecte dificile. Din fericire pentru dumneavoastră, acum încep să se vadă rezultatele. Veţi primi o veste neaşteptată din partea superiorilor şi un bonus considerabil, care vă va schimba complet planurile pentru viitor. Nu trebuie să vă mai faceţi griji în ceea ce priveşte planul financiar.


Săgetător:

Sunt posibile azi dispute şi conversaţii aprinse în familie. Pricina o poate constitui o sumă de bani cheltuită fără rost sau lipsa unei sume de bani absolut necesare. Vi se poate reproşa că nu aduceţi în casă bani pe măsura puterilor dumneavoastră, că pierdeţi vremea sau munciţi prea puţin. Recuperaţi în schimb în plan afectiv, căci persoana iubită pare să vă înţeleagă şi să vă accepte exact aşa cum sunteţi.


Capricorn:

Astăzi învăţaţi un lucru extrem de important şi anume că viaţa dumneavoastră sentimentală este cea care trebuie să fie pe primul loc. Partenerul de cuplu vă oferă o lecţie de viaţă importantă şi o discuţie neaşteptată vă poate pune într-o situaţie jenantă şi neplăcută. Nu vă neglijaţi cariera, însă învăţaţi să vă împărţiţi între cele două lumi şi anume munca de birou şi planul personal.


Vărsător:

Trebuie să luaţi o decizie importantă, însă vă este teamă de alegerile pe care urmează să le faceţi. Este important să vă păstraţi calmul, să vă puneţi ordine în viaţă şi să ştiţi ce vreţi să faceţi pe viitor. Încercaţi să staţi departe de cei care au o influenţă mare asupra dumneavoastră şi ar putea să vă schimbe într-o oarecare măsură felul de a gândi.


Peşti:

Dispuneţi de mari calităţi oratorice, expresivitate şi forţă de exprimare. Este posibil ca un voluptuos simţ al umorul ori ironia fină să vă condimenteze discursul, să vă sporească vizibil carisma. Atitudinea relaxată şi deschisă, de totală disponibilitate, s-ar putea dovedi profitabilă în cazul în care vă preocupă consolidarea capitalului, a finanţelor proprii. Veţi profita probabil şi de faptul că vă aflaţi azi printre răsfăţaţii familiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS