Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 29 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 29 martie 2014


Berbec:

Sâmbătă, 29 martie 2014, în iubire s-ar putea să nu prea cunoaşteţi resemnarea, să acţionaţi în forţă şi supraîncălzit, cu supraîncredere în farmecul personal şi talentele dumneavoastră de seducător. Puteţi ajunge însă să fiţi prea autoritar şi acaparator, să constrângeţi persoana iubită să vă respecte cerinţele, să vă acorde dovezi incontestabile de iubire. În felul acesta s-ar putea s-o lipsiţi de şansa de a se dezvolta pe cont propriu.


Taur:

S-ar putea pune problema azi a unei crize sentimentale. Vă poate lipsi încrederea în dumneavoastră, în farmecele şi înzestrările proprii, iar gândul că nu mai placeţi altora poate deveni sursa unei acute angoase. Părinţii vă pot ajuta să depăşiţi acest moment sensibil, asistându-vă cu un sfat sau o vorbă bună, de încurajare. De altfel, un alt motiv de bucurie ar fi acela că şi relaţia cu banii funcţionează în parametrii normali.


Gemeni:

Astăzi, 29 martie 2014, oricât de dezastruos aţi acţiona în ceea ce priveşte unele iniţiative de ordin financiar, vă şi găsiţi fără probleme tot tipul de scuze pentru gafele comise. În relaţia cu cei din familie puteţi apărea înverşunat, nerăbdător, aspru şi duşmănos. În iubire vă pricepeţi să salvaţi aparenţele, aveţi pudoarea unor minciuni cuviincioase şi perfect justificate. Altfel, sunteţi capabil de efort îndelungat, puteţi întreprinde ceva pe termen lung.


Rac:

Într-o zi ca cea de azi probabil că, sub presiunea unor ultime surescitări şi îndârjiri, picături ce umplu paharul, ajungeţi să preferaţi viaţa aşezată lin, în tihna plăcerilor simple. Vă poate afecta o stare de oboseală încât să vreţi să vă relaxaţi, să aveţi mintea odihnită, să vă eliberaţi de toate tensiunile fizice şi psihice acumulate. La mare preţ pot fi de asemenea răsfăţurile şi bucuriile pe care aveţi grijă să vi le oferiţi singur.


Leu:

Sâmbătă, 29 martie 2014, primiţi un proiect important, care vă poate asigura un viitor frumos în cadrul companiei. Din păcate pentru dumneavoastră, un coleg de muncă încearcă să vă boicoteze munca. Aşadar, trebuie să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să rezolvaţi situaţia cu multă diplomaţie şi răbdare. O discuţie cu superiorii dumneavoastră vă poate ajuta să treceţi peste acest moment neplăcut.


Fecioară:

Vă puteţi arăta refractar, alergic la tot ceea ce pare că vă ţine în loc. Este posibil să doriţi să vă eliberaţi, să evadaţi de la domiciliu şi să cutreieraţi lumea largă, fără a ajunge undeva anume. S-ar putea să nu recunoaşteţi în părinţi un factor de autoritate, să vă surâdă un statut de independenţă financiară. Odată ce v-aţi asumat însă un traseu pe cont propriu, este necesar să vă asumaţi şi pierderile de bani datorate nesăbuinţei rebele.


Balanţă:

Astăzi, 29 martie 2014, trebuie să alegeţi între a face bani şi a vă distra, aşa că nu va fi deloc o decizie uşoară. Deşi vă place să vă petreceţi timpul în compania prietenilor şi vreţi să luaţi parte la toate evenimentele din oraş, ar fi cazul să începeţi să mai limitaţi ieşirile şi să vă concentraţi pe carieră. Stabiliţi-vă câteva obiective şi încercaţi să le realizaţi.


Scorpion:

Să nu vă mire dacă azi vi se spune că nu investiţi suficient în beneficiul persoanei iubite, că ţineţi doar pentru dumneavoastră ceea ce deţineţi sufleteşte. Şi totuşi, cum intuiţia şi sentimentalismul se situează la cote ridicate, vă puteţi lua emoţiile şi visele în serios, fără a abandona discernământul, raţiunea. Vă puteţi orienta la fel de bine şi în proiectele de natură financiară, puteţi întrevedea surse consistente de câştig inedite, atipice.


Săgetător:

Sunt posibile azi nişte temeri sau nemulţumiri nejustificate în raport cu membrii familiei. Cum vă puteţi înşela asupra celor apropiaţi, cum puteţi aprecia greşit cuvintele şi gesturile lor, pot izbucni conflicte mai mult imaginare şi închipuite, care nu se justifică şi nici nu duc nicăieri. Afacerile sentimentale pot decurge mai liniştit şi mai domol, în cel mai bun caz încurajator.


Capricorn:

Probabil că azi agitaţia ameţitoare, exuberantă şi bucuria simplă pot pune stăpânire pe dumneavoastră. Poate fi o zi în care să acţionaţi fără vreo teamă de ridicol şi fără prejudecăţi, o zi multicoloră, în care să vă manifestaţi sau să vă cultivaţi latura creatoare, activ sau pasiv, în direcţia teatrului, scenei, filmului ori divertismentului de orice tip. Atenţie, excesele ar putea fi şi ele la ordinea zilei, o bună mărturie a lui ce-i prea mult strică.


Vărsător:

Aveţi parte de o zi frumoasă pe toate planurile. Din punct de vedere financiar se anunţă o perioadă încărcată de noi colaborări în domeniul care vă interesează. În sfârşit vă puteţi pune în practică ideile şi planurile. Partenerul de viaţă este alături de dumneavoastră şi vă susţine în toate aspectele. Încheiaţi seara cu o ieşire în oraş alături de cei dragi.


Peşti:

V-aţi putea simţi azi că vă aflaţi pe culme şi aveţi parte de toată gloria lumească. Este de parcă ştiţi cum se vede lumea de sus, căci puteţi fi capabil să vă organizaţi ambiţiile, înzestrările şi calităţile astfel încât să obţineţi mici victorii personale într-o bătălie de ordin financiar sau personal. Reuşiţi probabil să deveniţi o apariţie, sunteţi greu de trecut cu vederea, mobilizând probabil atenţia tuturor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS